Új barátnője a fotókon lovagolja meg a rappert, így úgy tűnik, már nem akarja visszakapni Kim Kardashiant.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új, szexi fotósorozatban vállalta fel kapcsolatát Kanye West: „Ajándékokkal halmazom el Juliát”
2022. január 07. 20:58
Elainavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.18. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 258173 offline |
Most csak szerintem néz ki úgy a csaj a képeken mint Kim? Leginkább a napszemüveges fotókon de amúgy alkatra is hasonló.
Szerintem még mindig Kim illik hozzá a legjobban mint kinézetre mint személyiségben is.. Ezek a “no name”emberek csak ki akarják használni a gazdag és híres sztárokat szerintem ez a csaj is csak azért van vele hogy ismertebb legyen. Kim legalább egy kaliberű Kanyeval, ott volt mellette mindig kiállt érte,törődött vele,lehet mondani rá akármit de szerette Kanyet..
Szerintem még mindig Kim illik hozzá a legjobban mint kinézetre mint személyiségben is.. Ezek a “no name”emberek csak ki akarják használni a gazdag és híres sztárokat szerintem ez a csaj is csak azért van vele hogy ismertebb legyen. Kim legalább egy kaliberű Kanyeval, ott volt mellette mindig kiállt érte,törődött vele,lehet mondani rá akármit de szerette Kanyet..
2022. január 07. 21:29
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Ez annyira durva már… Kanye be akarja bizonyítani hogy ő a legjobb társ, gáláns nagylelkű figyelmes stb … de csak azért hogy Kim felfigyeljen rá,és ezzel tegye őt féltékennyé. Kim komikus csávója amugy tiszta vicc, főleg hogy állítólag gazdag befolyásos üzletemberek sora kígyózott Kim kegyeiért..erre meg egy ilyen mellett köt ki. Többet vártam Kimtől
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.