Starity

Új, szexi fotósorozatban vállalta fel kapcsolatát Kanye West: „Ajándékokkal halmazom el Juliát”

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. január 07. 19:21 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Új barátnője a fotókon lovagolja meg a rappert, így úgy tűnik, már nem akarja visszakapni Kim Kardashiant.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. január 07. 20:58 #2
Elaina
Elaina
visszatérő vendég

Státusz#onelovemanchester
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 202
Csatolások: 0
Azonosító: 258173
Most csak szerintem néz ki úgy a csaj a képeken mint Kim? Leginkább a napszemüveges fotókon de amúgy alkatra is hasonló.
Szerintem még mindig Kim illik hozzá a legjobban mint kinézetre mint személyiségben is.. Ezek a “no name”emberek csak ki akarják használni a gazdag és híres sztárokat szerintem ez a csaj is csak azért van vele hogy ismertebb legyen. Kim legalább egy kaliberű Kanyeval, ott volt mellette mindig kiállt érte,törődött vele,lehet mondani rá akármit de szerette Kanyet..
2022. január 07. 21:29 #3
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 870
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Ez annyira durva már… Kanye be akarja bizonyítani hogy ő a legjobb társ, gáláns nagylelkű figyelmes stb … de csak azért hogy Kim felfigyeljen rá,és ezzel tegye őt féltékennyé. Kim komikus csávója amugy tiszta vicc, főleg hogy állítólag gazdag befolyásos üzletemberek sora kígyózott Kim kegyeiért..erre meg egy ilyen mellett köt ki. Többet vártam Kimtől
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok