Gabriela Spanic - Nueva Magazine 2008/Mayo
2008. július 09. 17:58
bugeszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.16. Hozzászólás: 194 Csatolások: 171 Azonosító: 49665 offline |
A képek láttán mindenkinek elkerekedhet a szeme! A színésznõ csakúgy sugárzik, szebbnél szebb a képeken, és láthatólag már nagyon várja, hogy megszülessen elsõ fia... Egész életében káprázatosan szép külleme volt, de most gyönyörûbb, mint eddig bármikor!
2008. július 09. 18:20
dr hakapeszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.10. Hozzászólás: 253 Csatolások: 59 Azonosító: 57717 offline |
köszönet a képekért ...
2008. július 10. 13:07
Mindig is nagyon szép nõ volt, én egyedül azt nem szeretem benne, hogy olyan a hangja, mint egy férfinek. Ha az ember hallja a hangját, azt hinné, hogy egy idõs néger nõ beszél.
2008. július 11. 10:20
bugeszkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.16. Hozzászólás: 194 Csatolások: 171 Azonosító: 49665 offline |
Idézet(ZTM @ 2008. July 10. - 12:07)
Mindig is nagyon szép nõ volt, én egyedül azt nem szeretem benne, hogy olyan a hangja, mint egy férfinek. Ha az ember hallja a hangját, azt hinné, hogy egy idõs néger nõ beszél.
Szerintem meg egy transzvesztitára illik leginkább a hangszíne; pedig régen, a La Usurpadora (Paola és Paulina) forgatásakor még egész tûrhetõ, mondhatni lányos hangja volt, késõbb gondolom a cigaretta csúfította el ennyire. De ez nem változtat azon, hogy hibátlanul szép és kedves.
2008. július 11. 10:31
Szilvia_91♥Michael Jackson Fan♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.14. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 15865 Azonosító: 63660 offline |
ÕÕÕ.. a hír hallattán ledöbbentem, de györnyörû így is úgy is amúgy is:D
Gratula. Köszi.
Gratula. Köszi.
2008. július 11. 11:34
Idézet(bugeszka @ 2008. July 11. - 09:20)
Szerintem meg egy transzvesztitára illik leginkább a hangszíne; pedig régen, a La Usurpadora (Paola és Paulina) forgatásakor még egész tûrhetõ, mondhatni lányos hangja volt, késõbb gondolom a cigaretta csúfította el ennyire. De ez nem változtat azon, hogy hibátlanul szép és kedves.
Igen, ezt én is hallottam, ezek szerint jó sokat bagózhat, hogy ennyire mély hangja lett. Az Usurpadorát nem láttam eredeti nyelven, de mesélték a mexikóiak, hogy abban is már elég mély volt a hangja. A spanyol nõknek általában amúgy is mélyebb a hangfekvésük az átlagos nõi hangnál, gondolom az ottani éghajlat miatt. Nekem megvan tõla a Te amo a tiempo ("Idõben szeretlek") c. száma, és az nagyon jó. (OFF: azt hallottátok, hogy a testvére - asszem Daniela a neve - agyvérzést kapott? Én a www.univision.com oldalon olvastam annak idején.)
2008. augusztus 30. 20:59
gabcsa24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.27. Hozzászólás: 201 Csatolások: 4356 Azonosító: 64815 offline |
Idézet(bugeszka @ 2008. July 9. - 16:58)
A képek láttán mindenkinek elkerekedhet a szeme! A színésznõ csakúgy sugárzik, szebbnél szebb a képeken, és láthatólag már nagyon várja, hogy megszülessen elsõ fia... Egész életében káprázatosan szép külleme volt, de most gyönyörûbb, mint eddig bármikor!
Nagyon szépek ezek a képei Gabinak
2009. augusztus 19. 22:34
adikoaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.19. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 105664 offline |
Hatalmas Gabi Spanic rajongó vagyok, fiú vagyok, imádom a sorozatait, kivülrõl tudom mikor mi kivel hogyan
De azt nem hiszem el, hogy a képein, - pl. nem ezeken - nem veszitek észre, hogy az arcát felvarratta, be lett botoxozva... sosem bántanám, csak nem értem, egy ilyen gyönyürû nõ, a példaképem miért csinálta ezt magával.. Ezeken a terhes képeken ismét lenyûgözõ, de ez nem õ ez a photoshop.
De azt nem hiszem el, hogy a képein, - pl. nem ezeken - nem veszitek észre, hogy az arcát felvarratta, be lett botoxozva... sosem bántanám, csak nem értem, egy ilyen gyönyürû nõ, a példaképem miért csinálta ezt magával.. Ezeken a terhes képeken ismét lenyûgözõ, de ez nem õ ez a photoshop.
2009. december 18. 01:31
Na, ez a kedvencem! Egyszerûen csodálatos nõ!
Köszönöm a képeket!
Köszönöm a képeket!
2009. december 25. 15:49
tamara86visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 05.04.02. Hozzászólás: 406 Csatolások: 209 Azonosító: 5021 offline |
Idézet(adikoa @ 2009. August 19. - 21:34)
Hatalmas Gabi Spanic rajongó vagyok, fiú vagyok, imádom a sorozatait, kivülrõl tudom mikor mi kivel hogyan
épp most nézegetem a frissebb képei, teljesen leesett az állam, hogy hogy szétmûttette az arcát...
botox töménytelen mennyiségben, plusz egyre vékonyabb orr, már nem is hasonlít magára, nekem nagyon nem tetszik. szerintem szörnyen túlzásba vitte a dolgot...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.