Starity

Botrányosan rossz minőségű lett Kylie 25 ezer forintos fürdőruha márkája

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. szeptember 29. 14:24 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Több ezer elégedetlen vásárlót eredményezett az első kör: Kylie fürdőruha márkája botrányosan rossz minőségű lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. szeptember 29. 16:18 #2
Cassia
Cassia
visszatérő vendég

StátuszYou never stop loving someone. You either never did or you always will.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 248
Csatolások: 0
Azonosító: 253297
eskuszom, amig elek nem fogom ep esszel felfogni, hogy viszonylag atlag fizetessel elok miert tamogatjak a dollamilliardosok altalaban vacak minosegu markait? Nekem ez magas esku. soha, mèg ha tele lennek penzzel sem gondolkodnek el rajta h vegyuk toluk barmit is, ezalol kylie sem kivetel.
2021. szeptember 29. 16:21 #3
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 189
Azonosító: 254059
@Cassia: Nekem pl azzal nincs bajom, ha xy hires embere egy adott marka, ha jo minosegu. De ezekkel meg az is oriasi baj, hogy itt a sztar nevet fizeted meg, csillagaszati osszegekkel tularazott, atlagos, vagy atlagon aluli minosegert. Nevetseges biggrin.gif
2021. szeptember 29. 21:42 #4
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
Hozzászólás: 202
Azonosító: 258173
Engem speciál az is zavar hogy mennyire izléstelen a bikini fazonja. Én ilyet fel nem mernék venni se strandra sem akárhová mert ez már számomra az izléstelenség netovábbja. És szerintem sokan mások is így vannak vele. Szerintem ha valaki ruhát akar tervezni odafigyelhetne jobban arra hogy nem vagyunk egyformák mindenkinek más az alkata,valaki kicsit teltebb valaki meg pont hogy véknyabb. Ahogy elnézem ezeket a “ruhákat” mind egy alkatra lett tervezve ami szerintem nagyon nem jó.
Az meg már csak hab a tortán hogy még rossz a minősége is
2021. szeptember 29. 21:46 #5
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
hahaha ColourPop Kylie Cosmetics rohog.gif ezen jót nevettem.
2021. szeptember 30. 01:15 #6
Blarece
Blarece
Hozzászólás: 532
Csatolások: 5438
Azonosító: 258797
Különben én egyszerűen nem értem ezeket a Kylie-hoz hasonló dollármilliárdos embereket. Bizniszt próbálnak csinálni ott is, ahol nagyon nem kellene. Most Kylie is - megindította pár évvel ezelőtt a Kylie Cosmetics-et (kisebb-nagyobb controversyvel), az elejében minden szuper volt, mindenki róla beszélt, most meg az egész sminkmárka szőnyeg alatt van. Az a majdnem 400 dolláros ecsetkészlete óta szerintem az egész kompániája jóformán mehetne a szemétfeldolgozóba. Nem ertem minek erőlteti minden áron ezt a biznisz dolgot, jómódjában nem tud már mit kezdeni magával, csak akkor legalább nem pénzrablással és átverésekkel, hanem jól megtervezett, jól átgondolt és becsületes termékekkel próbálna pénzt keresni.
2021. szeptember 30. 09:33 #7
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
Hozzászólás: 458
Azonosító: 265083
Kylie-nak annyi pénze van, hogy nem értem, miért nem fektetett több időt, energiát és minőségi alapanyagokat a tervezésbe, és miért szeptember közepén indította be ezt a vállalkozást? Lehet, hogy nyár elején egyébként is többen akarnak fürdőruhát vásárolni, mint ősszel?
Vele is az a baj, hogy azt gondolta, ha rajta van tízcentis betűkkel a neve a fürdőruhán, akkor máris borítékolható a siker. A hiedelmekkel ellentétben a sminktermékeitől sem kell hasra esni, nekem több ismerősöm is van, akik kifizették a csillagászati szállítási díjat meg vámot a 10.000-es termékekről nem is beszélve, és az egyikük üres szemhéjpalettát kapott, kifelejtették belőle a púdereket, a másiknak meg romlott száfényt küldtek... És az egészben az a legszomorúbb, hogy aki kisvállalkozásként akar sikeres lenni, annak alig van esélye a milliárdos hírességek mellett, akik már azon milliókat kaszálnak, hogy egyáltalán a nevüket rárakják valamire.
2021. október 03. 12:15 #8
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Ezeket nem is fürdésre tervezték, hanem insta pózerkedésre. Amúgy meg küldjék vissza, ha nem elégedettek. biggrin.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok