Tessa és Hardin kapcsolata eddig minden nehézséggel dacolt, de vajon boldogan élnek majd, amíg meg nem halnak? – előzetes, magyar felirattal.
A teljes cikkhez kattints ide!
After Ever Happy: Miután boldogok leszünk – előzetes! (magyar felirattal)
2022. január 04. 06:26
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline |
Van egy olyan érzésem hogy ezt a filmet már nem fogom megnézni hiába imádtam a könyveket, sajnos a filmek nem éppen a legjobbak. De persze ízlések és pofonok.
2022. január 06. 00:26
Daya_moonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.05.15. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 291088 offline |
Ennek még mindig van folytatása?
Eléggé gázos, hogy manapság egy wattpad story-ból csinálnak az emberek filmet. Én azért Harry Styles helyében eléggé kiakadtam volna, attól még hogy átírták a karakter nevét,aminek ugyanúgy HS maradt a monogramja, szerintem eléggé gusztustalan, hogy konkrétan róla mintázta a karaktert, és egy full paraszt/toxicus karaktert csinált belőle, és akkor írónak nevezik a nőt, aki amúgy csak egy megszállott rajongó volt, és egyszer csak gondolt, és felment wattpadra 1D fanfictiont írni.
Eléggé gázos, hogy manapság egy wattpad story-ból csinálnak az emberek filmet. Én azért Harry Styles helyében eléggé kiakadtam volna, attól még hogy átírták a karakter nevét,aminek ugyanúgy HS maradt a monogramja, szerintem eléggé gusztustalan, hogy konkrétan róla mintázta a karaktert, és egy full paraszt/toxicus karaktert csinált belőle, és akkor írónak nevezik a nőt, aki amúgy csak egy megszállott rajongó volt, és egyszer csak gondolt, és felment wattpadra 1D fanfictiont írni.
2022. január 06. 18:34
Sophy the bohemian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.09.24. Hozzászólás: 607 Csatolások: 0 Azonosító: 259935 offline |
Ennek megint folytatása lesz? Az igen
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.