Fantasztikusan hangzik Taylor Swift Red lemeze az átdolgozásban: hallgasd meg most az örök klasszikusokat!
A teljes cikkhez kattints ide!
Albumpremier: Taylor Swift – Red (Taylor's Version)
2021. november 12. 14:07
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Leírhatatlanul büszke vagyok Taylorra, most már a Fearless mellett a Redet is visszakapta.
Ez az album sem okozott csalódást, a régi kedvencek csodálatosan hangzanak az új változatban, a még nem hallott Vault dalok pedig fantasztikusak, kár lett volna értük. Kedvenceim a Message In A Bottle, Forever Winter és a The Very First Night, na meg persze a 10 perces All Too Well. <3
Ez az album sem okozott csalódást, a régi kedvencek csodálatosan hangzanak az új változatban, a még nem hallott Vault dalok pedig fantasztikusak, kár lett volna értük. Kedvenceim a Message In A Bottle, Forever Winter és a The Very First Night, na meg persze a 10 perces All Too Well. <3
2021. november 12. 17:00
feyrevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.04.05. Hozzászólás: 204 Csatolások: 0 Azonosító: 289007 offline |
Persze, van ami furcsán hangzik azok után, hogy annyit hallgattam az eredeti Redet, néhány dalnál, pl. a 22-nál hiányzik a fiatalos véknyabb hangja, de összességében fantasztikus munkát végzett Taylor. Örülök nagyon a vault daloknak, ezek most jobban tetszenek, mint a Fearless vault dalai, a kedvenceim a Message in a Bottle, The Very First Night, Better Man és Forever Winter. Minden okkal történik, a Scooteres botrány nélkül lehet soha nem hallanánk ezeket a fantasztikus dalokat!
Nekem először furcsa volt a 10 perces All Too Well, mert már 100x hallgattam az eredetit, tudom kívülről a szöveget, ennek pedig másabb az alapja és ugye több a dalszöveg, de igazából ez is fantasztikus, az eddig nem hallott szövegrészletek is nagyon szépek, őszinte és nyers.
Baromi tehetséges Taylor!
Nekem először furcsa volt a 10 perces All Too Well, mert már 100x hallgattam az eredetit, tudom kívülről a szöveget, ennek pedig másabb az alapja és ugye több a dalszöveg, de igazából ez is fantasztikus, az eddig nem hallott szövegrészletek is nagyon szépek, őszinte és nyers.
Baromi tehetséges Taylor!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.