Starity

Albumpremier: Taylor Swift – Red (Taylor's Version)

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. november 12. 11:44 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Fantasztikusan hangzik Taylor Swift Red lemeze az átdolgozásban: hallgasd meg most az örök klasszikusokat!
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. november 12. 14:07 #2
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 192
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Leírhatatlanul büszke vagyok Taylorra, most már a Fearless mellett a Redet is visszakapta.
Ez az album sem okozott csalódást, a régi kedvencek csodálatosan hangzanak az új változatban, a még nem hallott Vault dalok pedig fantasztikusak, kár lett volna értük. Kedvenceim a Message In A Bottle, Forever Winter és a The Very First Night, na meg persze a 10 perces All Too Well. <3
2021. november 12. 17:00 #3
feyre
feyre
visszatérő vendég

Státuszalways and forever
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 289007
Persze, van ami furcsán hangzik azok után, hogy annyit hallgattam az eredeti Redet, néhány dalnál, pl. a 22-nál hiányzik a fiatalos véknyabb hangja, de összességében fantasztikus munkát végzett Taylor. Örülök nagyon a vault daloknak, ezek most jobban tetszenek, mint a Fearless vault dalai, a kedvenceim a Message in a Bottle, The Very First Night, Better Man és Forever Winter. Minden okkal történik, a Scooteres botrány nélkül lehet soha nem hallanánk ezeket a fantasztikus dalokat!smileeee.gif
Nekem először furcsa volt a 10 perces All Too Well, mert már 100x hallgattam az eredetit, tudom kívülről a szöveget, ennek pedig másabb az alapja és ugye több a dalszöveg, de igazából ez is fantasztikus, az eddig nem hallott szövegrészletek is nagyon szépek, őszinte és nyers.
Baromi tehetséges Taylor! heart.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok