La usurpadora / Paula és Paulina (1998)
2009. április 03. 16:36
|
HotaruMartinezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.30. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 91829 offline
|
Idézet(bugeszka @ 2008. May 9. - 19:55)
Mától újra képernyõn a Paola és Paulina, eredeti címén a La Usurpadora. Ennek alkalmából szeretnék Nektek pár fotóval kedveskedni, jópárat az egyik rajongói oldalról vettem (http://gportal.hu/telenove), köszönöm nekik ezúttal is, remélem nem bánják, hogy pár képet ide is beszúrok. Jópár kép saját szerzemény, külföldi fórumokon lehetett anno megtalálni õket.
nagyon jó képek
2009. december 29. 01:27
|
|
Dynaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.17. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 105334 offline
|
a Paula és Paulina a kedvenc sorozataim közé tartozik, hiszen Gaby annyira tehetséges színésznõ és nagyon érdekes, eseménydús a sorozat. Megvan dvd-n és nemrég újranéztem, mert már hiányzott:)
Gaby, mint mindig nagyon szép és mostmár anya is:) biztos vagyok benne, hogy remek anyuka:)
Gaby, mint mindig nagyon szép és mostmár anya is:) biztos vagyok benne, hogy remek anyuka:)
2010. június 22. 20:20
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Jó képek, még nekem is volt köztük újdonság, ami azért valahol eléggé meglepő...
2010. november 16. 01:14
A sorozatból kilopott saját képeim, valamint néhány, amit még korábban találtam. Bocs, ha már szerepel itt valamelyik, nincs kedvem közel 200 képet átfésülni... : )
2010. november 16. 08:26
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Köszi Carlos Daniel Brachót...
1 felhasználónak tetszik:
katie993
2010. november 16. 13:54
Hát, róla csak elég visszavont szerepkörben találsz, tudniillik, én ki nem állhatom Colungat! : ) Mondjuk, a Soy tu Duena-ban nem olyan borzasztó...
2010. november 16. 20:20
|
|
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.16. 13:54)
Hát, róla csak elég visszavont szerepkörben találsz, tudniillik, én ki nem állhatom Colungat! : ) Mondjuk, a Soy tu Duena-ban nem olyan borzasztó...
Én régen oda meg vissza voltam érte, nagyjából 4-5 évig.
Sixy
2010. november 16. 21:19
|
|
Sixyhajmániás™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.16. Hozzászólás: 1275 Csatolások: 1872 Azonosító: 107844 offline
|
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.16. 20:20)
Ma már nem mozgat meg, de a Paula és Paulinában akkor is szívdöglesztő pasi volt...
(egy női szemmel nézve - szerény szempontomból - legalábbis
)
abban az időben én is imádtam
Sally Sparrow
2010. november 17. 00:32
A csábítás földjénben sem azért könnyebb elviselnem, mert annyira lenyűgözne a színészi képessége, meg mint ember, hanem mert valahogy az az érzésem, hogy itt egy átlagember a karaktere, nem egy ilyen nagymenő macsó... emiatt a "tulajdonság" miatt nem szeretem (nagyon finom voltam...) a férfiakat a telenovellákban.
2010. november 17. 13:54
|
|
|
Idézet (Levente1991 @ 2010.11.17. 00:32)
A csábítás földjénben sem azért könnyebb elviselnem, mert annyira lenyűgözne a színészi képessége, meg mint ember, hanem mert valahogy az az érzésem, hogy itt egy átlagember a karaktere, nem egy ilyen nagymenő macsó... emiatt a "tulajdonság" miatt nem szeretem (nagyon finom voltam...) a férfiakat a telenovellákban.
Akkor a "nagymenő csajokat" miért szereted?
2010. november 17. 17:44
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.17. 13:54)
Akkor a "nagymenő csajokat" miért szereted?
(nem kell válaszolni, tudom
)
Jogos a kérdés, de mint férfiember, reális, hogyha egy szép nő (nem feltétlenül Gabyra gondolok, lásd a kedvenclistám bármelyik női tagját, bármelyiket elfogadnám) játszik egy gonosz/arrogáns/csipkelődő karaktert, az jobban megfog, mint egy férfi, akiben nem vélek felfedezni semmilyen különlegeset, és még a színészi "munkáját" sem értékelem nagyra... : )
2010. november 19. 17:08
|
|
Qiny |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.27. Hozzászólás: 902 Csatolások: 338 Azonosító: 125906 offline
|
Annak idején szinte függő voltam. Alig vártam, hogy kezdődjön. Ha bőgtek, én is bőgtem. Kollektive utáltam a szereplőkkel együtt Paulát. A kedvencem a nagymama volt. Szerettem a mexikói sorozatokat. Érdekes módon most, hogy újra nézhetném, már nem izgat annyira. A zoneRomantikon is nézhetném látástól- Mikulásig a jobbnál jobb sorozatokat, de csak ritkán jön rám. Valahogy kiszerettem belőlük. Na jó. Néha belenézek egyikbe másikba. De mivel nem nézem elejétől, így gőzöm sincs róla, hogy melyik miről szól.
katie993
2010. november 22. 20:57
Idézet (Sally Sparrow @ 2010.11.16. 20:20)
Ma már nem mozgat meg, de a Paula és Paulinában akkor is szívdöglesztő pasi volt...
(egy női szemmel nézve - szerény szempontomból - legalábbis
)
Colunga nekem is nagy kedvencem volt, ő tipikusan az a pasi, akinek a színészi képességeit sem figyeli az ember, annyira megnyerő. Sajnos mára már eléggé távol áll a régi önmagától (külsőleg), nem tudom, hogy az idő vagy azok az állítólagos plasztikai beavatkozások változtatták-e meg ennyire. Olyan jó volt látni nemrég az STD egyik epizódjában azt a kisfiús mosolyt, ami egy az egyben Carlos Danielt tükrözte
Ugyanez a helyzet Gabyval is. Valóban nagyon karakteres, szép arcú nő volt. Nála viszont biztos, hogy a botox az, mi ennyire megváltoztatta..
Sally Sparrow
2011. május 19. 17:34
MAGAZINOK..
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Szerelmes képeken az Off Campus sztárjai - már biztos, hogy együtt vannak
Itt a bizonyíték a románcra.
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Taylor Swift és Travis Kelce fontos kérést intézett az esküvői vendégeikhez
Volt egy kérésünk minden vendéghez.
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
Millie Bobby Brown a Stranger Things befejezése után folyamatosan kereste a volt kollégáit - kiderült, mitől rettegett
10 évet töltött a sorozattal.
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
Britney Spears fiai modellnek álltak - kifutón sétáltak a párizsi divathéten
A kifutón jelentek meg a párizsi divathéten.
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Zendaya bőrruhájával cáfolta a terhességi pletykákat
Azt pletykálták, hogy a színésznő terhes.
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
Blackpink Lisája felfedte, miért változtatta meg a nevét
13 éves volt, amikor így döntött.