Sok rajongójának nem tetszett, míg mások szerint cuki a szivárványos, PRIDE kutyus.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato szivárványosra festette a kiskutyáját
2021. június 27. 22:05
Még mielőtt elkezdődne, hogy állatkínzó meg hogy ez milyen veszélyes stb., ez egy speciális festék kutyák szőrére, olyan, mint az emberek számára a hajfesték. Egyébként ezen kívül is tök sokszor festeti a szőrüket.
2021. június 27. 23:51
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Kb mint amikor valaki a magatehetetlen gyerekével csinál hasonló dolgokat, mert az úgy sem tud tiltakozni... persze míg kárt nem okoz, addig magánügy, bár nem túl érett dolog.
2021. június 28. 09:42
SweetRomanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 290591 offline |
Idézet (shotya @ 2021.06.27. 22:05)
Még mielőtt elkezdődne, hogy állatkínzó meg hogy ez milyen veszélyes stb., ez egy speciális festék kutyák szőrére, olyan, mint az emberek számára a hajfesték. Egyébként ezen kívül is tök sokszor festeti a szőrüket.
Mintha a hajfesték olyan egészséges lenne...
2021. június 28. 11:48
Én nem tudok róla, hogy a hajfásték eddig bárkinek is bàrmilyen súlyos egészségügyi problémát okozott volna, és a környezetemben legalább 5 ember festeti minimum 20 éve. Szerintem a kutyáknak sem lesz semmi bajuk, ha évente kb. kétszer egy hétre be van festve a szőrük.
Jézus ereje…ez a saját kutyája, úgy festeti ahogy akarja…semmi köze ennek ahhoz, hogy az emberek tiszteletben tartják a kérését a pronounsával kapcsolatban…magánélet ≠ kérés a világ felé, a kettő semmilyen létező módon nem függ össze, akárhogy is akarod belőle kihozni.
Jézus ereje…ez a saját kutyája, úgy festeti ahogy akarja…semmi köze ennek ahhoz, hogy az emberek tiszteletben tartják a kérését a pronounsával kapcsolatban…magánélet ≠ kérés a világ felé, a kettő semmilyen létező módon nem függ össze, akárhogy is akarod belőle kihozni.
2021. június 28. 12:09
bsz.andreavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.10.04. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 260145 offline |
A hajfesték nem úgy káros, hogy felkened, aztán holnap holtan esel össze. (Kivéve ha allergiás vagy rá, mert sajnos ilyen is van, ezért kellene minden festés előtt bőrpróbát csinálni, mert bármikor kialakulhat anafilaxiás reakció, akkor is, ha 10 éve ugyanazzal fested a hajad .) De számos tanulmány megerősítette a festékek karciogén hatását, mégis vígan forgalmazzák, mert az üzleti érdekek előrébb állnak, mint a fogyasztó egészsége. A rákkeltő hatáshoz képest pedig az, hogy a haj szárazzá, töredezetté, vagy gyorsan zsírosodóvá válhat, a fejbőr pedig érzékennyé, még enyhe mellékhatás. De ha nem is lenne káros, szerintem akkor sem kellene felesleges kozmetikai procedúrának kitenni az állatokat. Ők állatok, nem Barbie babák.
2 felhasználónak tetszik:
cdamnverss,
Pheebs
2021. június 28. 12:12
Vanamu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.12.08. Hozzászólás: 656 Csatolások: 37 Azonosító: 268171 offline |
Ennek mi értelme? Csak a saját javára csinálta a festést,a kutyájának az érdekét semmibe vette. A hajfesték is marja egy bizonyos mértékben a fejbőrt,ergo az "állatfesték" is tudja marni a kutyus bőrét...sok haszna van:)
2021. június 28. 15:22
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Amugy lehet valaki nem hallotta, hogy milyen módon lehet karos egy élő szervezetre a boltban is kapható hajfesték, ez csak azt jelzi, hogy ő személy szerint nem ismer olyan embert. Aki viszont benne van/volt, az máshogy látja. Es meg csak nem is az esetleges allergiás reakciokrol van szó. Érdemes rákeresni, ha érdekel.
Viszont az, amit állatokra “szoktak” alkalmazni, az egesz másfajta festék, most ezt rendesen felfújták, nem árt vele neki
Viszont az, amit állatokra “szoktak” alkalmazni, az egesz másfajta festék, most ezt rendesen felfújták, nem árt vele neki
2021. június 28. 15:50
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Ez gusztustalan, függetlenül attól, hogy árt-e a kutyának van nem, egyszerűen szükségtelen cirkuszi bohócot csinálni egy állatból, de hát nem vártam többet Demitől.
2021. június 28. 16:15
fobi, teljesen igazad van. Persze, hogy felfújták, mindig ez van. Az emberek úgy tesznek, mintha láncra verve tartaná őket egy fél négyzetméternyi elkerített területen, vagy nem tudom…Teljesen felesleges volt megint egy ennyire semmit mondó dolgot ennyire túlelemezni. De persze itt általában az ilyesmi dolgok kapnak helyett, arról pl sehol semmi, hogy (megint) összeállt egy non-profit szervezettel, hogy segítse az étkezési zavarban szenvedők életét, és beleszállt egy millió dolláros pénzügyi alapba, hogy azok is megkaphassák a kellő terápiát és segítséget, akik alapvetően nem engdhetnék meg maguknak. Nem tudom kinek áll érdekében Demit a lehető legrosszabb és legtorzabb színben feltüntetni ezen a platformon, de sajnos elég jól halad vele…
2021. június 28. 16:39
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Jó, azert tegyük tisztába, hogy nem vagyok Demi fan, nagyon nem. Talán ezért emlekszem hol, hogy Selena Gomezt is megrángatták az állatvédők mikor rózsaszínre festették a klipben szereplő lovat. Es mas ismert ember is kap savazást ha csinál hasonlót , de tulajdonképpen akármit is csinálnak, azt ki lehet ugy domborítani, higy szarul jöjjön ki belőle az illető. Nekem az a furcsa, hogy miert “mindig” ő. Elolvasol pl 10 celebhirt egy héten, hogy milyen hülyeséget csinált épp, mivel állt elő (tenyleg mindegy mi az apropó), Demi Lovato benne lesz a top 10-ben, a masik 9 celeb pedig cserélődik. Neha egy-egy benne ragad ebben a képzeletbeli 10-esben, mikor minden hír róla szól (pl miley Cyrus, bella thorne, de en meg emlekszem amikor lindsay lohan is benne volt,stb). Tehát ha van valami botrány, rakttintok a cikkre (itt vagy masik online felületen) akkor szinte mindig találkozok a nevével, főleg negatív kicsengéssel. Ezt te mivel magyarázod? Mert en nem értem. Nem ő a csúcsa a szorakoztatoiparnak se másnak, nem lehet az a magyarázat, hogy féltékenyek rá. Szval miert van ez?
