Starity

Olivia Rodrigo a fiatal Demi Lovatót és Hayley Williamst idézi fel új videoklipjében

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. május 14. 20:26 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A fiatal Demi Lovatóra és Hayley Williamsre emlékeztet sokakat Olivia Rodrigo az új videoklipjében, a good 4 you-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. május 14. 23:58 #2
Reira
Reira
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 93
Csatolások: 0
Azonosító: 259530
Zeneszerzőnek nagyon jó, ütős dalokat ír, de a hangja nem ér fel a többi énekeshez szerintem. Van a zenéiben potenciál de hangilag nem igazán lehet összehasonlítani Hayley Williamsel vagy Demivel. Nem véletlen, hogy a legtöbb cover a dalaiból jobbak, mint az eredeti verzió.
1 felhasználónak tetszik: thundercloud
2021. május 15. 00:18 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
Hozzászólás: 204
Azonosító: 289007
Nekem errol a dalrol Hayley-n es Demin kivul Miley Cyrus 7 Things dala jutott meg eszembe.
Amugy en nem nagyon tudom meg hova tenni ezt a lanyt, tehetseges, jok az eddigi dalai ugyhogy kivancsi leszek az albumara, de szerintem tulsagosan fel van hypeolva es engem szemely szerint irrital mar, hogy mindig Taylorral hozakodik elo, kb minden interjujaban megemliti, i mean girl, felfogtuk hogy rajongasz erte es o a peldakeped de nem kene ennyire tultolni... :/
2021. május 15. 00:29 #4
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég

Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
Hozzászólás: 447
Azonosító: 154155
Nekem tetszik nagyon a dal, ahogy a korábbi kettő is, vagy ha úgy nézzük a tavaly tavasszal megjelent All I Want is.

Reira: Nem kell mindenkinek olyan powerhouse énekesnek lenni, mint amilyen Demi vagy Hayley. Az inkább unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy hangzana. Szerintem nagyon is jó hangja van Olivianak, és ezt már több élő fellépéssel, illetve online coverekkel (khmm... Cruel Summer cover Taylor Swifttől) is bizonyította. wink.gif

feyre: Valóban van egy kis 7 Things beütése a dalnak smileeee.gif Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindig ő hozza fel a TS témát. Nagyon sok interjúban már az interjúztató személy hozza fel valamilyen úton-módon, és nyilván akkor már nem kerüli ki az ember a kérdést. Sok interjús direkt a TS iránti rajongására építi az interjúkat, azért, mert régebben nyilatkozott róla Olivia.
2021. május 15. 11:39 #5
Alexaaa09
Alexaaa09
Hozzászólás: 1897
Azonosító: 263421
Szerintem sok lehetőség van benne. Selena gomez se az erős hangjáról híres még is sikeres, nem mindenkinek van olyan erős hangja mint Demi lovato, Christina aguelira (rosszul írtam szerintem) stb
2021. május 15. 14:49 #6
eszti136
eszti136
ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ

Státuszthe future is bright, because we are in it.
Hozzászólás: 3306
Csatolások: 1063
Azonosító: 155335
Borzasztóan tetszenek a dalai, az eddig megjelent három szám az albumáról nagyon fülbemászó, kíváncsi vagyok a többire is. Engem ez a szám Avril Lavigne-re emlékeztet, de kétségtelen, hogy Hayley-t is fel lehet benne fedezni.
2021. május 16. 10:13 #7
lyra
lyra
visszatérő vendég
Hozzászólás: 106
Csatolások: 9
Azonosító: 285920
Tényleg van egy kétezres évek féle pop-punk hangulata a dalnak. A refrén tetszik, igaz a "cursive" énekléssel a többi részben még mindig nem vagyok kibékülve, de ez mindegy, alapvetően aranyos szám. biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok