Imádnivaló és kevésbé kellemes élményekről számolt be egy pincérnő, akinek munkahelyére sok sztár betért.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb 14 híresség viselkedéséről számolt be egy pincérnő
2021. március 05. 00:02
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline |
Nem értem egyesek miért ilyen bunkók... Nem mintha ők többet dolgoznának. Leslie Mannt például én még olyan komoly szerepben nem láttam, a butuska kis vígjátékok az ő terepe. Ezek után nem tudom mire fel az a nagy ego.
2021. március 05. 07:54
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Nem semmi, hogy azok voltak a bunkóbbak, akikről még alig vagy egyáltalán nem hallottam. Shailene esetében nem világos számomra, hogy miért várt dívát a pincérnő. Sokan folytatnak vegán életmódot teljesen normális okokból, ez még nem a dívaság kategória, de örülök, hogy pozitívan csalódott.
2021. március 05. 19:48
Az a színes bőrű pasi a szexitől azért messze van.
2021. március 06. 21:26
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Ez így egy kicsit nekem furi, mármint vannak kedves és kevésbé kedves hírességek, de ha egy színésznő miatt például az egész étterem felugrott a helyéről, hogy láthassák őt és fotózkodhassanak vele, akkor nyilván nem fog bunkón/beképzelten viselkedni, miközben fél szemmel mindenki őt figyeli. Szerintem ezek a találkozások akkor lennének igazán autentikusak, ha az adott hírességet nem ismernék fel a vendégek, el tudna vegyülni köztük és kicsit hétköznapi emberként viselkedni.
2021. március 08. 07:43
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 343 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline |
Valahogy egyik sem lepett meg. A kedvesekből sugárzik a kedvesség még egy-egy interjú során is.
Egyébként én sem értem: aki nem eszik meg akármit, az nem díva, hanem egészségtudatos, na mind1.
Egyszer úgy megnéznék már egy válogatást a bunkó pincérekről is! Kapásból tudnék mondani egy listát csak itt Pesten.
Akinek Idris Elba csak egy "színes bőrű pasi", az egy kicsit még bújjon vissza az ágyikójába! Pár évre! )))
Egyébként én sem értem: aki nem eszik meg akármit, az nem díva, hanem egészségtudatos, na mind1.
Egyszer úgy megnéznék már egy válogatást a bunkó pincérekről is! Kapásból tudnék mondani egy listát csak itt Pesten.
Akinek Idris Elba csak egy "színes bőrű pasi", az egy kicsit még bújjon vissza az ágyikójába! Pár évre! )))
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.