Hamarosan új zenével érkezik az R&B koronázatlan királya, The Weeknd: erről posztolt előzetest.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pár napon belül új lemezzel érkezik The Weeknd
2022. január 07. 12:35
sdsdvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 162879 offline |
Meghallgattam! Aztán megnéztem az instagram kommenteket is.
Sokan panaszkodnak rá, hogy nem az igazi, a leggyakoribb érv a hasonló ritmus minden szám alatt, amit valamennyire megértek, tényleg nem olyan változatos, mint az After Hours de közel sem teljesen ugyanolyan az összes dal - szerencsére. Sajnálom, hogy a One Right Now - Post Malonenal nem fért rá, szerencsére a Take My Breath méltó helyet kapott egy egyébként nagyon érdekes újramixelt változatban. Ez kellemes meglepetés volt.
Ajánlani tudom a 80-as évek zenéinek kedvelőinek, nagyon sok benne a szintetizátor és a dobgép, de szerintem kellemes. Tetszett.
Sokan panaszkodnak rá, hogy nem az igazi, a leggyakoribb érv a hasonló ritmus minden szám alatt, amit valamennyire megértek, tényleg nem olyan változatos, mint az After Hours de közel sem teljesen ugyanolyan az összes dal - szerencsére. Sajnálom, hogy a One Right Now - Post Malonenal nem fért rá, szerencsére a Take My Breath méltó helyet kapott egy egyébként nagyon érdekes újramixelt változatban. Ez kellemes meglepetés volt.
Ajánlani tudom a 80-as évek zenéinek kedvelőinek, nagyon sok benne a szintetizátor és a dobgép, de szerintem kellemes. Tetszett.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.