Fantasztikus produkciók és átalakulások után megvan a Sztárban sztár leszek! győztese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvan, ki lett a Sztárban sztár leszek! nyertese
2021. november 22. 11:40
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
1 felhasználónak tetszik:
CalvinDiaz
2021. november 22. 11:59
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Nekem Márkó volt a kedvenc, neki drukkoltam, és tegnap estig úgy is éreztem, hogy ő nyeri meg! Nem értem, végül miért csak a 3. lett
Egyébként 10 millió forint annyira nem sok, abból még nem sok mindent lehet venni.
Egyébként 10 millió forint annyira nem sok, abból még nem sok mindent lehet venni.
2021. november 22. 14:02
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Én is neki vagy Kármennek szurkoltam. Ha döntőre kapja Michael Jacksont, akkor biztosan ő nyer. Így viszont Csiszi volt magasan a legjobb. Egy estén ennyi múlik, meg a beceneveken.
Annyira tehetséges egyébként mindenki. Remélem, sikerül betörniük. Az X-Faktor felhozatala fel sem ér az idei évad a Sztárban sztár leszek!-jéhez.
Annyira tehetséges egyébként mindenki. Remélem, sikerül betörniük. Az X-Faktor felhozatala fel sem ér az idei évad a Sztárban sztár leszek!-jéhez.
2021. november 22. 14:05
BeJoyful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.18. Hozzászólás: 739 Csatolások: 16070 Azonosító: 261400 offline |
Őszintén ledöbbentem mikor Márkót harmadik helyezettnek jelentette be Tilla. Igaz a meghallgatáson nem igazán fogott meg, de aztán hétről hétre tényleg olyan produkciókat tett le az asztalra, hogy kezdtem szurkolni neki. Nekem mondjuk Szilvi is nagy favoritom volt és szerintem mindegy ki nyert, mert valószínüleg fogunk még róluk hallani.
2021. november 22. 15:11
Sarah96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 937 Csatolások: 0 Azonosító: 189178 offline |
Ha az utolsó adást nézzük, akkor megérdemelten nyert Csiszi, mert ahogy Freddie Mercuryt hozta arra csak nagyon kevesek képesek. Viszont ha az összes produkciót számba vesszük a műsor alatt, akkor nálam magasan Gábor Márkónak kellett volna nyernie - az utolsó adásban szerintem szerencsétlen volt az előadó választása. A kislány is ügyes volt meg minden, de semmi kimagaslót nem nyújtott.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2021. november 22. 17:30
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Gábor Márkónak szurkoltam, szerintem nagyon megérdemelte volna. Sajnos a döntőre Caramel és Kökény Attila is kicsit szerencsétlen választás volt, főleg úgy, hogy azért lehetett látni végig, hogy Márkó annyira beteg, hogy alig tud beszélni, mégis így végigénekelte mindkét dalt.
Sokkal színvonalasabb volt ez a műsor, mint az X-Faktor.
Sokkal színvonalasabb volt ez a műsor, mint az X-Faktor.
2021. november 22. 17:37
Kacsa13 xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 290564 offline |
Megérdemelt győzelem!!!
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.