Az énekesnő teljesen pucér képet posztolt magáról, hogy megmutassa, minden test szép.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meztelen, szerkesztés nélküli fotót posztolt magáról Lizzo
2021. április 21. 18:10
Caroline Salvatoreúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 18.10.18. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 270958 offline |
" posztjaival mindig arra hívja fel a figyelmet, hogy az emberek fogadják el magukat, és minden test szép " Okééé ezt értem, de miért kell mutogatni? Nem csak neki hanem a sovány lányoknak is szól a kérdés. Igen mindenki fogadja el magát és ember társait is úgy ahogy vannak de a magamutogatás nem erről szól!
2021. április 21. 22:23
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Remélem hogy tényleg elindul egy olyan mozgalom hogy abba hagyják ezt a sok szerkesztést, persze lehet a fényeken állítani, egy két apróbb bőr hibát kijavitani, de az a baj hogy azt látni elég sok olyan celebnél hogy így fogadd el magad, úgy fogadd el magad aztán minden képen máshogy néznek ki mert drasztikusan szerkeztenek. Egyrészt káros mindenkire nézve, de rájuk is mert mennyire lehet megelégedve magával valóban egy olyan ember aki órákat képes nagyitgatni a fotóját hogy minden apró hibát kiszedjen meg átalakítsa a testét olyanra ami tetszik.
2021. április 22. 09:53
mannika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.11. Hozzászólás: 615 Csatolások: 585 Azonosító: 262433 offline |
Elszomorító, hogy ez az elfogadott norma mostanság. Legbelül majdnem mindenki úgy gondolja, ha ránéz a képre, hogy túlsúlyos. Viszont annyira el akarják hitetni magukkal az emberek, hogy ez "hű de jó" és "jaj de magabiztos nő, hogy ezt felmeri vállalni". Ráadásul ez a magamutogatás is visszataszító. Tudom, tudom, "ha nem, tetszik nem kell nézni"(erre meg egyáltalán nem vagyok kíváncsi^^).
2021. április 22. 10:26
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Szerintem mindenkinek arra kellene törekednie, hogy a legjobbat hozza ki magából, ami emberenként változik, mert mindenkinek más az alakja, más diéták vagy sportok használnak neki. (De a figyelmen kívül hagyott vagy túlzott súlyfelesleg semmiképp sem jó, már csak egészségügyi okokból sem.) Ezért sem kéne lépten-nyomon sem a vékonyaknak, sem a teltebbeknek meztelen fotókat posztolni magukról, nem túl ízléses.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.