Eminem csapatával készül a szólókarrierjének beindítására a Little Mix énekesnője, Perrie Edwards.
A teljes cikkhez kattints ide!
Perrie Edwards készül a szólókarrierjére
2022. január 18. 19:53
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2098 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline |
Imádom őket de bunkóságnak tartom hogy nem mondják ki vége a bandának, ez nem szünet mind a solo karrierjét inditja be és úgy tesz mintha ez csak egy mellék projekt lenne sima tesztkör ha bejön robban a banda ha nem jön be a little mix visszajön. Legalább annyi őszinteség lenne bennük hogy befejezik tiszta lappal nemcsak húzzák a rajongók agyát nehogy elveszítsék a táborukat
2022. január 20. 00:40
Catyca87új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.01.18. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 285982 offline |
Gondoltam hogy lassan Perrie is bejelenti ezt. Szerintem sem szünet lesz csak, hanem feloszlás is ha mindhármuknak beindul a szlókarrierjük.. Sajnálom nagyon. Nekem ez a 3as felállás nagyon tetszett. Jó kis számaik voltak. De számítani lehetett rá mikor Jessy kilépett, akkor Ők sem folytatják tovább.. Az 1D is csak annyit mondott hogy szünetet tartanak és már elég régen volt. Nem hiszem hogy Ők is össze fognak újra állni.
2022. január 25. 11:31
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Sajnos szerintem sem folytatják már közösen, ez inkább egy jó PR fogás, mint az 1D-nél is volt. Ha kimondják, hogy vége, akkor nem spekulálna a média állandóan, amikor valamelyikük interjút ad vagy esetleg együtt látják őket megjelenni.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.