Elliot Page megmutatta új megjelenését a Times magazinnak, mint transznemű, genderfluid férfi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elliot Page megmutatta új megjelenését, mint transznemű, genderfluid férfi
2021. március 16. 16:06
Menschvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.12. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 242652 offline |
Tartok tőle,hogy ebben a macho-hím világban egy ilyen apró és törékeny lelket nagyon sok inzultus fog érni! Mindenesetre,, én a legjobbakat kívánom neki! Bár az a véleményem, hogy lánykának nagyon bájos volt!! Persze, neki kell eldöntenie, hogy milyen bőrbe bújva szeretné az életét élni!
2021. március 17. 07:53
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Isten ellen elkövetett vétek. Én nem kérek az ilyen cikkekből többet. És sajnos egyre csak több van...
2021. március 17. 11:26
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
@gesztenye22: Nem mindenki gondolkodik így, kívánom hogy mindig elégedett légy magaddal és úgy szeresd magad, ahogy Isten megteremtett, mert látod hogy neki is mennyi időbe telt, mire eljutott a számára megfelelő azonosságig
2021. március 17. 12:51
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline |
Mi az hogy genderfluid férfi? A genderfluid nem azt jelenti, hogy néha férfi, néha nő, néha egyik sem, hangulattól függően?
2021. március 17. 18:14
heecassoflowerld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.08.03. Hozzászólás: 1182 Csatolások: 10511 Azonosító: 279781 offline |
Idézet (Katerina Kat @ 2021.03.17. 12:51)
Mi az hogy genderfluid férfi? A genderfluid nem azt jelenti, hogy néha férfi, néha nő, néha egyik sem, hangulattól függően?
így van, ez nem a megfelelő szó rá, de, gondolom, arra akartak utalni vele, hogy a "he/they" névmásokat használja. most gyorsan utánanéztem a dolgoknak jobban, és több helyen is azt olvastam, hogy nem-bináris, transznemű férfiként definiálja magát, amire az angol "demiboy" / "demigender" szavakat használják. (a férfi nemhez közelebb áll az identitása, ezért utalhatnak rá férfiként, de alapvetően nem-binárisnak tartja magát.)
2021. március 18. 10:31
T!miúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.26. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 40084 offline |
Nagyon jó színésznek tartom, és ha így boldog, akkor oké. Tény viszont, hogy eddig is kicsit furcsa volt a külseje, amin az átalakulás talán csak még inkább rontott. :/
2021. március 19. 20:55
Rekaaaaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.11.17. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 283770 offline |
@gesztenye22: én azt gondolom el lehet siklani egy ilyen cikk felett, ha már nem értesz vele egyet, mert hiába írja le ezt minden hívő, "más" emberek akkor is létezni fognak. De azt is gondolom, ha Isten valóban létezik, ugyan úgy szeretni fogja őt és a hozzá hasonló embereket is, mint ahogy téged.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.