Starity

Demi Lovato újra komfortos a nőiességével

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2022. május 09. 20:47 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Most már nem zavarja, ha nőként is utalnak rá: egy évvel a nembináris coming-outja óta visszatért a she/her jelzőhöz is.
A teljes cikkhez kattints ide!
2022. május 09. 22:40 #2
archuleta
archuleta
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 78
Csatolások: 0
Azonosító: 297582
Az elmúlt évek legrosszabbul elsült pr fogása volt Demi nb coming outja. Jó látni, hogy erre rájött ő is, és most már csendben kezeli a dolgot a “visszaállítással” is.
2022. május 09. 22:55 #3
BeeBreathing
BeeBreathing
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 243517
Marha érdekes ez az egész egyébként...
Kicsit olyan mintha halvány lila gőze se lenne róla hogy mit műveljen magával... szomorú :/
2022. május 10. 11:10 #4
Elain
Elain
új tag
Hozzászólás: 73
Azonosító: 322427
Nagyon vissza állt a drogokra biggrin.gif
2022. május 10. 14:03 #5
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
Hozzászólás: 192
Azonosító: 162834
Nevetséges, úgy váltogatja a nemét, mint más a ruháját. Ha nem tudja magára mással felhívni a figyelmet, akkor hirtelen nemet vált.
Kiírta a női jelzőt, de megtartotta a semlegeset, most akkor egyszerre nő és semleges is? biggrin.gif
2022. május 10. 16:14 #6
allisonhale.
allisonhale.
detective girl.

Státuszto the stars who listen and the dreams that are answered.
Hozzászólás: 2598
Csatolások: 20666
Azonosító: 267416
Ezek után ne próbálja senki bemagyarázni nekem, hogy nem csak egy átmeneti flúg volt nála tavaly ez az egész...
2022. május 10. 16:44 #7
horvath87
horvath87
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 259884
Utálom ezt a nőt vagy pasit nem tudom éppen melyik nemnek vallja magát de ezek a fotók nagyon jók...
2022. május 10. 18:04 #8
I Love Paris
I Love Paris

StátuszJ'aime Paris
Hozzászólás: 595
Azonosító: 164330
bolond.gif bolond.gif
2022. május 10. 19:50 #9
Livrakoczi
Livrakoczi
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 274883
Demit sajnos azon emberek közé tudom sorolni, akik "divatból" közölték a nyilvánossággal, hogy ők egyik nemhez sem tartoznak. Félre ne értsen senki; semmi az ég világon nincs azzal baj, ha valaki ilyen, ugyanúgy ember, és szerintem több tiszteletet is érdemel, hiszen egy olyan kemény világban, mint a mostani, felmerte vállalni önmagát. De Demiről sajnos ezt nem tudom elmondani, mert az egész egy hatalmas PR fogás. Tudta, hogy rengeteg rajongót veszített el az életvitele miatt, ebből addódóan attól félt, hogy a lemeze és a dokumentumfilmje nem fog úgy pörögni, ahogyan azt remélték. Minden egyes híresség folyamodik ehhez a taktikához, hiszen ki akar elveszni a süllyesztőben, ha éveken - akár évtizedeken át - azért dolgozott, hogy elérje az álmait, felérjen a csúcsra? Nyilvánvalóan senki sem szeretné, ahogyan Demi sem, így megragadta azt a témát, ami ma mindenkit érdekel; felvállalni a világ előtt, hogy ő nembináris, és hogy csakis a they/they are megszólítás érvényes rá. Valljuk be; Demi lecsúszott, és leginkább önmaga hibája miatt. Miért az ő hibája? Tartott valaki fegyvert a fejéhez, hogy szokjon rá a drogokra? ELhiszem, hogy rengeteg mentális problémával küzd, és tudjuk nagyon jól, hogy a mentális betegségeknél kevés olyan kór vagy más betegség van, ami rosszabb. DE! Ha jobban akarok lenni, ha előrébb szeretném magam vinni és kiakarok mászni ebből az állapotból akkor veszem magamon a fáradtságot, és segítséget kérek. Ő is kért, de azt hiszem túl későn. Az elején úgy gondoltam - úgy, hogy soha sem voltam és ezekután már nem is leszek a rajongója-, hogy ez azért kemény dió, és vajon mi mindenen mehet szegény kersztül, ha nincs más kiút mint a drogok fogságába menekülni? Aztán bejelentette, hogy leszokik, és józan lesz. De mint kiderül, hazudott az egész világnak köztük a rajongóinak és a saját családjának... Tisztában vagyok azzal, hogy most sokan támadni fogtok, és sokatoktól fogom hallani, hogy mert én nem értem meg, nem tudom milyen érzés mentális betegséggel küzdeni. Attól, hogy valakinek nincs kiírva az arcára, nem jelenti azt, hogy nem küzd valamilyen mentális problémával. De ha valaki valamit nagyon akar, akkor olyan segítséget kér, ami előbbre viszi, nem pedig belerántja.
Nem gyűlölöm Demit, sosem tudnék olyan embert gyűlölni, aki nem ártott nekem, így bízom benne, hogy megéli az időskort, és nem fogunk elveszíteni egy istenadta tehetséget, mert nem tagadom? elképesztő a hanggal áldotta meg az élet, kár lenne egy ilyen tehetséget túl korán elveszíteni...
2022. május 12. 07:42 #10
VadAlma
VadAlma
visszatérő vendég
Hozzászólás: 470
Azonosító: 273830
Ez a nő egy idióta, felejtsétek már el.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok