Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá: egy évvel a nembináris coming-outja óta visszatért a she/her jelzőhöz is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Demi Lovato újra komfortos a nőiességével
2022. május 09. 22:40
archuletaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 21.08.17. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 297582 offline |
Az elmúlt évek legrosszabbul elsült pr fogása volt Demi nb coming outja. Jó látni, hogy erre rájött ő is, és most már csendben kezeli a dolgot a “visszaállítással” is.
2022. május 09. 22:55
BeeBreathingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.06. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 243517 offline |
Marha érdekes ez az egész egyébként...
Kicsit olyan mintha halvány lila gőze se lenne róla hogy mit műveljen magával... szomorú :/
Kicsit olyan mintha halvány lila gőze se lenne róla hogy mit műveljen magával... szomorú :/
2022. május 10. 14:03
lilla1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.29. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 162834 offline |
Nevetséges, úgy váltogatja a nemét, mint más a ruháját. Ha nem tudja magára mással felhívni a figyelmet, akkor hirtelen nemet vált.
Kiírta a női jelzőt, de megtartotta a semlegeset, most akkor egyszerre nő és semleges is?
Kiírta a női jelzőt, de megtartotta a semlegeset, most akkor egyszerre nő és semleges is?
2022. május 10. 16:14
allisonhale.detective girl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 17.10.22. Hozzászólás: 2598 Csatolások: 20666 Azonosító: 267416 offline |
Ezek után ne próbálja senki bemagyarázni nekem, hogy nem csak egy átmeneti flúg volt nála tavaly ez az egész...
2022. május 10. 18:04
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 595 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline |
2022. május 10. 19:50
Livrakocziúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 20.01.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 274883 offline |
Demit sajnos azon emberek közé tudom sorolni, akik "divatból" közölték a nyilvánossággal, hogy ők egyik nemhez sem tartoznak. Félre ne értsen senki; semmi az ég világon nincs azzal baj, ha valaki ilyen, ugyanúgy ember, és szerintem több tiszteletet is érdemel, hiszen egy olyan kemény világban, mint a mostani, felmerte vállalni önmagát. De Demiről sajnos ezt nem tudom elmondani, mert az egész egy hatalmas PR fogás. Tudta, hogy rengeteg rajongót veszített el az életvitele miatt, ebből addódóan attól félt, hogy a lemeze és a dokumentumfilmje nem fog úgy pörögni, ahogyan azt remélték. Minden egyes híresség folyamodik ehhez a taktikához, hiszen ki akar elveszni a süllyesztőben, ha éveken - akár évtizedeken át - azért dolgozott, hogy elérje az álmait, felérjen a csúcsra? Nyilvánvalóan senki sem szeretné, ahogyan Demi sem, így megragadta azt a témát, ami ma mindenkit érdekel; felvállalni a világ előtt, hogy ő nembináris, és hogy csakis a they/they are megszólítás érvényes rá. Valljuk be; Demi lecsúszott, és leginkább önmaga hibája miatt. Miért az ő hibája? Tartott valaki fegyvert a fejéhez, hogy szokjon rá a drogokra? ELhiszem, hogy rengeteg mentális problémával küzd, és tudjuk nagyon jól, hogy a mentális betegségeknél kevés olyan kór vagy más betegség van, ami rosszabb. DE! Ha jobban akarok lenni, ha előrébb szeretném magam vinni és kiakarok mászni ebből az állapotból akkor veszem magamon a fáradtságot, és segítséget kérek. Ő is kért, de azt hiszem túl későn. Az elején úgy gondoltam - úgy, hogy soha sem voltam és ezekután már nem is leszek a rajongója-, hogy ez azért kemény dió, és vajon mi mindenen mehet szegény kersztül, ha nincs más kiút mint a drogok fogságába menekülni? Aztán bejelentette, hogy leszokik, és józan lesz. De mint kiderül, hazudott az egész világnak köztük a rajongóinak és a saját családjának... Tisztában vagyok azzal, hogy most sokan támadni fogtok, és sokatoktól fogom hallani, hogy mert én nem értem meg, nem tudom milyen érzés mentális betegséggel küzdeni. Attól, hogy valakinek nincs kiírva az arcára, nem jelenti azt, hogy nem küzd valamilyen mentális problémával. De ha valaki valamit nagyon akar, akkor olyan segítséget kér, ami előbbre viszi, nem pedig belerántja.
Nem gyűlölöm Demit, sosem tudnék olyan embert gyűlölni, aki nem ártott nekem, így bízom benne, hogy megéli az időskort, és nem fogunk elveszíteni egy istenadta tehetséget, mert nem tagadom? elképesztő a hanggal áldotta meg az élet, kár lenne egy ilyen tehetséget túl korán elveszíteni...
Nem gyűlölöm Demit, sosem tudnék olyan embert gyűlölni, aki nem ártott nekem, így bízom benne, hogy megéli az időskort, és nem fogunk elveszíteni egy istenadta tehetséget, mert nem tagadom? elképesztő a hanggal áldotta meg az élet, kár lenne egy ilyen tehetséget túl korán elveszíteni...
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.