A rock nevében kirakatba tette a hátsófelét Miley Cyrus Las Vegasban: szinte semmit nem bízott a képzeletre.
A teljes cikkhez kattints ide!
Újabb ízléstelen fellépést produkált Miley Cyrus – videó!
2021. július 18. 20:31
Aha, de az nem ízléstelen, amikor Adam Lambert letorkolja a mikrofont a színpadon meg leköpi az embereket pezsgővel. Jaaa igaz is, elfelejtettem, hogy ő az egyik nagy kedvenced. Így mindjárt más. Hiszen valami csak akkor ízléstelen vagy felháborító, ha te, kedves Glamster, nem kedveled az illetőt aki csinálja.
2021. július 18. 21:29
madeleine. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.25. Hozzászólás: 1662 Csatolások: 10275 Azonosító: 261034 offline |
Idézet (shotya @ 2021.07.18. 20:31)
Aha, de az nem ízléstelen, amikor Adam Lambert letorkolja a mikrofont a színpadon meg leköpi az embereket pezsgővel. Jaaa igaz is, elfelejtettem, hogy ő az egyik nagy kedvenced. Így mindjárt más. Hiszen valami csak akkor ízléstelen vagy felháborító, ha te, kedves Glamster, nem kedveled az illetőt aki csinálja.
Kedvelem Adamet, de azzal, hogy sokszor - és sajnos egyre többször - átlépi az ízlésesség határát, egyet kell értsek.
Én egyre inkább bírom Miley-t. Szerintem jól áll neki ez a vad stílus, a hangja meg valami eszméletlen. Ő legalább nem játssza meg az ártatlan, szende szűz kislányt, mint egyesek és nem is igazán akar megfelelni másoknak.
2 felhasználónak tetszik:
feyre,
thundercloud
2021. július 18. 22:51
SoLettisha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.29. Hozzászólás: 500 Csatolások: 0 Azonosító: 159669 offline |
Engem jobban zavar a hangosítás, egy kompetensebb hangtechnikus kellett volna oda...
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2021. július 18. 23:45
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hát szerintem szánalmas. Most éppen a nagy rockert játssza? Szerintem be is van állva.
Mellesleg semmi negatívat nem írt róla a cikk írója.
Mellesleg semmi negatívat nem írt róla a cikk írója.
2021. július 19. 13:02
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Nincs ezzel a fellépésével semmi gond
2021. július 19. 13:58
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Visszataszító. Ide jutottunk, a tehetséges fiatal zenészek/színészek azzal tudnak csak kiemelkedni a tömegből, ha mindenüket kirakatba rakva vonaglanak a színpadon, a tényleges tehetségüket meg észre sem veszi senki. Mileyban is volt potenciál, de ilyen "műsorokkal" maximum néhány perc felkapottságot szerez.
Bessie
2021. július 20. 21:03
Vanjieeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.20. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 286071 offline |
Sonique (a szőke nő az utolsó videón) annyira gyönyörű nővé lett! Büszke vagyok rá, nagy utat tett meg Inkább az ő glow-upja hírértékű
, minthogy Mileyról írtok hülyeségeket
, minthogy Mileyról írtok hülyeségeket
2021. július 21. 07:00
magicalwomen19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.07.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 294236 offline |
Nem mondanám ízléstelennek. Amerika egy másik világ, de nekem ez kicsit sok .
Bessie
2021. július 28. 15:22
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
ha 1000 farkam lenne, akkor se adnék neki egyet sem...félnék, hogy lerohad.
2021. augusztus 01. 21:57
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (shotya @ 2021.07.18. 20:31)
Miley is a kedvence, a lap is elég rég nála van. Nekem is van kedvenc színészem, aki csinál néha hülyeséget. Előfordul, emberek vagyunk. Igaz nekem Miley már sok, hiába van jó hangja.
Viszont amit te csinálsz az kötekedés.
Idézet (orsoha @ 2021.07.28. 23:20)
nem nagyon hiszem h kellene neki a farkad : ( tudd a helyed ocsi
Istenem, ezen jót röhögtem
Glamster
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.