Miután heteken keresztül mocskolódott, most egyesíteni szeretné családját Kanye West.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nem lehet már követni: Kanye nyilvánosan könyörgött Kimnek, hogy fogadja vissza
2022. február 10. 17:47
ComMD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.03.21. Hozzászólás: 870 Csatolások: 0 Azonosító: 275859 offline |
Én sajnálom ezt a Kanyet …komolyan, úgy gondolom hogy nagyon szívtelen kell Kim legyen hogy ne bocsásson meg neki, végülis senki nem tökéletes, de mégis csak szerettek egymást és közös gyerekeik is vannak, akiknek kell az apa
2022. február 10. 18:22
sas_vikiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.02.02. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 262270 offline |
Szerintem elég szánalmas és manipulativ, hogy ilyen taktikákhoz folyamodik. Ha tényleg annyira szeretné, hogy a családja újra együtt legyen akkor nem a médiában kéne ezt kinyílvánítania hanem offline rendesen megbeszélni a dolgokat Kimmel. Mert most gondoljatok bele, hogy az exetek kinyílvánítja, hogy te milyen rossz szülő vagy, mindennek elmond, hazudik aztán meg próbálja vissza könyörögni magát és Istennel jön. Én személy szerint nagyon megutálnám. Szerintem Kim megfog neki bocsájtani, de nem látok rá esélyt, hogy visszafogadná.
2022. február 10. 23:16
anonime15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 242908 offline |
Én is sajnálom Kanyet, mert látszik, hogy valamilyen személyiségzavarban szenved, vagy mentális betegséggel küzd. Az, hogy egyik nap még a földig alázza a gyermekei anyját, fél, hogy lecsukatja, egy bunkerbe vonul előle, mert félti a testi épségét, aztán máskor meg könyörög, meg a családját akarja vissza. Szerintem ez cseppet sem normális Inkább ijesztő.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.