Starity

Óriási bejelentést tett Katalin hercegné

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2024. szeptember 09. 18:07 #1
SzilviD
SzilviD
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 22.08.02.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 333504
Offline offline
Katalin hercegné egy videóban elárulta, hogy befejezte a kemoterápiás kezelést.
A teljes cikkhez kattints ide!
2024. szeptember 09. 19:18 #2
rosa82
rosa82
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.05.09.
Hozzászólás: 2080
Csatolások: 0
Azonosító: 201674
Offline offline
Valami nagyon nem stimmel velük kezdve ott hogy egyszerre három tagja a családnak is rákos. Katalin elvileg azt mondta az első videójában volt jelen rákos sejt a szervezetében a műtét előtt és ezért kap megelőző kemot . De ezt a megelőző kezelést nem szokták aktív rákos betegnek adni csak olyannak akinek a családjában volt rákos beteg vagy rendelkezik a hibás génnel ,ill. volt korábban rák jelen a szervezetésben. Azért kapja hogy ne térjen vissza a rák vagyis nincs rákja és kezelik hogy ne is legyen a kezelés gyógyszerekből áll ,vitaminokból és táplálékkiegészítőkből és max 6 hónapig tart és nem tartozik a mellékhatások közé a 10 cm-es heg a bal szemöldökön. Most vagy kamuztak az állapota súlyosságáról vagy szimplán hazudnak az egész betegségről az azért érdekes hogy a 75 éves Károly úgy is dolgozik nap mint nap hogy kemót és sugarat kap a 42 éves menye meg egy videohívást se tud intézni hogy a támogatott alapítványai legalább érezzék hogy foglakozik velük, na meg az is hogy azután jött elő a betegség miután őket nevezte meg egy holland vagy norvég újság annak aki Archie bőrszíne miatt aggódtak. Diana halála óta én egy szavát nem hiszem el ennek a családnak de az angol újságíróknak sem
2024. szeptember 09. 19:48 #3
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 458
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Sajnos semmi meglepő nincs benne, hogy egy nagyobb családban ennyi daganatos megbetegedés van a mai világban. Egyébként Károly, Katalin és Fergie (gondolom a harmadik, akire utalnak az előző kommentben), nem is vérszerinti rokonok, így semmi összefüggés nincs közöttük és a megbetegedéseik között, azt meg nem tudhatjuk, hogy a családjaikban mennyire jellemző a rák.
Katalin a nyilvánosság elől vonult vissza az utóbbi időben, de többször is kiderült, hogy még amikor ágyhoz volt kötve a műtétje után, akkor is dolgozott a projektjein. Szerintem nem az alapján kéne megítélni a munkáját, hogy üzengetett-e nyilvános videókkal. A család egyértelműen kijelentette, hogy pihenésre és magánéletre van szüksége, ezért következetesen nem is fognak engedni a média nyomásának, hanem csak akkor tér majd vissza, ha az orvosai szerint biztonságos. Ami szerintem jogos és ezt tiszteletben kell tartani. Undorítónak tartom mind a szennylapok, mind egyes emberek követelőzését, hogy tegyen nyilatkozatokat, jelenlen meg emberek előtt, stb., mert különben azt kell hinni, hogy 1) válnak Vilmossal, 2) már nem is él. Komolyan, mennyi félkegyelmű ember van, akik nem értik meg, ha valaki beteg, akkor nem bálokon meg fogadásokon fog parádézni?
2 felhasználónak tetszik: Pavia, Szandi0820
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok