Starity

Demi Lovato véletlenül meztelen képet osztott meg magáról

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. április 29. 21:57 #21
BeccaBee
BeccaBee
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 214
Csatolások: 0
Azonosító: 240326
ez annyira vicces. Meztelenkedik, utána meg biztos hisztizni fog, hogy jaj őt kihasználták, és bántották...full gáz amit művel ez a nő. Annyira nem tudja hogy maradjon a köztudatban, hogy mindent megtesz, hogy róla cikkezzenek. Érdekes, amint kijött a filmje, vagy sorozata vagy mi a fene, azóta nem hangoztatja, hogy őt így kihasználták, meg úgy kihasználták, meg ő így meleg meg úgy meleg...szimplán csak nem képes elviselni, hogy nem szól minden róla...
2021. május 01. 17:08 #22
- törölt felhasználó -    
BeccaBee, na nem. Tehát azért ne keverjünk bele egy ennyire jelentéktelen véletlen esetbe egy sokkal súlyosabb problémát. Az áldozathibáztatásnál gusztustalanabb, kegyetlenebb dolog kevés van. Elmondom neked, hogy az okádék, undorító kommentedet Demi sosem látja majd, de lehet más, akit szintén megerőszakoltak vagy bántalmaztak szexuálisan igenis látni fogja és rettnetesen fogja magát érezni tőle.
Világosan elmondta egyébként, hogy a doku lesz az első és utolsó alkalom hogy erről beszél, ami teljesen érthető és nyilvánvaló tekintettel arra, hogy ez egy komoly trauma, és az emberek nem szoktak csak úgy beszélni róla. Az elmúlt években is nem véletlen nem beszélt róla egyszer sem.
Nem meleg, sosem mondta, hogy meleg, és nem is értem egyébként, hogy ez most egyáltalán hogyan jött ide, de gondolom a támadás volt a cél a lehető legtöbb oldalról.
Van egy bizonyos határ, ami a nemtetszés kifejezése, és a rosszindulat között húzódik, és az ő hibáztatása azért, mert 15 éves gyerekként(!!!!) majd később teljesen öntudatlan állapotban(!!!!) is megerőszakolták, az rendesen átlépi ezt a határt és elmegy egy nagyon embertelen véglet felé. Jó lenne néha gondolkodni is mielőtt leírunk valamit.
1 felhasználónak tetszik: feyre
2021. május 07. 11:45 #23
devilrose
devilrose
Her Majesty Imperator
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3095
Csatolások: 0
Azonosító: 123383
Szerencsétlen nem a legélesebb kés a fiókban....ezt a nyüglődést, amit lever itt évek óta. Drogos vagyok,nem vagyok drogos, sovány vagyok, kövér vagyok, kihasználtak, beszólogatok baromságokat.....erről szól az élete, ezekkel haknizik. A szülei szénné keresték magukat, őt meg a húgát beáldozták a tvnek...meg is lett az eredménye. Sose fog felnőni. Álomvilágban él, azt hiszi mindent megtehet, semminek nincs következménye. Holott milliók lesik, ennek előbb utóbb szomorú vége lesz. Elsősorban a szüleit hibáztatom, hogy az élete egy véget nem érő tragédia..és mindezt milliók nézik végig.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok