A két sztár között töretlen a barátság: Paris netflixes főzőműsorában is részt vett Demi.
A teljes cikkhez kattints ide!
Paris Hiltonnal készül a halloweenre Demi Lovato – fotók!
2021. október 14. 16:55
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Igen, én is erre gondoltam. Lehet, hogy most divat ez a fajta mullet, de nagyon kevés embernek áll jól. Ráadásul az az ingruha is borzasztóan kövéríti. Mintha 100 kiló felett lenne.
2021. október 14. 17:47
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 online |
A Britney botrány idején, Paris őt is meghívta a műsorában, és most hogy all a bál Demi körül most őt is. Van egy érzésem hogy Paris csak a figyelemért és a paparazzi képekért teszi mindezt ( Britney mellesleg nem ment el a műsorába, gondolom jobb dolga akadt most hogy szabad)
2021. október 14. 20:16
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Demi tök sokszor van Parisszel sztem ennek semmi köze semmilyen figyelemért csináláshoz főleg hogy Demi körül nem “áll a bál” az hogy a média egy poénból csinált egy komolett hadjáratot ellene ezzel az ufós dologgal az szerintem meg sem közelíti a Britneys szitut. Szerintem amúgy csinos nem tudom mièrt kell valakit az alakjáért bántani ez màr tényleg annyira gyerekes és alja dolog szerintem az egyik leggonoszabb dolog valakit a kinézetéért bántani főleg hogy Demi nem egy igénytelen valaki hogy indokolt legyen azért piszkálni hogy hogy néz ki. A mullet sem rossz szerintem főleg hogy póthaj
2021. október 15. 13:03
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Ez a mullet haj nekem nagyon nem jön be, de az outfit nagyon ott van, max az ingruhára tettem volna még egy övet, hogy ne legyen olyan bő.
Paris-szal pedig már egy évtizede barátok, sokszor voltak már együtt..
Paris-szal pedig már egy évtizede barátok, sokszor voltak már együtt..
2021. október 15. 23:26
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Én értem, hogy aki szereti nem akar rosszat mondani rá, de azért csukva se legyen már a szemünk .. a linken konkrétan van olyan kép, mintha bőven 100 kiló felett lenne. Ezzel a hajjal, ebben a ruhában annyira rosszul fest, mintha egy elhanyagolt külsejű ember épp a mosodába tartana. Lehet a rossz szögre fogni, meg engem speciel nem zavar ha meghizik egy híresség de ezek a képek botrányosan rosszak
2021. október 16. 23:49
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
De és?? Ez miért olyan nagyon fontos? Kit érdekel basszus…annyira várom a napot mikor az emberek végre abhagyják ezt a gyerekes viselkedést hogy folyton a másik külsejére tesznek valami megjegyzést.
2021. október 17. 23:47
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Az a fontos, hogy akkor is tartsd nyitva a szemed ha egy olyan embert nézel akiért rajongsz. Nekem édes mindegy , hogy hogy néz ki, de hazudni se kell, hogy minden szuper a külsejével
2021. október 18. 15:15
archuletaúj tag |
De nem ez a lényeg…. Miért kéne az embernek nyitva tartani a szemét?? Semmi köze senkinek a másik alakjához nem kell véleményezni. Egyébként meg ez egy annyira relativ dolog…nekem speciel sokkal jobban bejönnek az olyan alkatú csajok mint Demi de neked lehet más az ideálod. Mindenkinek más a szép és mindenkinek más tetszik.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.