A sztármami is elkapta a súlyos vírust, most lábadozik. Állapotáról számolt be Instagramon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hilary Duff koronás lett: hálát mondott azért, hogy az oltás mellett döntött
2021. augusztus 22. 20:19
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Örülj, hogy nem jött ki rajtad semmi mellékhatás. Vagy nem ment el a babád. Barátnőm kórházban dolgozó volt osztársnője nem volt ilyen szerencsés. Oltás után egy héttel később éjjeles műszakban, a röntgengép mellett találták holtan.
Én munkatársamat pár nappal oltás után mentő vitte be, mert rosszul lett, még ülni is többen segítettek neki.
De jobbulást.
Én munkatársamat pár nappal oltás után mentő vitte be, mert rosszul lett, még ülni is többen segítettek neki.
De jobbulást.
1 felhasználónak tetszik:
Pheebs
2021. augusztus 24. 12:53
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Idézet (Bessie @ 2021.08.22. 20:19)
Örülj, hogy nem jött ki rajtad semmi mellékhatás. Vagy nem ment el a babád. Barátnőm kórházban dolgozó volt osztársnője nem volt ilyen szerencsés. Oltás után egy héttel később éjjeles műszakban, a röntgengép mellett találták holtan.
De jobbulást.
De jobbulást.
Sajnálom, hogy ez történt az ismerőseiddel. De ki tudja, hogy Hilarynek mi lett volna ha teljesen oltatlanul fertőződik meg a deltával, lehet hogy 10x rosszabbul járt volna. Nem tudjuk meg ezt már.
2021. augusztus 25. 10:35
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (Bessie @ 2021.08.22. 20:19)
De jobbulást.
De jobbulást.
Én is nagyon sajnálom az ismerősödet Borzalmasan.
Nálunk az egész családot pfizerrel oltották. A másodiktól elég beteg voltam, főleg a 2. napon, lázam volt, szédültem, csak feküdni bírtam, aztán három nap után, mintha elvágták volna minden bajom.
Azonban, miután sajnos voltam koronás, megtapasztaltam a post-covid szövődményeket is, s a családomat elég súlyosan érintette, én inkább vállalnám az oltás kockázatát százszorosan.
Persze, ez személyes vélemény, mindenki eldöntheti magának, nála mi fér bele, mi nem.
2021. augusztus 26. 16:48
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Akkor gondoljatok bele, ő is átesett a Covidon, utána erőszakoskodtak vele, hogy oltassa be magát. Sajnos mostanában túl sokan halnak meg. És ugye most jön megint az ősz, a megfázási időszak.
u.i.: nem mondom, hogy rossz az oltás, több ismerősömnek semmi baja nem lett. De van akiknek igen. Ezt pedig előre kiszámolni senki sem tudja. Elég félelmetes.
u.i.: nem mondom, hogy rossz az oltás, több ismerősömnek semmi baja nem lett. De van akiknek igen. Ezt pedig előre kiszámolni senki sem tudja. Elég félelmetes.
2021. augusztus 26. 17:34
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 739 Csatolások: 16070 Azonosító: 261400 offline |
Szerintem elég szervezet függő, mind az oltásra, mind a vírusra való reakció. Részemről az egyetlen baj ezzel a gyorsaság volt és, hogy szinte ránk lett erőltetve. Én csak a mozi miatt oltattam be magam, és igazából meg sem éreztem. Bár mikor mentem a másodikra úgy éreztem magam mint valami kisérleti nyúl, mikor kérdezték, hogy tapasztaltam-e bármi tünetet. De igazából azok is vagyunk, mert még mindig sok a kérdés az oltóanyagok hatékonysága kapcsán, meg hogy meddig védenek, már akinél ki alakul a védetség. Sajnos tényleg az a legtragikusabb viszont, ha az oltás okoz olyan szövődményeket amik halálhoz vezetnek.
Úgyhogy én megértem mind a két tábort, én pl. féltem attól, hogy a másodiktól nagyon rosszul leszek. Mert sokan panaszkodtak arra, hogy a második adagot nagyon megszenvedték. Szerencsémre a másodiktól még a váll fájás se jött ki. De reméljük lassan helyre rázódik a világ és ebből is majd csak egy kis szezonális nátha lesz és nem kell azt várni, hány variáns pusztít még végig a világon.
Úgyhogy én megértem mind a két tábort, én pl. féltem attól, hogy a másodiktól nagyon rosszul leszek. Mert sokan panaszkodtak arra, hogy a második adagot nagyon megszenvedték. Szerencsémre a másodiktól még a váll fájás se jött ki. De reméljük lassan helyre rázódik a világ és ebből is majd csak egy kis szezonális nátha lesz és nem kell azt várni, hány variáns pusztít még végig a világon.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.