Starity

Demi Lovato nem biztos abban, hogy egész életében nembináris lesz

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. augusztus 23. 07:32 #21
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Szegény nagyon össze van zavarodva és szerintem elhamarkodott döntés volt hogy bejelentette a világnak hogy ő nembináris mert ebből nehéz lesz vissza táncolni. Egyébként a mostani stílusa lehet a szexuális bántalmazás miatt is mert takarni akarja magát és nem akarja hogy mint nő tekintsenek rá legalábbis szerintem simán lehet hogy ez is bele játszik hisz ha jól emlékszem utalt rá az újabb dokumentum filmbe hogy a dealere kihasználta amég ott feküdt kábult állapotba.
2021. augusztus 23. 08:02 #22
magicalwomen19
magicalwomen19
új tag

Státusz~Sötétség nélkül nem létezik a fény sem~ (Harry Potter)
Hozzászólás: 58
Azonosító: 294236
Látszik, hogy semmi gondja nincs... dry.gif
2021. augusztus 23. 18:38 #23
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (magicalwomen19 @ 2021.08.23. 08:02)
Látszik, hogy semmi gondja nincs...  dry.gif

dehogynem. A fejében.
1 felhasználónak tetszik: Blarece
2021. augusztus 23. 20:37 #24
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Szánalmas, komolyan. Akár szobanövény is lehetne, annyira nem érdekfeszítő már ez a vergődés. Heti szinten beböfög valami ehhez hasonló nyilatkozatot, hogy aztán kicsivel később öt másikat adhasson ahhoz kapcsolódóan. Igazán elvonulhatna már a nemi identitásával a privát kategóriába.
2021. augusztus 23. 21:01 #25
archuleta
archuleta
új tag
Hozzászólás: 78
Azonosító: 297582
Idézet (Alexaaa09 @ 2021.08.23. 07:32)
Szegény nagyon össze van zavarodva és szerintem elhamarkodott döntés volt hogy bejelentette a világnak hogy ő nembináris mert ebből nehéz lesz vissza táncolni. Egyébként a mostani stílusa lehet a szexuális bántalmazás miatt is mert takarni akarja magát és nem akarja hogy mint nő tekintsenek rá legalábbis szerintem simán lehet hogy ez is bele játszik hisz ha jól emlékszem utalt rá az újabb dokumentum filmbe hogy a dealere kihasználta amég ott feküdt kábult állapotba.

Na ez mondjuk teljesen elképzelhető. Sajnos gyakori hogy sok nő, főleg fiatal nők egyfajta védekező mechanizmusként drasztikusan változtatnak a külsejükön miután nemi erőszak éri őket, magam is ismerek ilyet. Demi fejében az él hogy akkor bántották amikor nagyon lányos stílusa volt és akarva akaratlanul is meg akarja magát védeni tőle hogy valaki újra azt tegye vele. Mondott is olyasmit az említett dokuban hogy a haja levágásával a régi traumáitól is úgymond meg akar szabadulni. Hát ha így van akkor nagyon szomorú és akkor segítség kell neki hogy fel tudja dolgozni ami történt vele. Aztán persze lehet nincs is semmi köze ehhez, de teljesen logikus magyarázat lehet.
2021. augusztus 24. 20:38 #26
Paula_98
Paula_98
új tag

StátuszBehavior is the mirror in which everyone shows their true image.-Criminal Minds
Hozzászólás: 53
Csatolások: 19
Azonosító: 261121
Idézet
_ToTo_ 
Egyik héten lehetne ez, másik héten az, páratlan hónapokban függönykarnis, párosokban meg őzbak...

Hat ez nagyon jó _nevet.gif _nevet.gif
Amúgy ő sem tudja mit akar, régen nagyon birtam, de most valahogy ez a stílusa és viselkedése nem jön be.
2021. augusztus 26. 06:30 #27
misssha
misssha
Hozzászólás: 1691
Azonosító: 136913
Kezd átmenni Amanda Bynes-ba. Sajnos nekem is az a véleményem, hogy mióta nyíltan drogozik, olyan, mintha kezdene elmenni a józan esze. Bocsánat, hogy ezt mondom, de nem csodálnám ha egyik nap az a hír jelenne meg, hogy öngyilkos lett, vagy túladagolta magát. Lelkileg sincs jól, mert még mindig a gyógyulásáról beszél... Már az egész élete erről szól. Bocsánat hogy ezt mondom, de már nem tudom sajnálni. Mindenképpen tartozni akar valahova, okosságokat akar mondani, én nagyon nagy Demi rajongó voltam de ez már nem az a Demi, aki a túladagolása előtt volt...
2021. augusztus 28. 05:08 #28
CydoniaOnThe Mars
CydoniaOnThe Mars
visszatérő vendég
Hozzászólás: 299
Azonosító: 277863
Egyvalami biztos, nem vagy normális, aranyom!
Irány a diliház!
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok