A márna (angolul: mullet) frizura a 70-as évek egyik legdivatosabb megjelenését tükrözte. Akkoriban a férfiaknál volt menő, napjainkban azonban számos női sztár is kipróbálta, többek között Miley Cyrus és Demi Lovato.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato is márna hajjal nyomja
2021. május 31. 00:50
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline |
Most éli a làzadó koràt.
Lassan 30 évesen azt sem tudja làny vagy fiú.
Egy idős velem de úgy érzem kis emberként annyit eltudtam dönteni hogy mi vagyok és ennyire elcseszett stílusokat próbàlgatni hülyeség.
Elment màr a maradék esze.
Amikor azt hinné nincs lejjebb akkor megcàfolja és egy még borzasztóbb hülyeséggel àll elő.
Sokszor elgondolkodom rajt hogy ezek a sztàrok lehet valamilyen mersz vagy felelsz vagy hasonló jàtékokban vesznek részt és azért viselkednek így mint az agysérültek.
Lassan 30 évesen azt sem tudja làny vagy fiú.
Egy idős velem de úgy érzem kis emberként annyit eltudtam dönteni hogy mi vagyok és ennyire elcseszett stílusokat próbàlgatni hülyeség.
Elment màr a maradék esze.
Amikor azt hinné nincs lejjebb akkor megcàfolja és egy még borzasztóbb hülyeséggel àll elő.
Sokszor elgondolkodom rajt hogy ezek a sztàrok lehet valamilyen mersz vagy felelsz vagy hasonló jàtékokban vesznek részt és azért viselkednek így mint az agysérültek.
2021. május 31. 12:50
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Én csak egy dolgot nem értek. Nem nő, nem bináris meg a franctudja éppen minek hívja magát, közben pedig brutális dekoltázzsal jelenik meg és pakolja ki a nőiességét a vörös szőnyegre.
2021. május 31. 16:52
Freeze, ő azt soha sehol nem mondta, hogy többé ne lenne nő. Az ő szájából ilyen soha nem hangzott el. Az, hogy valaki non-binary nem mindig jelenti, hogy már többé nem is azonosítja magát a születési nemével, pont ezért olyan tág és fluid ez a fogalom. Sajnos ezt itt és más magyar oldalakon is rosszul hozták le egyébként, mert tényleg egy szóval sem mondott olyat, hogy többé ne lenne nő. Arról nem is beszélve, hogy a társadalmi nem (gender) amire ezek a fogalmak, mint pl. a non-binary, gender fluid is utalnak, NEM egyenlő a biológiai nemmel.
2021. június 01. 14:15
Freeze********** |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.06. Hozzászólás: 6471 Csatolások: 2512 Azonosító: 1 offline |
Idézet (shotya @ 2021.05.31. 16:52)
Freeze, ő azt soha sehol nem mondta, hogy többé ne lenne nő. Az ő szájából ilyen soha nem hangzott el. Az, hogy valaki non-binary nem mindig jelenti, hogy már többé nem is azonosítja magát a születési nemével, pont ezért olyan tág és fluid ez a fogalom. Sajnos ezt itt és más magyar oldalakon is rosszul hozták le egyébként, mert tényleg egy szóval sem mondott olyat, hogy többé ne lenne nő. Arról nem is beszélve, hogy a társadalmi nem (gender) amire ezek a fogalmak, mint pl. a non-binary, gender fluid is utalnak, NEM egyenlő a biológiai nemmel.
Biológiailag mindig nő lesz, amíg át nem műtteti magát, tehát a társadalmi nemről beszélhetünk a továbbiakban.
Mivel azt mondta, hogy nem bináris, azaz nem a kettő nem közül határozza meg magát, ebből egyértelműen kijelenthető, hogy nem tartja magát nőnek.
Ha társadalmi nem szerint nem nő, akkor miért a társadalmi női nem sztereotíp megjelenésével azonosan öltözött fel, hogy jól látható legyen a nőiessége? Ez alapján szerintem valóban nagyon is nőnek tartja magát, csak most nagyon trendi dolog "másnak" lenni, főleg ha szétdrogoztad az agyad és unalmadban nem tudod mihez kezdj az életeddel.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2021. június 01. 20:12
Az, hogy egy non-binary ember hogy és mint határozza meg magát, az teljes mértékben az ő döntése. Lehet hogy valaki közelebb érzi magát a nőihez, valaki meg a férfi nemhez, rajtuk múlik. Demi továbbra is női jelzőket használ magára (daughter, bitch stb.) és a megjelenése is teljesen nőies, illetve sok témában is kihangsúlyozza a nőiességét továbbra is, így a társadalmi neméről sem jelenthető így ki, hogy nem érzi magát nőnek. Ez a téma ennél sokkal komplexebb, hogy csak így kategórikusan ki lehessen jelenteni dolgokat. Rajta múlik.
Alapvetően egyetértek Veled sok mindenben (értelemszerűen leszámítva a “szétdrogozta az agyát” mondatot, mert az undorító és felesleges is volt), mert én is azt gondolom, hogy továbbra is nőnek érzi magát. Én azt nem gondolom hogy trend (bár benne lehet a pakliban), inkább a körnek a hatása és különösen egy embernek a hatása, akik körül jelenleg sokat van. Sajnos Demi nagyon könnyen befolyásolható, és ha új ember kerül az életébe, annak gyakorlatilag az egész személyiségét átveszi, még a hanglejtését és a beszédstílusát is olyanra változtatja sokszor. Sajnos a helyzet most is ez, teljesen átvette az ember stílusát, akivel az első, bejelentő podcast is készült (Alok Vaid Menon, szintén non-binary). Demi gyakorlatilag egy istenként tekint erre az emberre, és a befolyása rajta gyakorlatilag tapintható. Remélhetőleg hamarosan ki tud szabadulni a bűvöletéből.
Alapvetően egyetértek Veled sok mindenben (értelemszerűen leszámítva a “szétdrogozta az agyát” mondatot, mert az undorító és felesleges is volt), mert én is azt gondolom, hogy továbbra is nőnek érzi magát. Én azt nem gondolom hogy trend (bár benne lehet a pakliban), inkább a körnek a hatása és különösen egy embernek a hatása, akik körül jelenleg sokat van. Sajnos Demi nagyon könnyen befolyásolható, és ha új ember kerül az életébe, annak gyakorlatilag az egész személyiségét átveszi, még a hanglejtését és a beszédstílusát is olyanra változtatja sokszor. Sajnos a helyzet most is ez, teljesen átvette az ember stílusát, akivel az első, bejelentő podcast is készült (Alok Vaid Menon, szintén non-binary). Demi gyakorlatilag egy istenként tekint erre az emberre, és a befolyása rajta gyakorlatilag tapintható. Remélhetőleg hamarosan ki tud szabadulni a bűvöletéből.
2 felhasználónak tetszik:
feyre,
cdamnverss
2021. június 02. 09:35
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
1. Ha valaki nyíltan elismeri, hogy agykárosodást szenvedett a túladagolás miatt, az bizony szétdrogozta az agyát.
2. Én nem tudom, hogy most a rajongói rosszat akarnak e Deminek, de ha ebbōl az nb dologból visszatáncol, a maradék hitelességét is elveszti, fōleg az USA-ban (tekintve, hogy mennyire érzékenyek a PC dolgokkal kapcsolatban)
3. NB = se nem nō, se nem ffi. Ennyi. Demi Lovato már nem nō. Ha pedig tiszteled, ezt elfogadod.
2. Én nem tudom, hogy most a rajongói rosszat akarnak e Deminek, de ha ebbōl az nb dologból visszatáncol, a maradék hitelességét is elveszti, fōleg az USA-ban (tekintve, hogy mennyire érzékenyek a PC dolgokkal kapcsolatban)
3. NB = se nem nō, se nem ffi. Ennyi. Demi Lovato már nem nō. Ha pedig tiszteled, ezt elfogadod.
2021. június 02. 15:19
1. Igen, az agykárosodást valóban a drogok okozták, vagyis a stroke-ok, amiket azok miatt kapott. Szerintem
ezt meg lehet fogalmazni szofisztikáltabban is, nem csak úgy, hogy SzÉtdRogOzta aZ agYát (ha már annyira fontos neked a tisztelet ugye).
2. Ebben igazad van, és sajnos emiatt nagyon sokan is aggódnak, mert nem elképzelhetetlen, hogy bekövetkezik egy pár hónapon belül. Azt mondjuk nem értem, hogy ezzel miért mi akarnák rosszat neki, ez egy jogos félelem ismervén Demit, és mindannyian tisztában vagyunk a következményivel.
3. Többször ezt nem magyarázom el, ha nem érted olvass utána. Rengeteg non-binary ember használja továbbra is a “rendes” pronouns-át, és nem a they/them-et, pont azért, amit már egyszer (sikertelenül ezek szerint) megpróbáltam elmagyarázni. Egy szóval sem mondtam hogy nem tartom tiszteletben. They/them-et használok, ha róla beszélek, és támogatom benne. Viszont azért néha nem ártana a stan twitteren és instagram biokon kívül tekinteni a való világba, ahol az emberek számára nyilvánvaló, hogy Demi össze van zavarodva, és nem a saját gondolatai, amik jelenleg elhangzanak a szájából.
Azt pedig, hogy Demi nő vagy nem nő, azt ő dönti el. És ameddig ő magára továbbra is nőként utal és egy szóval sem mondja, hogy ne lenne nő (mert igen, továbbra is áll, hogy sok non-binary ember meghatározza magát valamelyik nemmel, mert közel(ebb) érzi magát hozzá), addig szerintem ezen a téren nincs miről vitatkozni. Van erről a témáról milliónyi könyv, podcast, youtube videó, rádiós műsor stb., olvass utána, ha nem vagy tisztában a témával.
ezt meg lehet fogalmazni szofisztikáltabban is, nem csak úgy, hogy SzÉtdRogOzta aZ agYát (ha már annyira fontos neked a tisztelet ugye).
2. Ebben igazad van, és sajnos emiatt nagyon sokan is aggódnak, mert nem elképzelhetetlen, hogy bekövetkezik egy pár hónapon belül. Azt mondjuk nem értem, hogy ezzel miért mi akarnák rosszat neki, ez egy jogos félelem ismervén Demit, és mindannyian tisztában vagyunk a következményivel.
3. Többször ezt nem magyarázom el, ha nem érted olvass utána. Rengeteg non-binary ember használja továbbra is a “rendes” pronouns-át, és nem a they/them-et, pont azért, amit már egyszer (sikertelenül ezek szerint) megpróbáltam elmagyarázni. Egy szóval sem mondtam hogy nem tartom tiszteletben. They/them-et használok, ha róla beszélek, és támogatom benne. Viszont azért néha nem ártana a stan twitteren és instagram biokon kívül tekinteni a való világba, ahol az emberek számára nyilvánvaló, hogy Demi össze van zavarodva, és nem a saját gondolatai, amik jelenleg elhangzanak a szájából.
Azt pedig, hogy Demi nő vagy nem nő, azt ő dönti el. És ameddig ő magára továbbra is nőként utal és egy szóval sem mondja, hogy ne lenne nő (mert igen, továbbra is áll, hogy sok non-binary ember meghatározza magát valamelyik nemmel, mert közel(ebb) érzi magát hozzá), addig szerintem ezen a téren nincs miről vitatkozni. Van erről a témáról milliónyi könyv, podcast, youtube videó, rádiós műsor stb., olvass utána, ha nem vagy tisztában a témával.
2021. június 02. 17:03
Freeze********** |
Idézet (shotya @ 2021.06.02. 15:19)
az emberek számára nyilvánvaló, hogy Demi össze van zavarodva, és nem a saját gondolatai, amik jelenleg elhangzanak a szájából.
Ebből is látszik, hogy gyakorlatilag ugyanarról beszélünk.
Ennyire viszont ne legyünk álszentek, hogy egy fórumon ne lehetne azt írni, hogy szétdrogozta valaki az agyát, főleg, hogy szó szerint is így történt. De elnézést, ha megsértettelek vele, nem állt szándékomban.
Egyébként a te véleményed alapján is látszik, hogy mekkora bullshit ez az egész. Nőnek érzi magát, meg ahhoz áll közelebb, de hívjuk semlegesnek… meg fluidnak, meg százféle kitalált kategória valamelyikének, mert éppen úgy tartja kedve. Lehet erről podcast, könyv, videó, attól még hülyeség. Az egész lassan egy vallási szektára hasonlít, ahol a hittérítők meggyőzik a gyanútlan vagy labilis személyiséggel rendelkezőket arról, hogy nem kéne a férfiakat és nőket társadalmilag beskatulyázni (ami igaz is), de aztán túltolják a bicajt, aminek itt az eredménye.
Glamster
2021. június 02. 17:34
Freeze, valóban egyetértünk sok mindenben. Én ebbe a témába nagyon erősen beleástam magam és nagyon sokat olvastam róla és hallgattam meg non-binary emberek interview-it, hogy megértsem az egészet. Nem akarom senkinek sem kétségbe vonni az identitását, de igazságszerint annyira sok az ellentmondás, hogy értelmetlenné válik tőle az egész. A non-binary identitás arra kéne szolgáljon, hogy nem szorítja be az embereket bizonyos kategóriákban, de közben ez az identitás az egyik legsztereotipikusabb és ezzel skatulyázzák be magukat és másokat az emberek leginkább.
Az is igaz, hogy a gyengébb jellemű, könnyen befolyásolható embereket ezek az ideológiák és a nyomásuk nagyon könnyen el tudja bizonytalanítani és össze tudja zavarni. Arról nem is beszélve, hogy kezdi elveszíteni a komolyságát, mióta minden második ember gondol egyet és csak úgy kiírja a biojába, hogy they/them vagy she/they, sokszor anélkül, hogy bármiféle gondolatmenet vagy háttértudás állna a döntés mögött.
A legnagyobb bökkenő vele az leginkább az, hogy a való életben nem igazán működik. Ha valaki lánynak néz ki she-t fognak neki mondani, ha fiúnak, akkor pedig he-t, mindegy mi szerepel twitteren a neve mellett.
A sztereotípiákat a női és férfi nem körül csak egyszerűen el kéne végre felejteni, és nem újabb sztereotipikus megoldásokat keresni rá.
Az is igaz, hogy a gyengébb jellemű, könnyen befolyásolható embereket ezek az ideológiák és a nyomásuk nagyon könnyen el tudja bizonytalanítani és össze tudja zavarni. Arról nem is beszélve, hogy kezdi elveszíteni a komolyságát, mióta minden második ember gondol egyet és csak úgy kiírja a biojába, hogy they/them vagy she/they, sokszor anélkül, hogy bármiféle gondolatmenet vagy háttértudás állna a döntés mögött.
A legnagyobb bökkenő vele az leginkább az, hogy a való életben nem igazán működik. Ha valaki lánynak néz ki she-t fognak neki mondani, ha fiúnak, akkor pedig he-t, mindegy mi szerepel twitteren a neve mellett.
A sztereotípiákat a női és férfi nem körül csak egyszerűen el kéne végre felejteni, és nem újabb sztereotipikus megoldásokat keresni rá.
2021. június 02. 17:52
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Én mindesetre őszintén sajnálom, ami lett belőle, akárki, akármit mond.
A Tell Me You Love Me korszaka az egyik kedvencem volt, album és éra tekintetében, és nekem pl. sok önbizalmat adott, hogy teltebb nőként mennyire vállalta a nőiességét. Erre most itt tartunk... Ez sztem a tökéletes példa arra, hogy miért ne nyúljunk drogokhoz. És nemcsak az átlag embernek lehet ez intő, hanem a celebeknek is. Őszintén remélem, hogy helyrejön lelkileg. meg mindenhogy, de félek, hogy már túl mélyen van, megítélését tekintve legalábbis biztosan.
A Tell Me You Love Me korszaka az egyik kedvencem volt, album és éra tekintetében, és nekem pl. sok önbizalmat adott, hogy teltebb nőként mennyire vállalta a nőiességét. Erre most itt tartunk... Ez sztem a tökéletes példa arra, hogy miért ne nyúljunk drogokhoz. És nemcsak az átlag embernek lehet ez intő, hanem a celebeknek is. Őszintén remélem, hogy helyrejön lelkileg. meg mindenhogy, de félek, hogy már túl mélyen van, megítélését tekintve legalábbis biztosan.
2021. június 02. 18:09
Igen, egyet kell értsek, sajnos valóban rossz irányba kezdett elmenni főleg az elmúlt hónapokban. Én nagyon szeretem, de el kell ismernem, hogy mélyponton van az élete jelenleg, és nem cselekszik helyesen az elmúlt időben. A Tmylm tényleg a legjobb korszaka volt, főleg 2017-ben. Szerintem véglegesen nem vesztettük el azt az énjét, mert az volt az igazi Demi, amikor tényleg boldog volt és önmaga volt. Ahogy újra helyrejön az élete vissza fog oda találni. Lehet ez a drog hatása is akár, de sajnos leginkább a nagyon rossz környezeté. Nagyon furcsa és rossz gondolkodású emberek közt van mostanság, akik kimossák az agyát hülyeségekkel. A szakítás is nagyon megtörte, sok probléma adódik abból is. Én is csak remélni tudom, hogy minden rendben lesz, nem lesz tragédia a dolog vége és visszatalál az útjához.
feyre
2021. június 06. 14:35
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline |
A legeslegrosszabb hajviselet,amit valaha láttam. Remélem hamar kimegy a divatból mert egyszerűen borzasztó. De persze nekem mindegy,kinek milyen frizuja van,ha ő így érzi magát jól,akkor váljék örömére.
Viszont a ruha és a smink elképesztően jò rajta!
Viszont a ruha és a smink elképesztően jò rajta!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.