Így reagáltak a kommentelők Hailey Bieber trampli megjelenésére
2021. június 28. 03:14
deep dark nightúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.09.10. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 266735 offline |
Oké nem a legelegánsabb szettek, de nem úgy sem kell csinálni, mintha valami isten elé járultak volna. Lehet az emberen, akármi, ha tiszteletlen. A legfontosabb az, hogy a viselkedésünk legyen tisztelettudó, a ruha az csak ruha. Nem koszosan büdösen mentek oda. A mi miniszterelnökünknek meg szaftos a pólója és úgy flangál az gázabb, ha már bele akarunk kötni az öltözködésbe...
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2021. július 04. 14:36
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
Mit is írjak? Leírtátok, amit akartam!
2021. július 05. 15:08
Rebu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.26. Hozzászólás: 552 Csatolások: 20 Azonosító: 131974 offline |
A lehető legkevésbé degradáló módon értem, amikor azt mondom, hogy ez a fotó a tipikus példája Európa és Észak-Amerika közötti különbségnek.
Ők alapból is olyan ruházatot viselnek MINDENHOL amit én néha még otthon is kínosnak éreznék viselni. De hát kinek mi... ezek is csak kulturális különbségek.
Ők alapból is olyan ruházatot viselnek MINDENHOL amit én néha még otthon is kínosnak éreznék viselni. De hát kinek mi... ezek is csak kulturális különbségek.
2021. július 07. 11:06
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
Mondjuk én abszolút nem értem, hogy ez a csőlakó csaj mitől divatikon, erre mifelénk a hajléktalanok öltöznek hasonlóan! Aztán amikor egyszer megpróbál nem 25 számmal nagyobb ruhába bújni, akkor megint mellényúl szegénykém. Nincs pénze egy tanácsadóra, ha már neki nem megy?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.