Sziasztok.Hogyan tudok regisztrálni egy sztárt a sztárlexikonba?
segítsetek lécci
Amilo
Kérdés
2008. október 16. 23:30
2008. november 06. 21:32
Technikai probléma lépett fel a Csatolt képeknél (nálam). Már megint megbolondult
a rendszer, vagy nem tudom, de ez a sok szám megõrjít.
2008. november 06. 21:42
Idézet(Miss Barnes @ 2008. November 6. - 21:32)
Technikai probléma lépett fel a Csatolt képeknél (nálam). Már megint megbolondult
Látod már meg is oldódott, de nem kellett volna mindenhová beírni
2008. november 30. 21:51
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Üdv. Nekem a bejelentkezéssel akadtak nehézségeim...
Mostanában gyakran, napi rendszereséggel elõfordul, hogy bejelentkezés után ha rákattintok XY adatlapjára ismét kéri tõlem a bejelentkezést, ha ezt megteszem, majd utánna ismét elnavigálok az adatlapra ugyanez a folyamat az az kéri a felh. nevem és a jelszavam. 3. kisérletre akár photoshoot akár candid menüpontál ugyanez. Van-e rá valami megoldás?
Alapból Firefoxot használok, de próbáltam Operával is. A jelenség megmaradt.
Mostanában gyakran, napi rendszereséggel elõfordul, hogy bejelentkezés után ha rákattintok XY adatlapjára ismét kéri tõlem a bejelentkezést, ha ezt megteszem, majd utánna ismét elnavigálok az adatlapra ugyanez a folyamat az az kéri a felh. nevem és a jelszavam. 3. kisérletre akár photoshoot akár candid menüpontál ugyanez. Van-e rá valami megoldás?
2008. november 30. 22:06
Leo·٠•●•٠· |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.03.20. Hozzászólás: 6474 Csatolások: 46883 Azonosító: 4729 offline |
Idézet(Josh_ @ 2008. November 30. - 22:51)
Üdv. Nekem a bejelentkezéssel akadtak nehézségeim...
ez cookie probléma. nem tudom a megoldás folyamatát, de adtam egy infót. talán túl szigorúan van beállítva a cookie szûrés vagy mi...
2008. december 01. 09:50
Josh_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.12.09. Hozzászólás: 2374 Csatolások: 4774 Azonosító: 21288 offline |
Idézet(Leo @ 2008. November 30. - 22:06)
ez cookie probléma. nem tudom a megoldás folyamatát, de adtam egy infót. talán túl szigorúan van beállítva a cookie szûrés vagy mi...
Leszedtem az Operát, csináltam egy tisztítást a CCleanerrel, megpiszkáltam a Firefox sütikre vonatkozó beállítását és tökéletesen mûködik, legalábbis nem tapasztalom ezt a fajta hibát. Köszönöm Leo a tippet, hasznos volt.
2008. december 29. 15:26
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Helló!
Adatlapon szeretnék képet változtatni,megszerkesztettem a megfelelõ méretû képet,viszont nem változtatja meg.Fogalmam sincs,hogy miért,valaki tud rá választ?
Köszi
Adatlapon szeretnék képet változtatni,megszerkesztettem a megfelelõ méretû képet,viszont nem változtatja meg.Fogalmam sincs,hogy miért,valaki tud rá választ?
Köszi
2008. december 29. 15:31
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Idézet(nozso13 @ 2008. December 29. - 15:26)
Helló!
Köszi
Köszi
nem hiszem hogy segít amit mondok de velem is elõfordult már ilyen de másnapra betette a képet.
imi !
azt pedig azt hiszem csak bizonyos HQPontszám után lehet
2008. december 29. 15:35
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline |
Idézet(viraag @ 2008. December 29. - 15:31)
nem hiszem hogy segít amit mondok de velem is elõfordult már ilyen de másnapra betette a képet.
Aha,szóval azt csinálja,mint az avatarral...Köszi
2010. április 07. 11:33
xBlondiefashionista |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.11.14. Hozzászólás: 2713 Csatolások: 14045 Azonosító: 112254 offline |
Twitter-képeket töltenék fel, és mivel oda általában kisebb képeket raknak, a kis felbontású képekbe akartam feltölteni. De azt nem lehet sztáradatlaphoz csatolni. Pedig úgy szeretném. Melyik típusba kéne akkor?
2010. április 07. 12:06
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
Nem tudom mennyire szabályos, de ha újra elkezded szerkeszteni a témaindító hozzászólást miután már egyszer lokéztad akkor tudod csatolni a sztár adatlapját
Ha nem érthető, akkor megpróbálom érthetőbben leírni majd
2010. április 07. 13:39
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Nekem is ez a bajom. Egyszer engedi, hogy csatoljam, máskor meg nem
Például, ehhez tudtam: http://starity.hu/forum/topik/150224-josh-peck-at-event-the-wackness-press-conference/
De utána ehhez már nem: http://starity.hu/forum/topik/150242-josh-peck-2008-los-angeles-film-festival-the-wackness/
Nem értem
Szerk.: Ja, lehet, hogy én is utána tettem be
Például, ehhez tudtam: http://starity.hu/forum/topik/150224-josh-peck-at-event-the-wackness-press-conference/
De utána ehhez már nem: http://starity.hu/forum/topik/150242-josh-peck-2008-los-angeles-film-festival-the-wackness/
Nem értem
Szerk.: Ja, lehet, hogy én is utána tettem be
2010. április 07. 13:46
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline |
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.07. 12:06)
Nem tudom mennyire szabályos, de ha újra elkezded szerkeszteni a témaindító hozzászólást miután már egyszer lokéztad akkor tudod csatolni a sztár adatlapját
Köszi a tippet!
2010. április 08. 17:20
Idézet (Brittany20 @ 2010.04.07. 12:06)
Én is jártam már így, hogy egyes kis képeket nem engedett csatolni a sztár adatlapjához. Úgy hogy én is köszi a tippet Brit
2010. május 07. 11:03
viraagmrs.padalecki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.19. Hozzászólás: 2329 Csatolások: 4542 Azonosító: 69484 offline |
Hát, ha képeket szeretnél feltölteni akkor a Fórum részlegben arra a kategóriára kattintasz ahová a képet fel szeretnéd tölteni. : Nő/Férfi sztárok -> Stúdiófotózás,Paparazzi,Rendezvények stb... A kiválasztott kategóriára kattintasz aztán a jobb felső sarokban az " Új témát indítok" gombra.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.