Demi Lovato állítja, hogy űrlényeket idézett meg az 2011-es slágerével, a Skyscraperrel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato azt állítja, hogy megidézte az űrlényeket és beszélt is velük
2021. október 05. 10:45
Christayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.03.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 263317 offline |
Na szóval akkor nem csak bolond Demi Lovato hanem hazudozó is.
Ez a felvétel borzasztó.
Ezzel a hajjal úgy néz ki mint egy elcseszett múlt szàzadi nő akin ördögűzést csinàltak.
Csak lejjebb és lejjebb süllyedsz.
Ideje lenne elhagyni a süllyedő hajót.
Ez a felvétel borzasztó.
Ezzel a hajjal úgy néz ki mint egy elcseszett múlt szàzadi nő akin ördögűzést csinàltak.
Csak lejjebb és lejjebb süllyedsz.
Ideje lenne elhagyni a süllyedő hajót.
2021. október 05. 12:41
Csenterigabyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 144617 offline |
Szerintem kevesebbet kellene szivjon, szegeny no egyre jobban csuszik le fele a ranglistan
2021. október 05. 13:05
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline |
jajistenemgyerele
2021. október 05. 16:49
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Bessie tökre oké ezzel viccelődni vagy másnak ilyet kívánni de tényleg. Britney sem ok nélkül volt alatta, az már más kérdés hogy az évek alatt már indokolatlanná vált a dolog. Amúgy nem tudom miért kell ilyen gonoszan beszélni mikor ezzel senkinek nem árt, semmi rosszat nem tesz ezzel, és amúgy kifejezetten szórakoztató ez a sorozat nem feltétlen hihető de egy tök ártatlan dolog. Amúgy meg azt állítani hogy hazudik nagy butaság ahogy az is ha valaki azt gondolja hogy egy ilyen hatalmas univerzimban egyedül vagyunk…Nem azt mondom hogy úgy kell gondolkodi ahogy mondjuk Demi de teljesen elvetni idegen lények létezését egyszerűen korlátoltság. Aztán meg azzal jönni hogy hogy néz ki hát…tudjuk általában milyen emberek azok akik mindig egyből a kinézettel jönnek…nagyon értelmes dolog az egyszer biztos
2021. október 05. 19:44
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Ő maga is egy űrlény
2021. október 05. 19:45
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (archuleta @ 2021.10.05. 16:49)
Bessie tökre oké ezzel viccelődni vagy másnak ilyet kívánni de tényleg. Britney sem ok nélkül volt alatta, az már más kérdés hogy az évek alatt már indokolatlanná vált a dolog. Amúgy nem tudom miért kell ilyen gonoszan beszélni mikor ezzel senkinek nem árt, semmi rosszat nem tesz ezzel, és amúgy kifejezetten szórakoztató ez a sorozat nem feltétlen hihető de egy tök ártatlan dolog. Amúgy meg azt állítani hogy hazudik nagy butaság ahogy az is ha valaki azt gondolja hogy egy ilyen hatalmas univerzimban egyedül vagyunk…Nem azt mondom hogy úgy kell gondolkodi ahogy mondjuk Demi de teljesen elvetni idegen lények létezését egyszerűen korlátoltság. Aztán meg azzal jönni hogy hogy néz ki hát…tudjuk általában milyen emberek azok akik mindig egyből a kinézettel jönnek…nagyon értelmes dolog az egyszer biztos
Nem kívántam neki, csak annyit írtam pár emberre jobban figyelhetnének. Nem neveztem hazugnak, és a kinézetével sem vicceltem.
2021. október 05. 20:28
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Bessie, amit a végén mondtam az már nem is rád vonatkozott csak elfelejtettem odaírni bocsi, azt az első kommentre írtam. Egyebként abban igazad van hogy jobban figyelhetnének rá, de szerintem az élete másabb területein kéne ezt inkább megvalósítani. Ez szerintem csak egy ártalmatlan szórakozás neki, nem kell mögé többet látni.
2021. október 05. 22:12
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Nem ertem ezert miert kell tamadni, minden ember masban hisz, van aki az ufokban, van aki a szellemekben, stb, ki miben..
Raadasul nem is baromsag ez a kis minisorozata, mert tudomanyos dolgok vannak benne es szakertoket keresett fel hozza. Egyebkent Lily jutott eszembe a Sex Education-bol, Demi is annyira ufo-manias mostansag mint o, amivel nincs is semmi baj
Amugy mindenkit minosit az ertelmes kommentje, neked Christay pedig eleg megkeseredett eleted lehet, ha egy sztar es ilyen aprosagok felduhitenek hogy igy frocsogj minden rola szolo cikk alatt
Raadasul nem is baromsag ez a kis minisorozata, mert tudomanyos dolgok vannak benne es szakertoket keresett fel hozza. Egyebkent Lily jutott eszembe a Sex Education-bol, Demi is annyira ufo-manias mostansag mint o, amivel nincs is semmi baj
Amugy mindenkit minosit az ertelmes kommentje, neked Christay pedig eleg megkeseredett eleted lehet, ha egy sztar es ilyen aprosagok felduhitenek hogy igy frocsogj minden rola szolo cikk alatt
2021. október 06. 06:26
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
IMDb 3.2 minősítés… senkinek nincs baja Demivel, és akik negatívan nyilatkoznak, azok azert teszik mert jobbnak tartották őt és többre értékelték, ezért zavaró hogy 3,2 szinten van mostanában.
2021. október 06. 08:57
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline |
Ez nem olyan mély.... mennyi hasonló jellegű sorozat van, és mégsincs támadva.. Én is hiszek az űrlények e, bolond vagyok?
2021. október 06. 10:23
tonhalszendvicsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 290751 offline |
az univerzum meglehetősen tág ahhoz, hogy az ember azt gondolja, rajtunk kívül abszolút semmilyen más élet nem létezik. érdekes ez a téma, és szívesen nézek utána én is, már csak azért is, mert érdekel. ugyanakkor abból, amit demi össze-vissza hablatyol mindenféle interjúkban hogy promót kapjon a műsora, nehezemre esik elhinni, hogy rajta keresztül kommunikálnának az űrlények, mert kissé nehéz őt komolyan venni, ahogy azt is, amiket az elmúlt időben csinál(t). mindenki azt gondol, amit akar - ő is, csak szerintem ez is egy újabb útja az "önkeresésének/önfelismerésének", amire hamarosan senki fog emlékezni.
2021. október 06. 11:13
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Itt ő az egyetlen űrlény
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.