A One Direction különc tagja, Zayn Malik, egy bár előtt keveredett verekedésbe.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Félmeztelenül, b*zizva verekedett Zayn egy bár előtt – videó! (18+)
2021. június 06. 20:21
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline |
kíváncsi vagyok a bocsánatkérő instagram/twitter posztra. magyarázkodásban eléggé jó szokott lenni ahogy az utóbbi években bebizonyította :')
2021. június 06. 22:20
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
az szep oke van ilyen, de az hogy evek ota szinte el van tunve es akkor amikor hallunk rola valamit csak ilyesmit. Nem birom a logan paul-jake paul fajta parost de ok is mondtak rola mar hogy amikor lattak elegge agressziv volt es veszekedett veluk.
2021. június 06. 22:35
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
És ha pride hónap van nem b*zizhatok le valakit aki provokál és arcoskodik? Itt fogok egy k...szott ásót, és temetem el magam, ha már ott tartunk,hogy ettől valaki homofób lesz. Ez egy nem túl szép jelző, de az emberek 90%a aki használja, az nem homofób indulatokkal teszi, már vagy több ezer éve, ne legyünk álszentek, mert felfordul a gyomrom. Amúgy meg senki nem volt ott. Ha nekem sokáig ugat valaki, vagy nagyon tapossa a türelmem határait, én se fogok fülem-farkam behúzva elsunnyogni. Ettől ő még nem lesz rosszabb ember, mint bármelyőtök. Ja, gondolom nem ő kérte, hogy "figyu videózd már le ahogy verekszem ezzel a csávóval aztán told már fel a netre, hadd legyen rám büszke anyám"... ugh. Ezt a príma logikát. Mennyi képmutatás, atyaég...
2021. június 06. 22:40
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Amúgy meg ez valami nemzetközi szent ünnep lett, hogy ennyire rá van tolva a fókusz? Úgy a szemére van hányva, mintha ha a jászolt gyújtogatta volna a karácsonyi vásárban.. ez ilyen számonkérhető része az alapvető műveltségnek vagy mi a szösz?
2021. június 06. 22:59
lyravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.16. Hozzászólás: 106 Csatolások: 9 Azonosító: 285920 offline |
"A videóban az is hallható, hogy Zayn több homofób sértést is elejt, beleértve, hogy b*zizik, ami sokaknak nem tetszett, tekintve, hogy pride hónap is van. " - és? Máskor oké? Én is tag vagyok, de nemm Zayn lesz a homofóbia nagykövete azért, mert egy - úgy tűnik - másik félről provokált veszekedés során elhangzott ez a szájából. Igen, sok más sertést is mondhatottt volna, de majd ha úgy dönt, elmondja a teljes történetet.
edit: ok, most olvasom máshol - meg is hallgattam még egyszer a videót -, hogy a másik srác mondta Zayn-re, hogy b*zi, erre Zayn visszakérdezett, hogy én vagyok a b*zi? (I am a f*ggot?) Tehát ennyit erről.
edit: ok, most olvasom máshol - meg is hallgattam még egyszer a videót -, hogy a másik srác mondta Zayn-re, hogy b*zi, erre Zayn visszakérdezett, hogy én vagyok a b*zi? (I am a f*ggot?) Tehát ennyit erről.
2021. június 07. 07:41
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Azt olvastam hogy a másik srác állítólag Bella Hadid legjobb barátja votl
2021. június 07. 10:19
Justlifeisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.02.02. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 286541 offline |
Pride hónap? Akkor ezek szerint.. Heteroszexuális hónap is van? Amikor a buzik vissza másznak ahova valok? Hol van a hónapon? Ha nekik jár nekünk is amikor nem szólnak bele hogy hívjuk őket
2021. június 07. 10:42
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline |
Már elnézést, de olyan túlzások vannak ebben a cikkben, hogy az emberfeletti.
"A One Direction különc tagja.." Kezdjük ott, hogy miért különc?
"egy bár előtt verekedett New Yorkban" Ez minden volt, csak éppen verekedés nem. Maximum veszekedés. Egy verekedés nagyon nem így néz ki.
"A videóban az is hallható, hogy Zayn több homofób sértést is elejt, beleértve, hogy b*zizik" Több homofób sértés? Hol? A vele szemben álló faszi mondta neki azt, hogy "f*ggot", Zayn pedig visszakérdezett, hogy "I'm a f*ggot?!". Nem b*zizott senkit. Egyszeri alkalom és akkor sem másra mondta.
De nyilván mindig Zayn a gonosz, bármiről is legyen szó, miközben a pasi, aki valójában b*zizott a Hadid testvérek egyik nagy haverja, de erről nem beszél senki.
"A One Direction különc tagja.." Kezdjük ott, hogy miért különc?
"egy bár előtt verekedett New Yorkban" Ez minden volt, csak éppen verekedés nem. Maximum veszekedés. Egy verekedés nagyon nem így néz ki.
"A videóban az is hallható, hogy Zayn több homofób sértést is elejt, beleértve, hogy b*zizik" Több homofób sértés? Hol? A vele szemben álló faszi mondta neki azt, hogy "f*ggot", Zayn pedig visszakérdezett, hogy "I'm a f*ggot?!". Nem b*zizott senkit. Egyszeri alkalom és akkor sem másra mondta.
De nyilván mindig Zayn a gonosz, bármiről is legyen szó, miközben a pasi, aki valójában b*zizott a Hadid testvérek egyik nagy haverja, de erről nem beszél senki.
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2021. június 08. 17:38
cdamnverssvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.12.20. Hozzászólás: 294 Csatolások: 3 Azonosító: 284914 offline |
Justlifeis,
A homofóbia nem túl szép dolog – akár burkolod, akár kereken kimondod, hogy a nem heteroszexuális személyeknek valahová „vissza kéne bújniuk”. Csak remélni tudom, hogy egyszer képes leszel másként hozzáállni a témához, hogy tanulsz egy kis alapvető elfogadást és illemet olyan emberekre tekintettel is, akik különböznek tőled (és akik feltehetőleg semmit nem vétkeztek annyira, hogy ilyen stílust érdemeljenek tőled, vagy akárkitől), s hogy legközelebb valamiféle hozzáértéssel vagy utánanézéssel kommentelsz ilyesmit.
A homofóbia nem túl szép dolog – akár burkolod, akár kereken kimondod, hogy a nem heteroszexuális személyeknek valahová „vissza kéne bújniuk”. Csak remélni tudom, hogy egyszer képes leszel másként hozzáállni a témához, hogy tanulsz egy kis alapvető elfogadást és illemet olyan emberekre tekintettel is, akik különböznek tőled (és akik feltehetőleg semmit nem vétkeztek annyira, hogy ilyen stílust érdemeljenek tőled, vagy akárkitől), s hogy legközelebb valamiféle hozzáértéssel vagy utánanézéssel kommentelsz ilyesmit.
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.