Jesy Nelson megunta a Little Mixben töltött éveit, így most egyedül, szólóban próbál szerencsét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jesy Nelson bejelentette a nagy visszatérését
2021. szeptember 30. 06:39
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Miért viselkedik úgy, mintha csak vele szemben lennének az emberek gonoszak? Úgy csinál már lassan mintha a többi lánynak nem kellett volna semmi rosszat szembenéznie! Pl Leigh Anne-nel szemben mai napig eléggé rasszisták az emberek.
Én támogattam először a kilépését, de már olyan szinten beszólongat a lányoknak meg úgy csinál mintha, az egész little mix karrierje sz*r lett volna, meg mintha nem az tette volna oda őt, ahol van, hogy egyszerűen már nem tudom sajnos támogatni.
Lehetne ezt a szóló karriert másként is csinálni, de sajnos ő nem azt az utat választotta.
Én támogattam először a kilépését, de már olyan szinten beszólongat a lányoknak meg úgy csinál mintha, az egész little mix karrierje sz*r lett volna, meg mintha nem az tette volna oda őt, ahol van, hogy egyszerűen már nem tudom sajnos támogatni.
Lehetne ezt a szóló karriert másként is csinálni, de sajnos ő nem azt az utat választotta.
1 felhasználónak tetszik:
feyre
2021. október 03. 17:56
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Perrie halálos fenyegetéseket kapott Zayn miatt amikor Z kilépett a 1d-ből még rosszabb lett teljesen kicsinálták szegény és még Zayn is dobta sms-ben, de ő nem hagyta cserben a lányokat és szólogatott be nekik beállítva a velük eltöltött időt élete legrosszabb éveinek. Sajnálatot akar kelteni az emberekben mert azt hiszi ha szar zenét is csinál szánalomból talán majd megveszik
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.