Demi Lovato nem biztos abban, hogy egész életében nembináris lesz
2021. augusztus 23. 07:32
Alexaaa09 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.04.03. Hozzászólás: 1897 Csatolások: 0 Azonosító: 263421 offline |
Szegény nagyon össze van zavarodva és szerintem elhamarkodott döntés volt hogy bejelentette a világnak hogy ő nembináris mert ebből nehéz lesz vissza táncolni. Egyébként a mostani stílusa lehet a szexuális bántalmazás miatt is mert takarni akarja magát és nem akarja hogy mint nő tekintsenek rá legalábbis szerintem simán lehet hogy ez is bele játszik hisz ha jól emlékszem utalt rá az újabb dokumentum filmbe hogy a dealere kihasználta amég ott feküdt kábult állapotba.
2021. augusztus 23. 08:02
magicalwomen19új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.07.05. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 294236 offline |
Látszik, hogy semmi gondja nincs...
2021. augusztus 23. 20:37
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Szánalmas, komolyan. Akár szobanövény is lehetne, annyira nem érdekfeszítő már ez a vergődés. Heti szinten beböfög valami ehhez hasonló nyilatkozatot, hogy aztán kicsivel később öt másikat adhasson ahhoz kapcsolódóan. Igazán elvonulhatna már a nemi identitásával a privát kategóriába.
2021. augusztus 23. 21:01
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Idézet (Alexaaa09 @ 2021.08.23. 07:32)
Szegény nagyon össze van zavarodva és szerintem elhamarkodott döntés volt hogy bejelentette a világnak hogy ő nembináris mert ebből nehéz lesz vissza táncolni. Egyébként a mostani stílusa lehet a szexuális bántalmazás miatt is mert takarni akarja magát és nem akarja hogy mint nő tekintsenek rá legalábbis szerintem simán lehet hogy ez is bele játszik hisz ha jól emlékszem utalt rá az újabb dokumentum filmbe hogy a dealere kihasználta amég ott feküdt kábult állapotba.
Na ez mondjuk teljesen elképzelhető. Sajnos gyakori hogy sok nő, főleg fiatal nők egyfajta védekező mechanizmusként drasztikusan változtatnak a külsejükön miután nemi erőszak éri őket, magam is ismerek ilyet. Demi fejében az él hogy akkor bántották amikor nagyon lányos stílusa volt és akarva akaratlanul is meg akarja magát védeni tőle hogy valaki újra azt tegye vele. Mondott is olyasmit az említett dokuban hogy a haja levágásával a régi traumáitól is úgymond meg akar szabadulni. Hát ha így van akkor nagyon szomorú és akkor segítség kell neki hogy fel tudja dolgozni ami történt vele. Aztán persze lehet nincs is semmi köze ehhez, de teljesen logikus magyarázat lehet.
2021. augusztus 24. 20:38
Paula_98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.30. Hozzászólás: 53 Csatolások: 19 Azonosító: 261121 offline |
Idézet
_ToTo_
Egyik héten lehetne ez, másik héten az, páratlan hónapokban függönykarnis, párosokban meg őzbak...
Egyik héten lehetne ez, másik héten az, páratlan hónapokban függönykarnis, párosokban meg őzbak...
Hat ez nagyon jó
Amúgy ő sem tudja mit akar, régen nagyon birtam, de most valahogy ez a stílusa és viselkedése nem jön be.
2021. augusztus 26. 06:30
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
Kezd átmenni Amanda Bynes-ba. Sajnos nekem is az a véleményem, hogy mióta nyíltan drogozik, olyan, mintha kezdene elmenni a józan esze. Bocsánat, hogy ezt mondom, de nem csodálnám ha egyik nap az a hír jelenne meg, hogy öngyilkos lett, vagy túladagolta magát. Lelkileg sincs jól, mert még mindig a gyógyulásáról beszél... Már az egész élete erről szól. Bocsánat hogy ezt mondom, de már nem tudom sajnálni. Mindenképpen tartozni akar valahova, okosságokat akar mondani, én nagyon nagy Demi rajongó voltam de ez már nem az a Demi, aki a túladagolása előtt volt...
2021. augusztus 28. 05:08
CydoniaOnThe Marsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.06.02. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 277863 offline |
Egyvalami biztos, nem vagy normális, aranyom!
Irány a diliház!
Irány a diliház!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.