Idézet (Miley-fan09 @ 2011.08.13. 15:25)
most csak úgy komolyan: ezt te komolyan gondoltad?
képzeld vannak olyanok,akik nem kis tudatlanok és mégis szerkesztenek lapot,de hogy minek az jó kérdés,mert nem csinálják jól
pl.:az egyik kedvencemnél pont most járt volna le a 6 hónap,erre lecserélte a profilképet és annyi, pedig régi tag az illető aki szerkeszti
Az meg,hogy mennyi szerkesztetlen adatlap van most, nem biztos hogy a kis tudatlanok miatt vannak.
részemről ennyi lenne
Aham, és ez véletlenül nem én lennék? Már elnézést a többi tagtól, hogy egy korábban írt kommentre reagálok, de tegnap nem voltam fent, és most olvastam azt a kis gyöngyszemet. Egyébként meg azért gondolom, hogy rólam van szó, mert Alex Meraz a harmadik kedvenced, és valóban hamarosan lejárt volna a hat hónap. Ha esetleg rólam lenne szó, akkor csak közlöm - szemfüles barátom - hogy az a "profilképcsere" tartalmazott egy teljes életrajz átírást (plusz bővítést) is, meg persze a filmográfia bővítését. Amúgy meg tudtommal a "Kik küldhetnek neked privát üzenetet?" beállításnál nekem a "minden regisztrált tag" van beállítva, így nem értem, hogy mi akadályozott meg benne, hogy írj nekem...
És most lehet mondani, hogy milyen bunkó vagyok, de azt hiszem jogosan kapom fel a vizet, ha alaptalan dolgokkal vádolnak "egyik régebben regisztrált tag, aki nagy kedvenvem szerkeszti" címszó alatt...
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy előtte pedig a "hogy minek az jó kérdés,mert nem csinálják jól" sor szerepel, mert én pedig felelős szerkesztőnek tartom magam...
Bocsi az offért.
Amúgy az írós kérdésről én csak anynit tudok, hogy még régebben megpróbáltam feltenni az egyik kedvenc írónőmet, de nem került jóváhagyásra, így én is úgy tudom, hogy nekik nem lehet.