a teljes cast
Joe Flanigan : Major/ Lieutenant Colonel John Sheppard
Torri Higginson : Dr. Elizabeth Weir
Rainbow Sun Francks : Lieutenant Aiden Ford
David Hewlett : Dr. Rodney McKay
Rachel Luttrell : Teyla Emmagan
Paul McGillion : Dr. Carson Beckett
David Nykl : Dr. Radek Zelenka
Jason Momoa : Ronon Dex
Mitch Pileggi : Colonel Steven Caldwell
Don S. Davis : Major General/Lieutenant General George Hammond
Richard Dean Anderson : Colonel/Brigadier General/Major General Jack O'Neill
Amanda Tapping : Captain/Major/Lieutenant/Colonel Dr. Samantha Carter
Michael Shanks : Dr. Daniel Jackson
Beau Bridges : Major General Hank Landry
Stargate: Atlantis / Csillagkapu - Atlantisz (2004-2009)
2008. január 03. 12:32
White BullBull Skywalker |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Irany
2008. január 03. 12:47
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 15531 Csatolások: 153208 Azonosító: 10 offline |
2008. január 03. 13:04
1 felhasználónak tetszik:
Irany
2008. január 03. 13:15
2008. január 04. 10:15
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
CSúcs vagy!
Az atlantis a kezdetektõl jobban tetszett mint az SG1
Ezért is hatalmas bánatom, hogy Torri Higginsont Amanda Tapping válltotta a vezetõi poszton. Amanda Tapping másik soriban volt, annak vége hát húzzon el, ne mást túrjon ki
Ezért is hatalmas bánatom, hogy Torri Higginsont Amanda Tapping válltotta a vezetõi poszton. Amanda Tapping másik soriban volt, annak vége hát húzzon el, ne mást túrjon ki
2008. január 04. 12:46
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Vic, elhiheted, errõl nem Amanda tehetett. Volt mér egy éve a szerzõdésébõl, ki kellett töltenie. Azt ugyan nem tudom, miért pont Torrit és miért kellett egyáltalán kiírni valaki mást (nekem Carson/Paul nagyobb szívfájdalmam, de õ legalább visszatér), ettõl függetlenül én szeretem Cartert Atlantison, igaz nem egészen oda való, de örülök hogy látom. (Eleinte Jewel sem tetszett Paul helyett.... De amikor találkoztam a csajszival, nem tudtam nem megkedvelni, és azóta õt is nagyon bírom....)
2008. január 04. 15:19
Crowutolsó csillagharcos |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline |
Idézet(ViC @ 2008. January 4. - 10:15)
CSúcs vagy!
Ez nekem is fájó pont! Elizabeth Weir karakterét jobban szerettem, meg a néni is szebb, de ez más kérdés.
Kíváncsi vagyok, vajon visszatér-e? A lázadó replikátorok által felépített "ál-Weir" szerint ugyebár meghalt.
2008. január 04. 19:10
ViCCAP-tain |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 5588 Csatolások: 96 Azonosító: 11 offline |
http://www.axnscifi.hu/scifihits/Stargate
játszatok, nyerjetek
jah, nekem is sokkal jobban tetszik, és a karakteri is szimpatikusabb.
játszatok, nyerjetek
jah, nekem is sokkal jobban tetszik, és a karakteri is szimpatikusabb.
2008. január 05. 21:02
Palee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.25. Hozzászólás: 696 Csatolások: 5031 Azonosító: 22071 offline |
nagyon komoly rész volt
Nekem jobban teccik Carter karaktere, mint Weir, viszont akit áthoztak Atlantisba nem az a Carter aki SG-1-ben volt. Azon kívül, hogy ugyanúgy hívják és Amanda Tapping jácca semmi egyezés, szinte semmit nem csinál soha
Nekem jobban teccik Carter karaktere, mint Weir, viszont akit áthoztak Atlantisba nem az a Carter aki SG-1-ben volt. Azon kívül, hogy ugyanúgy hívják és Amanda Tapping jácca semmi egyezés, szinte semmit nem csinál soha
2008. január 05. 22:49
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline |
Idézet(Palee17 @ 2008. January 5. - 21:02)
nagyon komoly rész volt
Nekem is tetszett
Igen, ezzel egyetértek. Hiányzik a lövöldözõs Carter a technoblabláival.....
2008. január 05. 23:25
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.20. Hozzászólás: 1230 Csatolások: 456 Azonosító: 445 offline |
Idézet(ViC @ 2008. January 5. - 20:57)
belenéztem, és ki van benne? na ki?
Én sajnos még nem tudtam megnézni. Illetve... izé... annyira azért nem vagyok jó angolos, hogy mindent megértsek, ezért megvárom a feliratot hozzá. Remélem fent lesz vasárnap már a felirat is hozzá.
De sejtem kire is gondolsz!
2008. január 09. 18:56
Idézet(ViC @ 2008. January 5. - 20:57)
belenéztem, és ki van benne? na ki?
Most tudtam megnézni a 4x11-et. Mekkora jó csata volt benne?!!!!!!! Nagyon jó kis rész volt!!!!! És az a vége??!!!
Már alig várom a folytatást!!!
Kapcsolódó sztárok
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.