The Day The Earth Stood Still / Amikor megállt a Föld (2008)
2008. július 30. 15:53
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline |
Nagyobbak
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2008. augusztus 08. 12:36
Noni60 feet tall |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.04.23. Hozzászólás: 1693 Csatolások: 3262 Azonosító: 27733 offline |
Idézet(Rolsskk @ 2008. August 8. - 04:25)
Please give credit where credit is due, which would be me.
Thanks!
Thanks!
Uh, I'm really sorry, usually I just can't remember the names of my sources
But sorry then, I will keep you in mind
2008. augusztus 08. 23:10
Naneavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.01.01. Hozzászólás: 448 Csatolások: 238 Azonosító: 47975 offline |
Idézet(Noni @ 2008. August 8. - 11:36)
Uh, I'm really sorry, usually I just can't remember the names of my sources
Don't, it's not worth the bother, unless s/he was the only one who
2008. augusztus 09. 07:21
Rolsskkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.26. Hozzászólás: 12 Csatolások: 30 Azonosító: 59251 offline |
Idézet(Nanea @ 2008. August 8. - 22:10)
Don't, it's not worth the bother, unless s/he was the only one who stole borrowed it from FOX.
Actually neither. I was given the images by Fox in their Winter Movies Sneak Preview Kit, and I know the first photo definitely came from me as I cropped out the widescreen bars.
2008. október 24. 11:47
Rosenrotes Benzinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.05. Hozzászólás: 228 Csatolások: 1167 Azonosító: 60094 offline |
3 more
House Of Wax
2008. december 04. 16:00
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline |
House Of Wax
2010. december 28. 11:42
Amikor megállt a Föld (The Day the Earth Stood Still)
2008-as amerikai science fiction film, az 1951-ben készült Aznap, amikor a Föld megáll remake-je. A Keanu Reeves főszereplésével készült produkció a kor szellemének megfelelően a hidegháború idején zajlott nukleáris fegyverkezés témakörét az emberiség és a természet ellentétére cseréli, illetve az ember alapvetően erőszakos természetére, mely egymás ellen fordít minket.
Rendező: Scott Derrickson
Producer: Paul Harris Boardman, Gregory Goodman, Erwin Stoff
Forgatókönyvíró: David Scarpa
Főszerepben: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Zene Tyler Bates
Operatőr: David Tattersall
Nagyon jó film, és tanulságos is, érdemes megnézni.
2008-as amerikai science fiction film, az 1951-ben készült Aznap, amikor a Föld megáll remake-je. A Keanu Reeves főszereplésével készült produkció a kor szellemének megfelelően a hidegháború idején zajlott nukleáris fegyverkezés témakörét az emberiség és a természet ellentétére cseréli, illetve az ember alapvetően erőszakos természetére, mely egymás ellen fordít minket.
Rendező: Scott Derrickson
Producer: Paul Harris Boardman, Gregory Goodman, Erwin Stoff
Forgatókönyvíró: David Scarpa
Főszerepben: Keanu Reeves, Jennifer Connelly, Zene Tyler Bates
Operatőr: David Tattersall
2010. december 28. 20:28
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.28. 11:42)
És még amerikai is? Hogy mik vannak
Szerintem közepesnek is alig mondható bárgyúság. Próbálták ugyan belecsempészni a mondanivalót, de csak hatásvadász maszlag lett belőle. Az eredeti filmet vagy a könyvet inkább ajánlom mindenkinek, mert ettől még az elvetemült Keanu hívők is hátast dobnak, hogy kedvencük mit keres egy ilyen semmitmondó filmben. A Fox nagy mellényúlása volt 2008-ban ez a produkció. Ez egy jó szándékú film akart lenni. Van ilyen, mostanában egyre több, de sajnos ez ugyanolyan bugyuta és álszent próbálkozás, mint Az esemény, ahelyett, hogy intelligens és kreatív eszközökkel gondolkodtatna el, mint a WALL-E.
bestiak
2010. december 28. 20:39
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.28. 20:28)
Szerintem közepesnek is alig mondható bárgyúság. Próbálták ugyan belecsempészni a mondanivalót, de csak hatásvadász maszlag lett belőle. Az eredeti filmet vagy a könyvet inkább ajánlom mindenkinek, mert ettől még az elvetemült Keanu hívők is hátast dobnak, hogy kedvencük mit keres egy ilyen semmitmondó filmben. A Fox nagy mellényúlása volt 2008-ban ez a produkció. Ez egy jó szándékú film akart lenni. Van ilyen, mostanában egyre több, de sajnos ez ugyanolyan bugyuta és álszent próbálkozás, mint Az esemény, ahelyett, hogy intelligens és kreatív eszközökkel gondolkodtatna el, mint a WALL-E.
Toto talán inkább ajánlanám a következőt:A Föld inváziója - Csata: Los Angeles Ha nem is eredeti a történet,de legalább a látványvilág jobb.
2010. december 28. 20:45
Nézőpont és ízlés kérdése. Nekem az ilyen filmek sokkal jobban tetszenek, mint az össze-vissza lövöldözős semmiről nem szóló akciómarhaságok. Mert ezeket legalább tudom követni és megértem az eseményeket. Nem vagyok egy jó képességű valaki ebből a szempontból, nem tagadom, de ez van. Számomra az a jó film, amit megértek, lejön...
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.28. 20:28)
2010. december 28. 21:04
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12521 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (bestiak @ 2010.12.28. 20:39)
Toto talán inkább ajánlanám a következőt:A Föld inváziója - Csata: Los Angeles Ha nem is eredeti a történet,de legalább a látványvilág jobb.
Nem kell, hogy látványosabb legyen. Nem az volt a gondom evvel, hanem a szájbarágós egysikú modora a filmnek. Nem vezet rá semmire, nem késztet gondolkozásra. A szereplők meg csak nevetséges módon ígérgetik, hogy jók leszünk, jók leszünk (mármint az emberiség) - a nagy szart leszünk (sajnos). Az egész történet következetlen, figyelmeztetni jönnek az emberiséget, majd el akarják pusztítani. Ez kb olyan, hogy ha valaki kötöszködik én meg rászólok, hogy hagyja abba, mert szájon vágom és mire befejezem a mondatot már ütöm is - kár figyelmeztetni, ha úgy is ütni akarok.
De beszélhetünk a látványról is - az egészről süt, hogy egy stuidóban készült, amikor valami fontos esemény vagy effekt történne a filmben, akkor furcsamódon mindig valami fényáradat elvakítja a nézőt, hogy véletlenül se tudja követni az eseményeket. A gyártó így megspórolta a speciális effektekkel járó kiadásokat és időt. Ránéztem az imdb-re is közben, 5.5 csillagon áll a lehetséges 10ből - közepes ahogy mondtam. Szerencsére nem csak én állítom ezek szerint, hanem közel 54.000 másik filmrajongó aki szavazott. Az a baj, hogy túl sok filmet láttam már ahhoz, hogy egy ilyen mű és hatásvadász film hatni tudjon rám. Sok olcsóbb és személyesebb (és nem amaerikai) film van ami több mondanivalót hordoz magában, mint ez az elcsépelt ökörség. Nézzétek meg a témában inkább az Otthonunk című doku filmet
nozso13
2010. december 28. 21:14
Idézet (_ToTo_ @ 2010.12.28. 21:04)
[...] Nem vezet rá semmire, nem késztet gondolkozásra.
Méghogy nem késztet gondolkodásra? Szerintem nagyon is elgondolkodtató. Számomra az volt a legelgondolkodtatóbb, amikor a védelmi miniszter asszony nekiáll egy sokkal fejlettebb civilizációt képviselő emberformájú lénnyel vitatkozni és fölényeskedni, majd utána nagyot koppan... tipikusan bemutatja az amerikaiaknak azt a gondolkodását, hogy azt hiszik magukról, hogy ők a világ, és mindenkivel el tudnak bánni, amikor pedig kiderül, hogy mégsem, akkor be vannak szarva. Ebből a szemszögből kell ezt a filmet megnézni, és rögtön tanulságos és elgondolkodtató.
2010. december 28. 21:37
_ToTo_Cinikus kritikus |
Idézet (El Mexicano @ 2010.12.28. 21:14)
Méghogy nem késztet gondolkodásra? Szerintem nagyon is elgondolkodtató. Számomra az volt a legelgondolkodtatóbb, amikor a védelmi miniszter asszony nekiáll egy sokkal fejlettebb civilizációt képviselő emberformájú lénnyel vitatkozni és fölényeskedni, majd utána nagyot koppan... tipikusan bemutatja az amerikaiaknak azt a gondolkodását, hogy azt hiszik magukról, hogy ők a világ, és mindenkivel el tudnak bánni, amikor pedig kiderül, hogy mégsem, akkor be vannak szarva. Ebből a szemszögből kell ezt a filmet megnézni, és rögtön tanulságos és elgondolkodtató.
Megint belekombinálod amit nem kellene. Ez nem amerikáról szólt. Amúgy az említett jelenet nevetséges volt ...
A mexikói határ túloldalán vajon hogy csinálták volna? Hangosbeszélőn lejátszottak volna egy Thalia számot és fél perc múlva csak azt láttuk volna, hogy csíkot húznak a hold felé az ufók?
2010. december 28. 21:37
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
http://starity.hu/forum/topik/80434-the-day-the-earth-stood-still-amikor-megallt-a-fold-2008/
Minden percet sajnálok, amit erre a filmre vesztegettem.
2010. december 29. 00:09
gandalf007új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 3555 Azonosító: 122862 offline |
Szerintem is elég gyenge film. Nem annyira a látvány hiánya zavar (bár azért egy sci-finél azért illene odatennie magát, és egy jó rendező kis költségvetésből is tud látványosat csinálni), hanem a történet hiánya, és a színészi munkáról sem lehet túl sok pozitívat mondani.Egyszer nézhető, de mégegyszer nem nézném meg.
2010. december 29. 17:47
Idézet (nozso13 @ 2010.12.28. 21:37)
http://starity.hu/forum/topik/80434-the-day-the-earth-stood-still-amikor-megallt-a-fold-2008/
Ennyit ér a fórum keresője. Mert rákerestem előtte mindenféle formában és nem találta meg a topikot...
Szerk., mindenkinek: Amúgy meg tök felesleges azon vitatkozni, hogy mennyire gyenge film vagy nem, ízlések és pofonok... nekem tetszik. Egyébként is leszarom, hogy mit mondanak a kritikusok, nem az alapján nézem meg a filmeket. Nekem pl. a sokak által agyondicsért Inception egy nagy marhaság, mert nem tudtam követni, nem jött le.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.