Selena Gomez a Vogue-nak adott őszinte interjút, amelyből több sokkoló dolog is kiderült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez visszavonulását tervezi
2021. március 09. 18:00
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Valahogy éreztem hogy okkal lett más ez az album, egyfajta búcsú és lezárás. Igaza van abban,hogy nehéz jo zenét készíteni, és miután az o régi szerelme tovabblepett, már nem sok maradt a zenében ami megihletné... az összes jó száma Jusztinrol szól, mintha érte és egyben neki is énekelt volna.
2021. március 09. 18:04
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Minden esetre kicsit elszomorít a dolog hogy tobbett nem fog énekelni, nagyon szerettem őt és mondhatni kedvencem volt első perctol, emiatt is hiányoltam a produkciókból az utóbbi időben, már érződött hogy tovább akar o is lépni.
2021. március 09. 21:50
Tami1002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.21. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 263173 offline |
"Nehéz úgy zenét készíteni, hogy sokan nem akarnak komolyan venni."
Ezt a mondatot arra értette, hogy akármilyen zenét is kiad egyből a "rajongók" Justint gondolják bele. Selenának meg már ebből van elege, ez teljesen érthető. Szakítás, továbblépés, vágyakozás ilyesfajta zenéket azért nem adhat ki nyugodtan, mert egyből azt gondolják sokan, hogy biztos megint Justin miatt. Miért nem tud tovább lépni stb. Fel kéne fogni, hogy tovább lépett, és nem ezzel szekálni Selenát folyamatosan. Sajnálom, hogyha tényleg visszavonul. Mindig is a példaképem marad.
Ezt a mondatot arra értette, hogy akármilyen zenét is kiad egyből a "rajongók" Justint gondolják bele. Selenának meg már ebből van elege, ez teljesen érthető. Szakítás, továbblépés, vágyakozás ilyesfajta zenéket azért nem adhat ki nyugodtan, mert egyből azt gondolják sokan, hogy biztos megint Justin miatt. Miért nem tud tovább lépni stb. Fel kéne fogni, hogy tovább lépett, és nem ezzel szekálni Selenát folyamatosan. Sajnálom, hogyha tényleg visszavonul. Mindig is a példaképem marad.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. március 11. 10:06
Selenator1111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.24. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 287253 offline |
Igaza van, de én végtelenül elszomorodnék... vele leszek bárhogy alakul <3
2021. március 12. 10:08
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Én nem tudom, hol élnek ezek a sztárok, de hogy a föld felett lebegnek, az biztos. Média és bulvárszereplők, a nyilvánosság előtt élik az életet, ő csodálkoznak, hogy nem tudnak úgy lemenni a partra, hogy ne fotózzák le őket, vagy ne szaladjanak oda autogrammért. Átlagos életre vágynak, de átlag feletti közszerepléssel, fizetéssel, jóléttel.
Ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem kalkulált ő, vagy a kedves szülei az első szereplése előtt.
És az, hogy az egészsége rámegy a munkára, hát ahhoz megint csak gratulálni tudok. Döntse már el, hogy mi a fontosabb.
Ne mondja nekem senki, hogy ezzel nem kalkulált ő, vagy a kedves szülei az első szereplése előtt.
És az, hogy az egészsége rámegy a munkára, hát ahhoz megint csak gratulálni tudok. Döntse már el, hogy mi a fontosabb.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.