Starity

Újabb 14 híresség viselkedéséről számolt be egy pincérnő

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. március 04. 11:38 #1
Four
Four
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 0
Csatolások: 0
Azonosító: 271791
Imádnivaló és kevésbé kellemes élményekről számolt be egy pincérnő, akinek munkahelyére sok sztár betért.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. március 05. 00:02 #2
Katerina Kat
Katerina Kat
visszatérő vendég

StátuszZed is dead, baby, Zed is dead
Hozzászólás: 299
Azonosító: 255143
Nem értem egyesek miért ilyen bunkók... Nem mintha ők többet dolgoznának. Leslie Mannt például én még olyan komoly szerepben nem láttam, a butuska kis vígjátékok az ő terepe. Ezek után nem tudom mire fel az a nagy ego.
2021. március 05. 07:54 #3
Maiko
Maiko
Hozzászólás: 1721
Csatolások: 2
Azonosító: 261082
Nem semmi, hogy azok voltak a bunkóbbak, akikről még alig vagy egyáltalán nem hallottam. Shailene esetében nem világos számomra, hogy miért várt dívát a pincérnő. Sokan folytatnak vegán életmódot teljesen normális okokból, ez még nem a dívaság kategória, de örülök, hogy pozitívan csalódott.
2021. március 05. 19:48 #4
- törölt felhasználó -    
Az a színes bőrű pasi a szexitől azért messze van.
2021. március 06. 21:26 #5
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Ez így egy kicsit nekem furi, mármint vannak kedves és kevésbé kedves hírességek, de ha egy színésznő miatt például az egész étterem felugrott a helyéről, hogy láthassák őt és fotózkodhassanak vele, akkor nyilván nem fog bunkón/beképzelten viselkedni, miközben fél szemmel mindenki őt figyeli. Szerintem ezek a találkozások akkor lennének igazán autentikusak, ha az adott hírességet nem ismernék fel a vendégek, el tudna vegyülni köztük és kicsit hétköznapi emberként viselkedni.
2021. március 08. 07:43 #6
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
Hozzászólás: 343
Azonosító: 234680
Valahogy egyik sem lepett meg. A kedvesekből sugárzik a kedvesség még egy-egy interjú során is.
Egyébként én sem értem: aki nem eszik meg akármit, az nem díva, hanem egészségtudatos, na mind1.
Egyszer úgy megnéznék már egy válogatást a bunkó pincérekről is! Kapásból tudnék mondani egy listát csak itt Pesten.

Akinek Idris Elba csak egy "színes bőrű pasi", az egy kicsit még bújjon vissza az ágyikójába! Pár évre! smileeee.gif)))
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!