2022-ben visszatérhetnek a kedvenc feleségeink, miután az utolsó évadot 2012-ben mutatták be.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatérnek a Született feleségek?
2022. január 08. 23:39
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Huuhhh ez szuper hír, azon kevés sorozat közé tartozik amely utolsó percig képes volt fenntartani az izgalmat, tele volt fordulatos bonyodalommal és annál is izgalmasabb megoldással. Biztos hogy megnézem.. még ha el is “rontják”
2022. január 10. 15:21
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7080 Csatolások: 416193 Azonosító: 206112 offline |
Teli van a fa***om is hollywooddal most már, miért kell minden régi jó filmet/sorozatot rebootolni? Csak elrontják az eredetieket. Miért nem lehet őket úgy hagyni ahogy abba maradtak?
Én egyébként imádtam ezt a sorozatot, de nem kellene rebootolni ahogy semmi mást sem.
Én egyébként imádtam ezt a sorozatot, de nem kellene rebootolni ahogy semmi mást sem.
2022. január 21. 15:47
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Pezzie92, teljesen egyetértek! Annyira csak a pénz lebeg már a szemük előtt, hogy inkább nyomatják a rebootokat egymás után, mert azzal biztosan beültetik a mozikba meg a tv elé azokat, akik anno az eredetit szerették, még ha teljesen el is rontják. A Születet feleségeket úgy zárták le, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, ráadásul 10 év elteltével hogy és honnan akarják újra az egészet folytatni, mintha mi sem történt volna? Pont az egyedisége volt a sikere a sorozatnak, most meg majd ezt is PC-sítik, hogy tutira megállja a helyét az új évtizedben is.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.