Harry Styles megállíthatlan: újabb sikereket ért el a One Directionből ismert énekes.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas sikert ért el Harry Styles
2021. július 22. 19:02
bestdamnfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.19. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 263801 offline |
Nem értem ezt a cikket. A dal kb átlagosan teljesít, a cím szerint valami hatalmas sikert ért el Harry, de csak a dal streaming meg toplistás adatairól lehet olvasni a cikkben és semmi kiemelkedőt sem találtam. Még Harryhez mérve is teljesen átlagos a dal teljesítménye.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2021. július 24. 10:53
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Még átlagosnak se nevezné meg sem közelíti a 1D-s dalokat de a rajongók csak annyit látnak Harry és már imádják a dalt legyen bármilyen pocsék. A banda szétválása óta egyik sem tett le maradandót az asztalra középszerű nyálas dalok amiktől a rajongók bugyieldobó üzemmódba kapcsolnak és azt hiszik ennél a dalnál nincs jobb csak mert imádatuk tárgya énekli aki még mindig nem fogta fel hogy szóló énekesként esélye sincs
2021. július 26. 14:44
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
rosa82 nem értek egyet...Azt senki nem vitatja, hogy Harry az 1D mitatt vált híressé, és a fanok kedvencévé, de szerintem azon sem szabadna vitatkozni, hogy a mai kor egyik legtehetségesebb, és legkiemelkedőbb énekese-e. Mert az, a sikereit tekintve. Ha nem nézzük, hogy nyilván nem mindenki szeretheti ugyanazt a zenét, és idevesszük, hogy a dallamait tiktokkerek milliói hallgatják, és készítenek vele videót csak azért mert ütősek, jó őket hallgatni. Nem hallgatná ennyi ember, ha nem lenne jó, és én úgy látom igenis van esélye...sőt, már ott is van
2021. július 26. 14:45
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Szerintem ő annyira jól felépítette magat a banda után, egyedi és tud újat mutatni. Kevesen képesek ilyen jó szóló karriert befutni egy ilyen híres banda után.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.