Kulcsár Edina magánélete most rendesen megosztja az olvasókat, ám a dala vírusként terjed új rapper szerelmével.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kulcsár Edina dala felrobbantotta a netet: tovább alázza Csutit
2022. január 26. 11:09
Rosiervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.06.25. Hozzászólás: 458 Csatolások: 0 Azonosító: 265083 offline |
Azért van most ennyi megtekintés ezen a videón, mert néhány hete még az elző párjával volt, most meg az újjal csinál közös zenét. Nem véletlenül most derült ki, hogy szakítottak és ő máris valaki mással van együtt, aki nem mellesleg szintén egy feleséget és gyerekeket hagyott ott Edináért.
2022. január 26. 14:05
fobiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 53376 offline |
Értem, hogy ízlések és pofonok, de nem hallgatták meg mielőtt feltöltötték yt-ra? Vagy szerintük ez rendben van? Ez jó? Otthon a zuhany alatt még elmegy, de egy normális ember nem alázza meg magát egy ilyen produktummal egy egész ország előtt
2022. január 26. 14:13
Sanyedlivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.03.10. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 287817 offline |
Én azt se tudtam eddig ki az a G.w.M.Most is csak a hírekből.Bár ha ilyen gyenge szövegeket ír nem tudom hogy lett "sztár".Gáz a dal is,aki előadja és aki írta is.A gyerekeknek lesz a legrosszabb,mert mindegyik primitív instaceleb csak semmi más.
2022. január 26. 15:44
Nekem tetszik ez a dal, bár többszöri hallgatás után jött csak le, hogy bejön. Edina szerelmi életével most nem kívánok foglalkozni!
2022. január 26. 18:18
Angel_Tzuyuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.04.01. Hozzászólás: 423 Csatolások: 0 Azonosító: 276094 offline |
Team Tibi atya
2022. január 26. 19:10
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2096 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 online |
Decemberben még harcoltak a házasságukért míg az új pasi már megvolt neki titokban és el is hagyta feleségét meg a két gyerekét karácsony előtt ,januárban meg már válunk és szerelmes majd jön azzal hogy már hónapok óta külön vannak ezt az apróságot Csutinak felejtette csak el elmondani próbálja mosni magát meg áldozatnak beállítani de elég egyértelmű hogy amíg csuti azon volt rendbe hozza házasságát addig edina félreku... Kiváncsi vagyok mennyi idő míg előáll azzal csuti bántalmazta. 4 gyerek életét vágták tönkre mert edina meg a pasija nem bírt magával ezek után lehetne ez a selejt dal akármilyen remekmű is pusztán a két személy miatt akik ezt a borzalmat megszülték szét fogják cikizni
2022. január 26. 19:40
Maiko |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.11.27. Hozzászólás: 1721 Csatolások: 2 Azonosító: 261082 offline |
Gondolom számítottak a gyűlölet cunamira, azért nem lehet hozzászólni a kliphez, viszont a megtekintések száma azt mutatja, hogy az emberek igenis kíváncsiak rájuk. Annyi meg annyi "ki ez te", meg "kit érdekel", meg "a csapból is ők folynak, de minek" típusú megnyilvánulással találkoztam a napokban, de a számok az ő oldalukra billentik a mérleget, és valószínűleg most egy jó darabig ők lesznek a média kedvencei.
2022. január 28. 14:54
gesztenye22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.27. Hozzászólás: 151 Csatolások: 0 Azonosító: 240869 offline |
Hagyjuk már, ti álszentek. Mindenki, aki valamilyen okból felkereste ezt a sz@rt a youtube-on, az ő malmukra hajtja a vizet. Teljesen mindegy, hogy pocskondiázni, vagy imádni ment oda. A negatív reklám is reklám, szokták mondani, de így van. Ezek a megtekintésekből léteznek, mindegy, az okuk. Cirkusz kell a népnek! Amíg ezekre valaki is kíváncsi, addig csinálják. Én inkább kimaradok belőle, de hogy is lehetne, ha mindenhol visszaköszön? Hogy lehetne tiltani a közösségi médiafelületek személyes beállításaiban, hogy ezen nevek tartalmával egy mondatot se lássak? Valaki tudja?
2022. január 29. 18:23
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Én nem akarok senkit bántani, de ez a dal... hmm...Hallottam Edinát korábban is énekelni, de nekem egyáltalán nem tetszik a hangja, nem hiszem el, hogy valaki szerint ez élvezhető. (?) Az a hang, amit "kisajtol" magából éneklés közben egyáltalán nem hasonlít a beszéd hangjához, nekem sokkal inkább nyávogáshoz hasonlít. Mért? Meg a dallama sem a szövege nem olyan, ami megragadna...
Kapcsolódó sztárok
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.