Az Excuse Me, I Love You még decemberben elérhető lesz a Netflixen: megérkezett az első zenés betekintés.
A teljes cikkhez kattints ide!
Előzetes: érkezik Ariana Grande zenés dokumentumfilmje
2020. december 25. 20:30
Irtó jó produkció volt! Élveztem a dalokat, a táncot és a showelemeket is! Azt meg kell hagyni, hogy Ariana Grande nem egy akadémikus, de énekesnőként elsőrangú lány. Nagyszerű csapat alakult ki körülötte, akik ezt a turnét megvalósították. Pár dalt ismertem csak, voltak köztük kifejezetten jók. Tipikus popzene koncert volt, az nem is vitás. Igaza van a többieknek, ez a mozi csak nyomokban tartalmazott dokumentumfilm elemeket, inkább koncertfilm volt. De a hatása óriási volt!
Még anno egy Britney Spears las vegasi koncerttel kezdtem meg az ilyen témájú alkotások nézését még a 2000-es évek elején. A német RTL2-n láttam hamarabb, majd a magyar RTL Klubon is megtekintettem. Őrületes volt, amit Britney lenyomott! És most őrületes volt, amit Ariana is letolt a nézőknek.
A közönség is fantasztikus volt! Énekeltek és sikoltoztak. Ilyen az igazi rajongás. Szinte hangrobbanások törtek rájuk!
A negatív dolog szerintem az, hogy csak belevitte a Netflix is az amerikai választásokat és egy kicsit politizáltak is benne. Kicsit zavart is! Meg aztán, a szexuális egyenlőségű zászlót is nagyban lengették. Engem ez sem zavar, mert toleráns vagyok. De akkor már így az USA zászlója is előkerülhetett volna már! Csak szerintem ezek nem létkérdések, de tudom, sokakat foglalkoztatnak az ilyen témájú dolgok…
De úgy összességében nagy élmény volt átélni. Énekelni, azért nem énekeltem Arianával, de a zenéje hatása alá kerültem. Jó kis csaj, azt meg kell hagyni ám! Benne volt az Anyukája is, ezen kicsit meg is lepődtem. De Britney anyja is ott volt mindenhol régen! A helyszín főleg London volt és gigantikus koncerteket adtak ott!
Szerintem érdemes megnézni! Ariana Grande munkássága figyelemre méltó, nem hiába forgatott vele a Netflix. Remélhetőleg még lesz ilyen a jövőben is!
8/10.
Még anno egy Britney Spears las vegasi koncerttel kezdtem meg az ilyen témájú alkotások nézését még a 2000-es évek elején. A német RTL2-n láttam hamarabb, majd a magyar RTL Klubon is megtekintettem. Őrületes volt, amit Britney lenyomott! És most őrületes volt, amit Ariana is letolt a nézőknek.
A közönség is fantasztikus volt! Énekeltek és sikoltoztak. Ilyen az igazi rajongás. Szinte hangrobbanások törtek rájuk!
A negatív dolog szerintem az, hogy csak belevitte a Netflix is az amerikai választásokat és egy kicsit politizáltak is benne. Kicsit zavart is! Meg aztán, a szexuális egyenlőségű zászlót is nagyban lengették. Engem ez sem zavar, mert toleráns vagyok. De akkor már így az USA zászlója is előkerülhetett volna már! Csak szerintem ezek nem létkérdések, de tudom, sokakat foglalkoztatnak az ilyen témájú dolgok…
De úgy összességében nagy élmény volt átélni. Énekelni, azért nem énekeltem Arianával, de a zenéje hatása alá kerültem. Jó kis csaj, azt meg kell hagyni ám! Benne volt az Anyukája is, ezen kicsit meg is lepődtem. De Britney anyja is ott volt mindenhol régen! A helyszín főleg London volt és gigantikus koncerteket adtak ott!
Szerintem érdemes megnézni! Ariana Grande munkássága figyelemre méltó, nem hiába forgatott vele a Netflix. Remélhetőleg még lesz ilyen a jövőben is!
8/10.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.