Jóban Rosszban szereplői
2008. október 13. 06:39
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Nos, szereplõk: van elvétve néhány jobb színész, de õk is többnyire nagyon színpadiasan játszanak, a többiekrõl meg inkább nem is mondok semmit, nem szeretnék senkit nagyon megsérteni.
Maga a sorozat meg, hogy is mondjam:
- kb ennyi.
De ez a magyar sorozatok többségére igaz, kevés az igazi TV-s vagy filmes színész ebben az országban, akin nem érezni, hogy színpadon képzeli magát. A forgatókönyvírók meg jórészt szánalmasak, pocsék szövegeket adnak a szereplõk szájába. A rendezés és a vágás szintén nem tartozik az erõsségek közé. Szép lányokat tudnak keríteni, legalább ennyi pozitívum van.
Értékelés: Mínuszba lehet menni?
Egy gyengus 4/10. Esetleg a szép lányok/hölgyek miatt 5/10, de ennél fentebb semmiképp.
De ez a magyar sorozatok többségére igaz, kevés az igazi TV-s vagy filmes színész ebben az országban, akin nem érezni, hogy színpadon képzeli magát. A forgatókönyvírók meg jórészt szánalmasak, pocsék szövegeket adnak a szereplõk szájába. A rendezés és a vágás szintén nem tartozik az erõsségek közé. Szép lányokat tudnak keríteni, legalább ennyi pozitívum van.
2008. október 13. 20:33
Idézet(Necros @ 2008. October 13. - 05:39)
Nos, szereplõk: van elvétve néhány jobb színész, de õk is többnyire nagyon színpadiasan játszanak, a többiekrõl meg inkább nem is mondok semmit, nem szeretnék senkit nagyon megsérteni.
Maga a sorozat meg, hogy is mondjam:
- kb ennyi.
Egy gyengus 4/10. Esetleg a szép lányok/hölgyek miatt 5/10, de ennél fentebb semmiképp.
Jól írtad, valóban ez a helyzet. Még akkor is, ha én szeretem ezt a sorozatot.
2008. október 15. 19:30
Idézet(Miss Barnes @ 2008. October 12. - 19:46)
Itt mindenkirõl leírhatjátok a véleményeteket.
Itt egy kép Tamásról.
2008. december 23. 12:09
|
|
Klau0604 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.07.14. Hozzászólás: 992 Csatolások: 106 Azonosító: 66181 offline
|
Idézet(kata0210 @ 2008. December 22. - 12:17)
Én minden nap nézzem a Jóban Rsosszbant mert a kedvenc sorozatom
Nekem a Kedvencem Svéd a Macsekban pincér
azaz puskás peti a megasztár 3-ból
én nem nézem a jóban rosszbant csak néha ha véletlenül odakapcsolok... szerintem csak azok jó (?) színészek akik már az elsõ évadtól benne vannak. én eddig csak egy szereplõvel ismerkedtem meg és az ádám (gyuri) de nekem szimpatikus volt... emlékszem bejött a sulinkba (ismeri az egyik barátnõmet) és az alsósok rögtön odamentek hozzá autogramot kérni
2008. december 23. 12:30
Én általában hang nélkül nézem, már ha a tv2-re van kapcsolva, mert szinte mindig vmi JÓ zene megy, és inkább azt hallgatom
2008. december 23. 17:54
Idézet(viraag @ 2008. December 23. - 13:27)
régen néztem én is ,de szerintem túlságosan elnyúlt a cselekmény elég egy barátok közt.. 
Ez valóban így van. Kicsit elnyújtották mint a rétestésztát.
2010. január 22. 12:15
|
|
mutyafangirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.28. Hozzászólás: 148 Csatolások: 76 Azonosító: 37909 offline
|
Idézet(kata0210 @ 2008. December 22. - 12:17)
Én minden nap nézzem a Jóban Rsosszbant mert a kedvenc sorozatom
Az én kedvencem Barbara
Nekem nagyon bejön!
2010. augusztus 31. 16:04
két kedvencem: legerszki kriszti (barbara) és szabó zsófi (betty)
2010. szeptember 04. 08:55
|
|
RetroGirl13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.11. Hozzászólás: 435 Csatolások: 17 Azonosító: 129097 offline
|
Nagyon szeretem a jóban rosszbant
Kedvenc szereplőm Szabó Zsófi, a filmbeli Betti
Kedvenc szereplőm Szabó Zsófi, a filmbeli Betti
2010. szeptember 04. 09:22
Én is szoktam nézni és a Betty fanok táborát erősítem elsősorban. Aki talán a legkevésbé tetszik nekem az Barbi..mármint az új. Engem kifejezetten idegesít.
A többi szereplő nagyából rendben van
2010. szeptember 04. 09:24
Idézet (WhiteAngel @ 2010.09.04. 09:22)
Én is szoktam nézni és a Betty fanok táborát erősítem elsősorban. Aki talán a legkevésbé tetszik nekem az Barbi..mármint az új. Engem kifejezetten idegesít.
Egyetértek
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
Cara Delevingne bevallotta: összejött Amber Hearddel
A magánéletéről mesélt.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Blake Lively dühös Taylor Swiftre
Megvolt az utolsó csepp a barátságuk végének poharában?

0 felhasználónak tetszik: