Bár csak pár hete szakított Camila Cabellóva, úgy fest, Shawn Mendes máris továbblépett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Influenszerrel lépett tovább Shawn Mendes
2021. december 11. 22:21
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Hat végülis megmondta előre hogy Ő jól lesz, nem kell érte aggódni… és ahogy látom ez a lány nagyon csinos, lehet hogy mégsem tetszett neki hogy Camila dundibb lett idő közben.
2021. december 12. 10:15
pearlyspenguinsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.11.22. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 267961 offline |
Lol aszondja dundi mintha csak azok lehetnének csinosak akik modell alkatúak... ezt gondold át még egyszer kérek
2021. december 12. 10:27
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 189 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline |
Nem csak a testalkat számít, máshogy is eléggé elengedte magát a csaj szerintem...
2021. december 12. 13:22
Rainbowbubble3366visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.12.10. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 261278 offline |
Lehet én vagyok ehhez buta, de manapság ha két ember ugyanazon a helyen van, véletlenül is, akkor Ők már járnak? Csak mert akkor én már jó sok emberrel együtt voltam életemben
2 felhasználónak tetszik:
Dalnim,
Szandi0820
2021. december 12. 14:09
SweetRomanceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 290591 offline |
Idézet (pearlyspenguins @ 2021.12.12. 10:15)
Lol aszondja dundi mintha csak azok lehetnének csinosak akik modell alkatúak... ezt gondold át még egyszer kérek
Nem mondta, hogy Camilla nem csinos azt írta dundi lett ebből te következtettél
2021. december 13. 12:03
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Milyen életük van azoknak, akik képesek ezt megszerkesztni, hogy ezek ketten ugyanott voltak, ugyanakkor? Ettől nem lesz kaja a hűtőben és a villanyszámla nem fizeti ki önmagát. Ez most komoly???
2021. december 13. 16:34
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Régebb több interjúban is mondta a srác hogy mennyire fontos neki a mozgás és a fitt testalkat.. emiatt képes akar hajnali fél5kor is felkelni csak hogy ki ne hagyja az edzést. Ebből kovetkeztettem arra hogy ha egy srác ilyen orientáltságú akkor ezt a partjától is elvárja, mer másképp úgy érzi hogy az demotiválja őt.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.