Több ezer elégedetlen vásárlót eredményezett az első kör: Kylie fürdőruha márkája botrányosan rossz minőségű lett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Botrányosan rossz minőségű lett Kylie 25 ezer forintos fürdőruha márkája
2021. szeptember 29. 16:18
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline |
eskuszom, amig elek nem fogom ep esszel felfogni, hogy viszonylag atlag fizetessel elok miert tamogatjak a dollamilliardosok altalaban vacak minosegu markait? Nekem ez magas esku. soha, mèg ha tele lennek penzzel sem gondolkodnek el rajta h vegyuk toluk barmit is, ezalol kylie sem kivetel.
2021. szeptember 29. 16:21
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
@Cassia: Nekem pl azzal nincs bajom, ha xy hires embere egy adott marka, ha jo minosegu. De ezekkel meg az is oriasi baj, hogy itt a sztar nevet fizeted meg, csillagaszati osszegekkel tularazott, atlagos, vagy atlagon aluli minosegert. Nevetseges
2021. szeptember 29. 21:42
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Engem speciál az is zavar hogy mennyire izléstelen a bikini fazonja. Én ilyet fel nem mernék venni se strandra sem akárhová mert ez már számomra az izléstelenség netovábbja. És szerintem sokan mások is így vannak vele. Szerintem ha valaki ruhát akar tervezni odafigyelhetne jobban arra hogy nem vagyunk egyformák mindenkinek más az alkata,valaki kicsit teltebb valaki meg pont hogy véknyabb. Ahogy elnézem ezeket a “ruhákat” mind egy alkatra lett tervezve ami szerintem nagyon nem jó.
Az meg már csak hab a tortán hogy még rossz a minősége is
Az meg már csak hab a tortán hogy még rossz a minősége is
2021. szeptember 30. 01:15
Blarece |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.08.10. Hozzászólás: 532 Csatolások: 5438 Azonosító: 258797 offline |
Különben én egyszerűen nem értem ezeket a Kylie-hoz hasonló dollármilliárdos embereket. Bizniszt próbálnak csinálni ott is, ahol nagyon nem kellene. Most Kylie is - megindította pár évvel ezelőtt a Kylie Cosmetics-et (kisebb-nagyobb controversyvel), az elejében minden szuper volt, mindenki róla beszélt, most meg az egész sminkmárka szőnyeg alatt van. Az a majdnem 400 dolláros ecsetkészlete óta szerintem az egész kompániája jóformán mehetne a szemétfeldolgozóba. Nem ertem minek erőlteti minden áron ezt a biznisz dolgot, jómódjában nem tud már mit kezdeni magával, csak akkor legalább nem pénzrablással és átverésekkel, hanem jól megtervezett, jól átgondolt és becsületes termékekkel próbálna pénzt keresni.
2021. szeptember 30. 09:33
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Kylie-nak annyi pénze van, hogy nem értem, miért nem fektetett több időt, energiát és minőségi alapanyagokat a tervezésbe, és miért szeptember közepén indította be ezt a vállalkozást? Lehet, hogy nyár elején egyébként is többen akarnak fürdőruhát vásárolni, mint ősszel?
Vele is az a baj, hogy azt gondolta, ha rajta van tízcentis betűkkel a neve a fürdőruhán, akkor máris borítékolható a siker. A hiedelmekkel ellentétben a sminktermékeitől sem kell hasra esni, nekem több ismerősöm is van, akik kifizették a csillagászati szállítási díjat meg vámot a 10.000-es termékekről nem is beszélve, és az egyikük üres szemhéjpalettát kapott, kifelejtették belőle a púdereket, a másiknak meg romlott száfényt küldtek... És az egészben az a legszomorúbb, hogy aki kisvállalkozásként akar sikeres lenni, annak alig van esélye a milliárdos hírességek mellett, akik már azon milliókat kaszálnak, hogy egyáltalán a nevüket rárakják valamire.
Vele is az a baj, hogy azt gondolta, ha rajta van tízcentis betűkkel a neve a fürdőruhán, akkor máris borítékolható a siker. A hiedelmekkel ellentétben a sminktermékeitől sem kell hasra esni, nekem több ismerősöm is van, akik kifizették a csillagászati szállítási díjat meg vámot a 10.000-es termékekről nem is beszélve, és az egyikük üres szemhéjpalettát kapott, kifelejtették belőle a púdereket, a másiknak meg romlott száfényt küldtek... És az egészben az a legszomorúbb, hogy aki kisvállalkozásként akar sikeres lenni, annak alig van esélye a milliárdos hírességek mellett, akik már azon milliókat kaszálnak, hogy egyáltalán a nevüket rárakják valamire.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.