Starity

Hilary Duff koronás lett: hálát mondott azért, hogy az oltás mellett döntött

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. augusztus 21. 18:36 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
A sztármami is elkapta a súlyos vírust, most lábadozik. Állapotáról számolt be Instagramon.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. augusztus 22. 20:19 #2
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Örülj, hogy nem jött ki rajtad semmi mellékhatás. Vagy nem ment el a babád. Barátnőm kórházban dolgozó volt osztársnője nem volt ilyen szerencsés. Oltás után egy héttel később éjjeles műszakban, a röntgengép mellett találták holtan.
Én munkatársamat pár nappal oltás után mentő vitte be, mert rosszul lett, még ülni is többen segítettek neki.
De jobbulást.
1 felhasználónak tetszik: Pheebs
2021. augusztus 24. 12:53 #3
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Idézet (Bessie @ 2021.08.22. 20:19)
Örülj, hogy nem jött ki rajtad semmi mellékhatás. Vagy nem ment el a babád. Barátnőm kórházban dolgozó volt osztársnője nem volt ilyen szerencsés. Oltás után egy héttel később éjjeles műszakban, a röntgengép mellett találták holtan. 
Én munkatársamat pár nappal oltás után mentő vitte be, mert rosszul lett, még ülni is többen segítettek neki. 
De jobbulást.

Sajnálom, hogy ez történt az ismerőseiddel. De ki tudja, hogy Hilarynek mi lett volna ha teljesen oltatlanul fertőződik meg a deltával, lehet hogy 10x rosszabbul járt volna. Nem tudjuk meg ezt már.
2021. augusztus 25. 10:35 #4
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Idézet (Bessie @ 2021.08.22. 20:19)
De jobbulást.

Én is nagyon sajnálom az ismerősödet sad.gif Borzalmasan.
Nálunk az egész családot pfizerrel oltották. A másodiktól elég beteg voltam, főleg a 2. napon, lázam volt, szédültem, csak feküdni bírtam, aztán három nap után, mintha elvágták volna minden bajom.
Azonban, miután sajnos voltam koronás, megtapasztaltam a post-covid szövődményeket is, s a családomat elég súlyosan érintette, én inkább vállalnám az oltás kockázatát százszorosan.
Persze, ez személyes vélemény, mindenki eldöntheti magának, nála mi fér bele, mi nem.
2021. augusztus 26. 16:48 #5
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Akkor gondoljatok bele, ő is átesett a Covidon, utána erőszakoskodtak vele, hogy oltassa be magát. Sajnos mostanában túl sokan halnak meg. És ugye most jön megint az ősz, a megfázási időszak.

u.i.: nem mondom, hogy rossz az oltás, több ismerősömnek semmi baja nem lett. De van akiknek igen. Ezt pedig előre kiszámolni senki sem tudja. Elég félelmetes. unsure.gif
2021. augusztus 26. 17:34 #6
BeJoyful
BeJoyful

Státusz"Az erőt mi többé tesz, mindig magadban keresd!"
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 739
Csatolások: 16070
Azonosító: 261400
Szerintem elég szervezet függő, mind az oltásra, mind a vírusra való reakció. Részemről az egyetlen baj ezzel a gyorsaság volt és, hogy szinte ránk lett erőltetve. Én csak a mozi miatt oltattam be magam, rohog.gif és igazából meg sem éreztem. Bár mikor mentem a másodikra úgy éreztem magam mint valami kisérleti nyúl, mikor kérdezték, hogy tapasztaltam-e bármi tünetet. De igazából azok is vagyunk, mert még mindig sok a kérdés az oltóanyagok hatékonysága kapcsán, meg hogy meddig védenek, már akinél ki alakul a védetség. Sajnos tényleg az a legtragikusabb viszont, ha az oltás okoz olyan szövődményeket amik halálhoz vezetnek. unsure.gif
Úgyhogy én megértem mind a két tábort, én pl. féltem attól, hogy a másodiktól nagyon rosszul leszek. Mert sokan panaszkodtak arra, hogy a második adagot nagyon megszenvedték. Szerencsémre a másodiktól még a váll fájás se jött ki. De reméljük lassan helyre rázódik a világ és ebből is majd csak egy kis szezonális nátha lesz és nem kell azt várni, hány variáns pusztít még végig a világon.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok