Starity

Nem lehet már követni: Kanye nyilvánosan könyörgött Kimnek, hogy fogadja vissza

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. február 10. 10:43 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Miután heteken keresztül mocskolódott, most egyesíteni szeretné családját Kanye West.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. február 10. 17:47 #2
ComMD
ComMD
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 870
Csatolások: 0
Azonosító: 275859
Én sajnálom ezt a Kanyet …komolyan, úgy gondolom hogy nagyon szívtelen kell Kim legyen hogy ne bocsásson meg neki, végülis senki nem tökéletes, de mégis csak szerettek egymást és közös gyerekeik is vannak, akiknek kell az apa
2022. február 10. 18:22 #3
sas_viki
sas_viki
új tag

Státusz333
Hozzászólás: 42
Azonosító: 262270
Szerintem elég szánalmas és manipulativ, hogy ilyen taktikákhoz folyamodik. Ha tényleg annyira szeretné, hogy a családja újra együtt legyen akkor nem a médiában kéne ezt kinyílvánítania hanem offline rendesen megbeszélni a dolgokat Kimmel. Mert most gondoljatok bele, hogy az exetek kinyílvánítja, hogy te milyen rossz szülő vagy, mindennek elmond, hazudik aztán meg próbálja vissza könyörögni magát és Istennel jön. Én személy szerint nagyon megutálnám. Szerintem Kim megfog neki bocsájtani, de nem látok rá esélyt, hogy visszafogadná.
2022. február 10. 23:16 #4
anonime15
anonime15
visszatérő vendég

StátuszHumor = Fájdalom + idő
Hozzászólás: 155
Azonosító: 242908
Én is sajnálom Kanyet, mert látszik, hogy valamilyen személyiségzavarban szenved, vagy mentális betegséggel küzd. Az, hogy egyik nap még a földig alázza a gyermekei anyját, fél, hogy lecsukatja, egy bunkerbe vonul előle, mert félti a testi épségét, aztán máskor meg könyörög, meg a családját akarja vissza. Szerintem ez cseppet sem normális biggrin.gif Inkább ijesztő.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok