Trióban az igazi a Little Mix: megjelent az új videoklipjük Saweetie-vel kiegészülve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Trióban jobb a Little Mix: itt az új videoklipjük
2021. április 30. 14:31
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline |
Oké, mennyire fura már, hogy nem hiányzik belőle nekem Jesy??
Azt hittem szörnyen fura lesz és üres, de nem az.
A dal amúgyis hatalmas szerelem nekem, a klip pedig nagyon ötletes
Azt hittem szörnyen fura lesz és üres, de nem az.
A dal amúgyis hatalmas szerelem nekem, a klip pedig nagyon ötletes
2021. április 30. 15:40
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
A címnek igaza van, trióban tényleg jobbak. Rohadt jó lett a klip , habár Saweetie része nem tetszik benne.
Ha továbbra is ilyenek lesznek a trió dalok, mint ez vagy a Heartbreak Anthem akkor kicsit sem fog hiányozni Jesy...
Ha továbbra is ilyenek lesznek a trió dalok, mint ez vagy a Heartbreak Anthem akkor kicsit sem fog hiányozni Jesy...
2021. április 30. 17:30
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
nekem sem hianyzik egyebkent Jesy belole pedig azt gondoltam hogy elkepzelhetetlen lesz nelkule ez az egesz Little Mic koncepcio. A lanyok hangjai tokeletesen harmonizaonak egymassal es nem erzem azt, hogy kellene meg valami. meg ugy osszessegeben sokkal jobban tetszik ez a confetti hangzasra mint az OG. foleg az eleje, ah Jade resze picit meg lett valtoztatva, plusz Perrie-é is. Na meg a videklip ah.. ugyesek, tehetsegek, mi kell méeeeeg. viszont Saweetie kivsotnpromozhazna tobbet is a szanit, az elobb raneztem az instajara es egy repost volt az insta sztorijaban rola es annyi. kinda sad
2021. május 02. 09:24
Justlifeisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 286541 offline |
Nekem ez most annyira nem nyert. Kicsit unalmas. :/
2021. május 03. 08:29
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Imádom őket de ki az a vaktyúk aki a ruhákat kiválasztja nekik, komolyan minden klipjükben és sokszor dijátadón is valami borzalom amit rájuk adnak mintha bohocot akarnának csinálni belőlük szándékosan
2021. május 03. 12:00
megőőőrülök, ez a videó valami hihetetlen lett, de komolyan. D a Confetti alapból is az egyik kedvencem az albumról, szóval rohadt boldog vagyok, az új változat is ekkorát ütött, a klippel együtt. és tök jó egyébként, hogy Jesy nélkül is ennyire megállják a helyüket, kezdetben kicsit féltem, hogy nélküle már nem lesz ugyanolyan, de erről szó sincs, sőt, hármuk dinamikája egy teljesen új szintre emelte őket.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.