Na ezt nevezem én lesi fotónak.
+ Emilia Clarke a jobb alsó sarokban
Emma Watson topless in Public Magazine, France (August 14, 2020)
2020. augusztus 15. 00:20
Garfield |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 524 Csatolások: 3 Azonosító: 69 offline |
Idézet (iktriad @ 2020.08.14. 09:32)
Na ezt nevezem én lesi fotónak.
Valahogy kétlem, hogy ez az 1 db. készült. Remélem, felbukkan a többi is jobb minőségben... (Thx!)
1 felhasználónak tetszik:
iktriad
2020. augusztus 15. 16:17
Kata159 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.27. Hozzászólás: 10398 Csatolások: 130295 Azonosító: 23738 offline |
oh, wow egy női mell. mekkora újdonság ez 2020-ban... kár, hogy még mindig itt tartunk, hogy ez szükséges a társadalomnak. belemászni a sztárok annyira személyes terébe, hogy már a saját testük sem szent. csak hogy pár férfi jól érezze magát 5 percig.
2020. augusztus 15. 23:49
Garfield |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.10. Hozzászólás: 524 Csatolások: 3 Azonosító: 69 offline |
Idézet (Kata159 @ 2020.08.15. 16:17)
oh, wow egy női mell. mekkora újdonság ez 2020-ban... kár, hogy még mindig itt tartunk, hogy ez szükséges a társadalomnak. belemászni a sztárok annyira személyes terébe, hogy már a saját testük sem szent. csak hogy pár férfi jól érezze magát 5 percig.
Vicces....
1) Ez egy celebrity fórum, azaz a hírességekről szól. (Képek, videók, hírek, stb.) Ha nem tetszik, nem tudom, mit keresel itt.
2) De ha jól látom, Te is bőven raksz fel új anyagokat, így meg...
3) Akinek egy adott sztár a kedvence, arról MINDEN extrának számító fotó / videó érték! Nem "mert hűűű, mell", hanem mert nem túl gyakran látni így az illetőt.
Összefoglalván: Szerintem kissé el vagy tévedve (avagy téveszméid vannak a kérdésben)...
(Írom ezt kerek 20 év "celebrity -s" múlttal a hátam mögött NEM piszkálásként, csak tisztánlátás végett...)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.