„Köszönöm, Elle, imádtam te lenni” – osztotta meg érzelmes gondolatait Joey King.
A teljes cikkhez kattints ide!
Érzelmes poszttal búcsúzott A csókfülkétől Joey King
2021. augusztus 12. 14:31
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Hát mondhatnám hogy csalódás de akkor el kéne ismernem hogy tudott volna újat nyújtani mint amit vártam a mai filmektől amik tele vannak a nagy női egyenjogúság, a nők jobbak mint a férfiak és a férfi karaktereket vagy ősember stílusban mutatják be vagy egy anyám asszony katonájaként aki még egy villanykörtét se tud kicserélni klisékkel. Szóval engem nem lepett meg egyedül csak Joey borzalmas haja a végén lett tőle egy kis leszbi Kristen Stewart feelingem de amúgy ugyan olyan kiszámítható volt mint az összes film amit mostanában csinálnak
2021. augusztus 13. 06:19
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Hat más befejezésre vártam, eléggé csalódott voltam mert abszolút elrontottak a dolgot, plusz hogy kimerült a tema is. A veszekedés volt az egyedüli bonyodalom, erre hogy lehet építeni egy történetet ?
2021. augusztus 13. 06:24
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Spoiler! Ha már triologiat készítettek belőle meg kellett volna időben írni a végét hogy ne egy égbőlkapott hulyeseggel végződjon hanem legyen valami logika is benne. Pl jegyezze el (ez lett volna a várva várt befejezés ) és NEM szakítani az utolsó fel méteren, ezzel a szársaggal hogy jobb egyedül az egyetem mert nehéz??????? Wtf
2021. augusztus 13. 08:56
Jenny LawlietShadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3502 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Nekem is nagy csalódás volt, pedig annyira vártam. Az első 2 részt imádtam, de ez... Végig csak a búcsúzkodásról szól, hogy felnövünk, elválnak az útjaink stb. Reméltem, hogy a végén legalább megint összejönnek.
Félig off: Annyira unszimpatikus nekem ez a színésznő. Egy igazi antinő.
Félig off: Annyira unszimpatikus nekem ez a színésznő. Egy igazi antinő.
2021. augusztus 13. 09:35
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Nem ertem miert nem tetszik ennyi embernek a veg, nekem bejott. Vegre egy film ahol a csaj a vegen egyik sracot sem valasztja, hanem sajat magat es a sajat utjat jarta, nem fugott a boldogsaga egy ferfitol. Right person wrong time. A 6 eves idougras utan pedig szerintem egyertelmu, hogy ujra osszejonnek, mert mar az idozites is jo.
2021. augusztus 13. 16:22
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Őszintén, én az egész film alatt lestem, hogy mi ez. Mármint, ebbe pénzt és időt fektetni... Na mindegy. A vége katasztrofális, kicsit azt éreztem Joey külsejét látva, hogy Elle megöregedett és 30 lett, még Lee és a többiek 17 évesek maeadtak.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.