2021. június 28. 16:56
Ha valaki aktívan figyeli, hogy Demi mit csinál, és nem csak a bulvárt olvassa el róla, akkor az tudja, hogy 90% a dolgoknak durván fel van nagyítva, vagy teljesen el van ferdítve. Sajnos Demi elkövetett egy rettenetesen nagy hibát a közelmúltban, amikor a joghurtos boltnak nekiment. Mióta ez megtörtént, hiába kért érte azóta többször is elnézést, sajnos a dolog rajta maradt és megbélyegezte a megítélését. Én valahányszor a híreket nézem Demiről, a nagyobb platformok, pl. Index, Telex, 24.hu, Origo, Hirado.hu stb. cikkei nagyrészt mindig pozitív hangvételűek szinte egytől egyig. Külföldön szintúgy. Az, hogy Demi non-binary-ként coming outolt szintén rátett egy lapáttal a dolgokra, mivel sok embernek idegen a téma és nem értik teljesen, ez is sok esetben negativitást szül. Sajnos a clickbait címek és rendesen jelen vannak (főleg itt) pl mikor megjelent egy cikk itt múltkor, hogy “Demit zavarja hogy még mindig nőnek tartják”. Ez teljesen el volt ferdítve, még az interview-ból vett idézetek is meg voltak másítva. Rengeteg múlik azon, hogy egy adott cikkíró hogy érez egy adott sztár iránt, mert ha adott esetben nem tud elvonatkoztatni az ellenérzésétől, vagy attól, hogy épp mennyire kedveli azt a hírességet, akkor a cikk is olyan lesz. Ez nem valami profi dolog, de sajnos sokszor előfordul.
Demi alapvetően egyáltalán nem rosszindulatú, buta vagy polgárpukkasztó. Követett el hibákat, és követ is el a mai napig is, de alapjáraton rendes ember, és nincs benne ártó szándék. A megítélése sajnos sokszor rossz amiatt, hogy függő volt, főleg amiatt hogy nőként volt függő, az olyan dolgok miatt mint pl a joghurtos bolt, de ha valaki tényleg követi és ismeri, akkor tudja hogy a rossz dolgok elenyészőek a jókhoz képest amiket tett és tesz is.
Demi alapvetően egyáltalán nem rosszindulatú, buta vagy polgárpukkasztó. Követett el hibákat, és követ is el a mai napig is, de alapjáraton rendes ember, és nincs benne ártó szándék. A megítélése sajnos sokszor rossz amiatt, hogy függő volt, főleg amiatt hogy nőként volt függő, az olyan dolgok miatt mint pl a joghurtos bolt, de ha valaki tényleg követi és ismeri, akkor tudja hogy a rossz dolgok elenyészőek a jókhoz képest amiket tett és tesz is.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2021. június 28. 17:41
SweetRomanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 290591 offline |
Azért szerintem nem ekkora rejtély miért van ennyi cikk Demiről. A 2. legnépszerűbb Starityn, több mint 12000 rajongóval. Több embernek lesz ismerős, mint mondjuk a 600. helyen álló David Tennant vagy bárki. Túl mainstream ahhoz, hogy ne figyeljék minden lépését. Az meg, hogy az emberek előbb foglalkoznak azzal, hogy a kutyáját befesti, mint azzal, hogy jótékonykodik (mint második celeb, aki már csak ezzel tud jobb embernek tűnni), nem hiszem hogy a cikk írójának a hibája.
2021. június 28. 17:54
fobiúj tag |
Köszönöm, hogy ezt leírtad. Egyetértünk nagyrészt, es a bulvár ilyen. En nem követem a munkásságát ahogy mas celebét sem, elhiszem amit írsz. Viszont sokkal korábbra tenném, mint a joghurtos incidenst. Amikor azt olvastam, már az fogalmazódott meg bennem, hogy “már megint ő”.
2021. június 28. 19:24
fobi, én is köszönöm, hogy normálisan reagáltál, és meghallgattad amit mondtam. Szerintem leginkább amiatt van az, amit kérdezel, amit SweetRomance írt. Demi valóban nagyon mainstream, felkapott itt és mindenhol máshol is. Elkerülhetetlen, hogy amit ő csinál sokkal inkább előtérbe legyen helyezve.
Egyébként SweetRomance, nem azt akartam mondani azzal, hogy a cikk írójának lenne a hibája, hanem azt, hogy sajnos a rossz mindig jobban ki van emelve, mint a jó.
Egyébként SweetRomance, nem azt akartam mondani azzal, hogy a cikk írójának lenne a hibája, hanem azt, hogy sajnos a rossz mindig jobban ki van emelve, mint a jó.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.