A fiatal Demi Lovatóra és Hayley Williamsre emlékeztet sokakat Olivia Rodrigo az új videoklipjében, a good 4 you-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Olivia Rodrigo a fiatal Demi Lovatót és Hayley Williamst idézi fel új videoklipjében
2021. május 14. 23:58
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline |
Zeneszerzőnek nagyon jó, ütős dalokat ír, de a hangja nem ér fel a többi énekeshez szerintem. Van a zenéiben potenciál de hangilag nem igazán lehet összehasonlítani Hayley Williamsel vagy Demivel. Nem véletlen, hogy a legtöbb cover a dalaiból jobbak, mint az eredeti verzió.
1 felhasználónak tetszik:
thundercloud
2021. május 15. 00:18
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Nekem errol a dalrol Hayley-n es Demin kivul Miley Cyrus 7 Things dala jutott meg eszembe.
Amugy en nem nagyon tudom meg hova tenni ezt a lanyt, tehetseges, jok az eddigi dalai ugyhogy kivancsi leszek az albumara, de szerintem tulsagosan fel van hypeolva es engem szemely szerint irrital mar, hogy mindig Taylorral hozakodik elo, kb minden interjujaban megemliti, i mean girl, felfogtuk hogy rajongasz erte es o a peldakeped de nem kene ennyire tultolni... :/
Amugy en nem nagyon tudom meg hova tenni ezt a lanyt, tehetseges, jok az eddigi dalai ugyhogy kivancsi leszek az albumara, de szerintem tulsagosan fel van hypeolva es engem szemely szerint irrital mar, hogy mindig Taylorral hozakodik elo, kb minden interjujaban megemliti, i mean girl, felfogtuk hogy rajongasz erte es o a peldakeped de nem kene ennyire tultolni... :/
2021. május 15. 00:29
Nomiiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 447 Csatolások: 0 Azonosító: 154155 offline |
Nekem tetszik nagyon a dal, ahogy a korábbi kettő is, vagy ha úgy nézzük a tavaly tavasszal megjelent All I Want is.
Reira: Nem kell mindenkinek olyan powerhouse énekesnek lenni, mint amilyen Demi vagy Hayley. Az inkább unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy hangzana. Szerintem nagyon is jó hangja van Olivianak, és ezt már több élő fellépéssel, illetve online coverekkel (khmm... Cruel Summer cover Taylor Swifttől) is bizonyította.
feyre: Valóban van egy kis 7 Things beütése a dalnak Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindig ő hozza fel a TS témát. Nagyon sok interjúban már az interjúztató személy hozza fel valamilyen úton-módon, és nyilván akkor már nem kerüli ki az ember a kérdést. Sok interjús direkt a TS iránti rajongására építi az interjúkat, azért, mert régebben nyilatkozott róla Olivia.
Reira: Nem kell mindenkinek olyan powerhouse énekesnek lenni, mint amilyen Demi vagy Hayley. Az inkább unalmas lenne, ha mindenki ugyanúgy hangzana. Szerintem nagyon is jó hangja van Olivianak, és ezt már több élő fellépéssel, illetve online coverekkel (khmm... Cruel Summer cover Taylor Swifttől) is bizonyította.
feyre: Valóban van egy kis 7 Things beütése a dalnak Viszont azzal nem értek egyet, hogy mindig ő hozza fel a TS témát. Nagyon sok interjúban már az interjúztató személy hozza fel valamilyen úton-módon, és nyilván akkor már nem kerüli ki az ember a kérdést. Sok interjús direkt a TS iránti rajongására építi az interjúkat, azért, mert régebben nyilatkozott róla Olivia.
2021. május 15. 11:39
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Szerintem sok lehetőség van benne. Selena gomez se az erős hangjáról híres még is sikeres, nem mindenkinek van olyan erős hangja mint Demi lovato, Christina aguelira (rosszul írtam szerintem) stb
2021. május 15. 14:49
eszti136ʙᴀᴅ ᴀᴘᴘʟᴇ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 3306 Csatolások: 1063 Azonosító: 155335 offline |
Borzasztóan tetszenek a dalai, az eddig megjelent három szám az albumáról nagyon fülbemászó, kíváncsi vagyok a többire is. Engem ez a szám Avril Lavigne-re emlékeztet, de kétségtelen, hogy Hayley-t is fel lehet benne fedezni.
2021. május 16. 10:13
lyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.16. Hozzászólás: 106 Csatolások: 9 Azonosító: 285920 offline |
Tényleg van egy kétezres évek féle pop-punk hangulata a dalnak. A refrén tetszik, igaz a "cursive" énekléssel a többi részben még mindig nem vagyok kibékülve, de ez mindegy, alapvetően aranyos szám.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.