Starity

Kérdés

116 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 14. 21:21 #601
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 4957
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.13. 15:25)

most csak úgy komolyan: ezt te komolyan gondoltad?  dry.gif 
képzeld vannak olyanok,akik nem kis tudatlanok és mégis szerkesztenek lapot,de hogy minek az jó kérdés,mert nem csinálják jól pardon.gif
pl.:az egyik kedvencemnél pont most járt volna le a 6 hónap,erre lecserélte a profilképet és annyi, pedig régi tag az illető aki szerkeszti pardon.gif 
Az meg,hogy mennyi szerkesztetlen adatlap van most, nem biztos hogy a kis tudatlanok miatt vannak.
részemről ennyi lenne pardon.gif

Aham, és ez véletlenül nem én lennék? blush.gif Már elnézést a többi tagtól, hogy egy korábban írt kommentre reagálok, de tegnap nem voltam fent, és most olvastam azt a kis gyöngyszemet. Egyébként meg azért gondolom, hogy rólam van szó, mert Alex Meraz a harmadik kedvenced, és valóban hamarosan lejárt volna a hat hónap. Ha esetleg rólam lenne szó, akkor csak közlöm - szemfüles barátom - hogy az a "profilképcsere" tartalmazott egy teljes életrajz átírást (plusz bővítést) is, meg persze a filmográfia bővítését. Amúgy meg tudtommal a "Kik küldhetnek neked privát üzenetet?" beállításnál nekem a "minden regisztrált tag" van beállítva, így nem értem, hogy mi akadályozott meg benne, hogy írj nekem... think.gif
És most lehet mondani, hogy milyen bunkó vagyok, de azt hiszem jogosan kapom fel a vizet, ha alaptalan dolgokkal vádolnak "egyik régebben regisztrált tag, aki nagy kedvenvem szerkeszti" címszó alatt... unsure.gif
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy előtte pedig a "hogy minek az jó kérdés,mert nem csinálják jól" sor szerepel, mert én pedig felelős szerkesztőnek tartom magam...

Bocsi az offért. meghajolo.gif
Amúgy az írós kérdésről én csak anynit tudok, hogy még régebben megpróbáltam feltenni az egyik kedvenc írónőmet, de nem került jóváhagyásra, így én is úgy tudom, hogy nekik nem lehet. beer.gif
9 felhasználónak tetszik: Emily O., mikeyla, joe_r, Lady Suzy, Boscorelli, Coco Selly, DreamerGirl, pink_bunny, Pocok2001
2011. augusztus 14. 21:32 #602
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (Cynthia @ 2011.08.14. 20:29)

A bölcsiben szabad játszani nem? Mert szegény HQP szép lassan bölcsődévé alakult.
Őszintén örülnék neki, ha végre Freeze is úgy gondolná, és ráncba lehetne szedni az oldalt.

Azt nem tudom, mert soha nem voltam bölcsis, de ami itt megy, az már tényleg a legalja mindennek. Én értem, hogy sokkal könnyebb figyelmen kívül hagyni a dolgokat, ha meg van a látogatottság.
Az meg nyilván csak a saját problémám, hogy idősebb tagok sorra mennek el innen, mert egyszerűbb nekik, ha ráhagyják a butaságot az általános iskolás korosztályra, akik semmilyen tiszteletet nem tanúsítanak senki iránt.

Egy ilyen dolog két évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna. Ott még volt tisztelet az idősebb tagok, és a moderátorok felé. Első körben talán ezt kellene visszaállítani, akár kökemény eszközökkel is.
Különben is, 10 évesek mi a francot keresnek itt? Húzzanak játszani a Barbie babával, meg Lego-val, meg mit tudom én mivel, de arra pont nem lenne szükségük, hogy látástól-vakulásig a monitort bámulják, és olyan dolgokhoz írkáljanak hozzászólást, amiről halvány fogalmuk sincs. (Lásd a Magazin cikkeinek minimum háromnegyedét.)

Idézet (szavy @ 2011.08.14. 20:33)

De azért nem kell rontani a helyzeten, ha nem muszáj.  blink.gif Mert ha már mi is telepakoljuk az oldalt tinimamikkal és izomemberekkel (erőemelő BarcaFan szerint  biggrin.gif ), akkor mit várunk el másoktól, de most komolyan?

Persze, hogy nem kell. A szemétre való addatlapok akkor kerültek be a rendszerbe, ahogy ToTo is írta, amikor még nem volt ellenőrzés. Azóta, köszönhetően a mostani állapotnak, illetve a tagok bizonyos korosztályának köszönhető színvonalesésnek, az ebből eredő rengeteg moderálási kérésnek, egyszerűen fontosabb, hogy azokat megcsináljuk, mint az, hogy az adatlapokat nézzők végig az elsőtől, az utolsóig.
Az adatlapokat egyébként is ToTo figyeli, de fizikailag képtelenség annyi munkát beleölni egy embernek abba, amit ő egyedül magára vállalt.

Idézet (BarcaFan @ 2011.08.14. 20:43)

De hogy ne legyek off, nem lehetne csinálni egy adatlap törlős topicot? És oda be lehetne linkelni az ilyeneket, a moderátor meg dönt, hogy mehet-e a levesbe vagy sem.

De lehetne. Viszont nem minden moderátor tud adatlapot törölni. Én speciel tudok, de azt nem tudom, hogy rajtam kívül van-e még ilyen modi, nem mellesleg én nem foglalkozok adatlapokkal. Jelen állás szerint ToTo ellenőrzi, és amik mehetnek a francba, akkor szól nekem, én meg gyalulom.
Ezt fel lehetne pörgetni úgy, hogy minden modi megkapja ezt a lehetőséget. Sőt, ha már itt tartunk, alaposan ki kellene bővíteni a komplett moderálási készletet is, mert a hatékonyság ezzel is drasdztikusan növelhető lenne.
7 felhasználónak tetszik: Emily O., Lindsay019, Thora_90, thunderbird, Boscorelli, Bessie, DreamerGirl
2011. augusztus 14. 21:35 #603
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lindsay019 @ 2011.08.14. 21:21)
Aham, és ez véletlenül nem én lennék?  blush.gif  Már elnézést a többi tagtól, hogy egy korábban írt kommentre reagálok, de tegnap nem voltam fent, és most olvastam azt a kis gyöngyszemet. Egyébként meg azért gondolom, hogy rólam van szó, mert Alex Meraz a harmadik kedvenced, és valóban hamarosan lejárt volna a hat hónap. Ha esetleg rólam lenne szó, akkor csak közlöm - szemfüles barátom - hogy az a "profilképcsere" tartalmazott egy teljes életrajz átírást (plusz bővítést) is, meg persze a filmográfia bővítését. Amúgy meg tudtommal a "Kik küldhetnek neked privát üzenetet?" beállításnál nekem a "minden regisztrált tag" van beállítva, így nem értem, hogy mi akadályozott meg benne, hogy írj nekem... think.gif 

nem,nem rád értettem think.gif
2011. augusztus 14. 21:55 #604
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.14. 21:35)
nem,nem rád értettem think.gif

Szinte gondoltam, hogy ha már én is reagálok rá, akkor már egyből nem én lennék az... biggrin.gif
Szerk.: Mindegy, inkább írok egy üzit. biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: mikeyla, dave095, Coco Selly
2011. augusztus 16. 12:04 #605
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2615
Csatolások: 0
Azonosító: 139671
Sziasztok !
A bemutatkozásra hogy kell képet feltenni? mert nekem nem megy biggrin.gif sad.gif
2011. augusztus 16. 14:28 #606
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Nekem is lenne egy kérdésem
Korábban töltöttem fel vegyes képeket az egyik kedvencemről, az MQ képek közé. Csak hogy az összes kép HQ. Akkor azt át kéne helyezni máshová, vagy mehetne a kukába?
2011. augusztus 16. 17:40 #607
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.16. 14:28)
Nekem is lenne egy kérdésem
Korábban töltöttem fel vegyes képeket az egyik kedvencemről, az MQ képek közé. Csak hogy az összes kép HQ. Akkor azt át kéne helyezni máshová, vagy mehetne a kukába?

Ha rossz helyre töltötted fel, akkor egy moderátor át tudja helyezni. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 16. 18:29 #608
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (joe_r @ 2011.08.14. 21:32)

Ott még volt tisztelet az idősebb tagok, és a moderátorok felé. Első körben talán ezt kellene visszaállítani, akár kökemény eszközökkel is.

Nem mondok újdonságot, amikor azt mondom: erre várunk sokan már rég óta! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. augusztus 16. 18:33 #609
mikeyla
mikeyla
hudgens

StátuszWhat if life is a dream and death wakes us up?
Hozzászólás: 4735
Csatolások: 31052
Azonosító: 103304
Lenne egy kérdésem: A Jelentem gombot akkor is használhatom, ha például egy-két szmájlis hozzászólást találok, vagy ilyesmit? unsure.gif
2011. augusztus 16. 19:02 #610
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
Sziasztok!

A moderátorok Topic-jában szólt egy moderátor , hogy azokat a Topic-okat amikből törölni kellene a képeket ne posztoljunk be és azt szeretném megkérdezni , hogy ez meddig áll fent ? smileeee.gif Vagy esetleg még mindig a megoldáson dolgoztok ?
Előre is köszönöm meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Lady Suzy, UnhappyMeals, Boscorelli, DreamerGirl
2011. augusztus 16. 19:18 #611
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔

Idézet (mikeyla @ 2011.08.16. 18:33)
Lenne egy kérdésem: A Jelentem gombot akkor is használhatom, ha például egy-két szmájlis hozzászólást találok, vagy ilyesmit? unsure.gif

Ha jól emlékszem, akkor a gomb által beküldött jelentéseket csak Freeze látja, így sajnos szerintem felesleges lenne ilyesmire használni. Nem vagyok biztos benne, de mintha ezt olvastam volna. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Twilight6, mikeyla
2011. augusztus 16. 19:36 #612
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.16. 19:02)
Sziasztok!
A moderátorok Topic-jában szólt egy moderátor , hogy azokat a Topic-okat amikből törölni kellene a képeket ne posztoljunk be és azt szeretném megkérdezni , hogy ez meddig áll fent ?  smileeee.gif Vagy esetleg még mindig a megoldáson dolgoztok ?
Előre is köszönöm  meghajolo.gif

Ez még mindig fent áll és Freeze dolgozik az ügyön wink.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2011. augusztus 16. 19:55 #613
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 36078
Csatolások: 1849807
Azonosító: 6038
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.16. 19:02)
Sziasztok!
A moderátorok Topic-jában szólt egy moderátor , hogy azokat a Topic-okat amikből törölni kellene a képeket ne posztoljunk be és azt szeretném megkérdezni , hogy ez meddig áll fent ?  smileeee.gif Vagy esetleg még mindig a megoldáson dolgoztok ?
Előre is köszönöm  meghajolo.gif

Elvileg meg vannak a hiányzó képek, ezért nem kell belinkelni. És amint lehet, vissza lesz állítva minden a helyére.
3 felhasználónak tetszik: House Of Wax, kriszti145, DreamerGirl
2011. augusztus 16. 20:28 #614
iloveu2
iloveu2
ATL shawty ♥.

Státusz
Hozzászólás: 2615
Csatolások: 0
Azonosító: 139671
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok képet berani a bemutatkozásomba? mert mindenhogy probáltam beilleszteni, de nem ment sad.gif
2011. augusztus 16. 20:30 #615
House Of Wax
House Of Wax
Hozzászólás: 14670
Csatolások: 120207
Azonosító: 57759
szavy és Bessie nagyon szépen köszönöm a válaszotokat meghajolo.gif
Továbbra is türelmesen várom a megoldást smileeee.gif
2011. augusztus 16. 21:34 #616
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (iloveu2 @ 2011.08.16. 20:28)
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy hogy tudok képet berani a bemutatkozásomba? mert mindenhogy probáltam beilleszteni, de nem ment sad.gif

pedig nem ördöngösség. biggrin.gif Csak töltsd fel a képet egy képmegosztó oldalra, majd linkeld be. Ha nem tudod hogyan kell nézd át az aláírásomban lévő linket. wink.gif
2011. augusztus 17. 09:16 #617
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (Miah008 @ 2011.08.16. 17:40)
Ha rossz helyre töltötted fel, akkor egy moderátor át tudja helyezni.  wink.gif

Azt tudom, csak akkor most ezeknek a vegyes képeknek hol a helye? think.gif
2011. augusztus 17. 09:34 #618
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.17. 09:16)

Inkább nagy legyen a kis felbontásúaknál, mint kicsi a nagyoknál. Érted, hogy értem. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 17. 09:36 #619
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (Miah008 @ 2011.08.17. 09:34)
Inkább nagy legyen a kis felbontásúaknál, mint kicsi a nagyoknál. Érted, hogy értem.  smileeee.gif

Értem és köszönöm a választ yes.gif meghajolo.gif
2011. augusztus 17. 09:38 #620
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.17. 09:16)

Nem kioktatás lesz, hanem általános mondanivaló.

Egyezzünk meg abban, hogy időtlen idők óta az a HQ kép, amit a böngésződ megnyitáskor átméretezve nyit meg.
Az előd HQP-n úgy volt megoldva, ami egyébként itt is működhetne, ha valaki véletlenül megvilágosodna a közeljövőben, hogy 1 megapixel alatti képek a kis felbontásúak közé, 1 megapixel feletti képek a nagyok közé mentek.

És, ha már itt tartunk, én újra szívesen venném azt a kitételt, hogy a Kisfelbontású képek közé csak és kizárólag photoshoot, és scan képek mehetnének, ugyanis mind a paparazzi, mind rendezvényképek úgyis kikerülnek nagy felbontásban, max. egy-két óra különbséggel, míg scan, vagy shoot esetében ez nem olyan biztos.

Továbbá óriási probléma az is, hogy sok tagnak nem sikerül eltalálnia a kategóriát, hogy hová is kellene tölteni a képeket. Sorra nyílnak olyan topikok a scan, és shoot szekcióban, ami tartalmát tekintve megfelel, de a mérete kicsi. És ilyenkor elsősorban a méret számít.
Az rendben van, hogy véletlenül elnézi valaki a kategóriát néhány alkalommal, de hogy sorozatosan, az után is, hogy látja, átkerültek a témái a megfelelő helyre, az már nincs rendben.

Illetve, szokja már meg mindenki, hogy nem nyitogat vegyes témákat, amikor egyszerre szerepel a képek között kis-, és nagyfelbontás, valamint scan, shoot, paparazzi, és event is.
Az ilyen topikokat azzal a lendülettel töröljük is, és így a tag is feleslegesen dolgozott vele, és nekünk is plusz munkát adott.
És nem utolsó sorban ide tartoznak a nagyított képek is. Elfogadom, hogy egy picit lehet csalni mindegyik képen, ha ez szükséges ahhoz, hogy beleférjen az adott kategóriába, de mikor pl. egy 500x850-es kép (ami kb. 0.4 Mpixel) fel van húzva 1200x2040-re (2.45 Mpixel), és a kép gyakorlatilag darabokra esik a zoom-tól, nos, onnantól az a kép is egyenlő a szeméttel.
16 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Christo, szavy, kriszti145, Lindsay019, Boscorelli, Bessie, Tamás2.0, ophely88, DisneyFan, DreamerGirl, Mélodrame, Twilight6, Rap4ever8, pink_bunny, Adel007
116 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!