Továbbra is uralja a popot a tinik kedvence, Olivia Rodrigo. Most pedig a Brutal dalához hozta el a legújabb klipjét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Brutálisan jó klippel jelentkezett Olivia Rodrigo
2021. augusztus 24. 21:47
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Kövezzetek meg de én szerintem ő semmi újat nem tud mutatni. Semmi félreértés, nem a személyével van bajom, meg egyébként úgy általában véve semmivel sincs bajom vele kapcsolatban csak semmi különleges nincs benne meg az egész jelenségnen. Pop-rock disney lányunk már volt, túlhypeolt szakítós tini szám is volt ezek mind ezeréves százszor elsütött dolgok véleményen szerint. Hangja nem különösebben jó élőben nem szólal meg, a zenéje sem akkor durranás. Érdekes hogy vajon hogy működik ez mikor a nagyközönség felkap valakit aztán sztárolja ezerrel, holott nem is olyan különleges az illető.
2021. augusztus 24. 22:55
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Ezt a számot szeretem tőle, de nagyon durván túl van hypeolva a kiscsaj. A 2021es Grammyn tuti tarolni fog a számok és a siker miatt, de kíváncsi leszek, hogy hol lesz 5 év múlva
2021. augusztus 25. 01:26
Reiraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.03. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 259530 offline |
Engem az zavar benne a legjobban, hogy az egész lány marketingesek által van megteremtve a jelenlegi trendek alapján. Semmi autentikusat nem látok benne és azért is lett ennyire felkapva, mert a kiadója úgy tervezte meg az egész imidzsét, hogy a mostani generációnak tetszen.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.