Starity

Kérdés

116 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 27. 10:25 #1801
- törölt felhasználó -    
Köszönöm szépen! meghajolo.gif meghajolo.gif

Idézet (joe_r @ 2013.08.27. 10:11)
2013. augusztus 29. 16:55 #1802
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Azt szeretném kérdezni, hogy az elmúlt hetekben többször is probáltam cikket írni, de valami miatt mégsem sikerült, pedig a forrást megadtam, átfogalmaztam teljesen, képet töltöttem fel, de mégsem jelent meg. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond, vagy, hogy mire kellene jobban figyelnem?

meghajolo.gif
2013. augusztus 29. 16:57 #1803
Shenayla
Shenayla
Sheyka

Státusz365 Nap...365 új esély
Hozzászólás: 3667
Csatolások: 40063
Azonosító: 158683
Idézet (Betti90 @ 2013.08.29. 16:55)
Azt szeretném kérdezni, hogy az elmúlt hetekben többször is probáltam cikket írni, de valami miatt mégsem sikerült, pedig a forrást megadtam, átfogalmaztam teljesen, képet töltöttem fel, de mégsem jelent meg. Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a gond, vagy, hogy mire kellene jobban figyelnem?
meghajolo.gif

Erre itt kérdezz rá, nagyobb eséllyel kapsz választ! biggrin.gif
2013. augusztus 29. 17:00 #1804
Betti90
Betti90
~Simply Perfect~

Státusz"Az a fontos ki mit tud, nem az, hogy ki mit gondol."
Hozzászólás: 5824
Csatolások: 42466
Azonosító: 176552
Idézet (Shenayla @ 2013.08.29. 16:57)
Erre itt kérdezz rá, nagyobb eséllyel kapsz választ!  biggrin.gif

oké, köszi.
2013. szeptember 06. 19:49 #1805
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Oké, kérdés következik. Az utóbbi időben valamiért, amikor videót próbáltam csatolni egy általam írt cikkhez, az rendszerint nem volt hajlandó megjelenni. YouTube forrást használtam, az embed code-ot átraktam 465 px szélességbe, és a módszer korábban teljesen jól működött. A hiba lehet, hogy az én készülékemben van, de teljesen tanácstalan vagyok az orvoslását illetően. pardon.gif
Tippek?

(Ui.: Egyébként a dolog olyan szempontból nem valós gond, hogy nyilván amint a cikkben jelzem a linket, a felelős moderátor odakapcsolja a videót, de ettől függetlenül irritál a dolog, és szeretném magam is rájönni a probléma megoldására. wink.gif)
2013. szeptember 13. 15:30 #1806
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (mse90 @ 2013.09.06. 19:49)
Oké, kérdés következik. Az utóbbi időben valamiért, amikor videót próbáltam csatolni egy általam írt cikkhez, az rendszerint nem volt hajlandó megjelenni. YouTube forrást használtam, az embed code-ot átraktam 465 px szélességbe, és a módszer korábban teljesen jól működött. A hiba lehet, hogy az én készülékemben van, de teljesen tanácstalan vagyok az orvoslását illetően. pardon.gif
Tippek?
(Ui.: Egyébként a dolog olyan szempontból nem valós gond, hogy nyilván amint a cikkben jelzem a linket, a felelős moderátor odakapcsolja a videót, de ettől függetlenül irritál a dolog, és szeretném magam is rájönni a probléma megoldására. wink.gif)

Szerintem erről inkább egy hírszerkesztőt kérdezz meg, hogy miért nem működik, de nyugi, nemcsak nálad merült fel ez a probléma. smileeee.gif Nálam már vagy három hónapja fennáll ez az állapot.
1 felhasználónak tetszik: mse90
2013. szeptember 13. 16:08 #1807
- törölt felhasználó -    
Idézet (mse90 @ 2013.09.06. 19:49)
Tippek?

Ez így van hónapok óta, az előtt pedig az volt a probléma, hogyha mondjuk két videó lett csatolva a cikkhez, akkor a második helyére is az első került, duplán. 110.gif Ez viszont hónapok óta fennáll, bizonyára köze van ahhoz, amiért a képfeltöltés sem működik, amennyit tenni lehet, hogy az <iframe... embed kódot vagy magát a linket beilleszteni a videó kívánt helyére, onnan megoldjuk wink.gif
3 felhasználónak tetszik: Sally Sparrow, mse90, Kazuo
2013. szeptember 15. 18:12 #1808
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

StátuszLAPJAIM SZERKESZTÉS ALATT
Hozzászólás: 279
Csatolások: 53
Azonosító: 192991
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy mi különbség van egy moderátor és egy kiemelt tag között és hogy rendes tagból lehet-e kiemelt tag vagy moderátor és ha igen hogyan?

Előre is köszönöm a választ.
1 felhasználónak tetszik: Betti90
2013. szeptember 15. 20:07 #1809
- törölt felhasználó -    
Szia!
A moderátorok törlik az oldalra nem való cikkeket, témákat, le tudnak tiltani az oldalról, ha szabálytalankodtál, röviden-tömören: betartatják a szabályokat.
A kiemelt tagok azért kapták a címüket, mert megérdemelték az oldalon való aktív részvétel miatt, gondolok itt leginkább a képfeltöltésre, ami az oldal eredeti funkciója volt sokáig. Ők nem tudnak témákat, hozzászólásokat törölni, és tiltani sem.
Kiemelt tag és moderátor is úgy lehetsz, ha egy moderátor szerint megérdemled a tagságot, és ha a többiek is úgy látják, megérdemled, megkapod a címet. Azt nem tudom, h kiemelt tag is ajánlhat-e, de először tag lehetsz, utána kiemelt tag - és ha jól végzed a munkád, és szorgalmas vagy, moderátor is. Ez persze nem azt jelenti, hogy tele kell rakni fölösleges dolgokkal az oldalt wink.gif Csak azért mondom, mert sokan összekeverik a szorgalmas munkát a fölösleges melóval.
Remélem, tudtam segíteni smileeee.gif

Idézet (Sellőgirl @ 2013.09.15. 18:12)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mi különbség van egy moderátor és egy kiemelt tag között és hogy rendes tagból lehet-e kiemelt tag vagy moderátor és ha igen hogyan?
Előre is köszönöm a választ.
3 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90, Jeckyll
2013. szeptember 15. 20:35 #1810
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.09.15. 20:07)
Szia!
A moderátorok törlik az oldalra nem való cikkeket, témákat, le tudnak tiltani az oldalról, ha szabálytalankodtál, röviden-tömören: betartatják a szabályokat.
A kiemelt tagok azért kapták a címüket, mert megérdemelték az oldalon való aktív részvétel miatt, gondolok itt leginkább a képfeltöltésre, ami az oldal eredeti funkciója volt sokáig. Ők nem tudnak témákat, hozzászólásokat törölni, és tiltani sem.
Kiemelt tag és moderátor is úgy lehetsz, ha egy moderátor szerint megérdemled a tagságot, és ha a többiek is úgy látják, megérdemled, megkapod a címet. Azt nem tudom, h kiemelt tag is ajánlhat-e, de először tag lehetsz, utána kiemelt tag - és ha jól végzed a munkád, és szorgalmas vagy, moderátor is. Ez persze nem azt jelenti, hogy tele kell rakni fölösleges dolgokkal az oldalt wink.gif Csak azért mondom, mert sokan összekeverik a szorgalmas munkát a fölösleges melóval.
Remélem, tudtam segíteni smileeee.gif

Értem és köszönöm. És van valami kikötése ilyen dolognak. Pl tagsági idő, hozzászólás vagy ilyenek. Vagy mindegy ki mennyi ideje tag, akkor is lehet kiemelt tag vagy moderátor?
2013. szeptember 15. 20:38 #1811
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki meddig fog ég szünetelni a képfeltöltés? Kezdetben azért imádtam feljárni az oldalra mert a kedvenceimről mindig voltak friss képek, és most nagyon bánt hogy régóta nincs semmi. sad.gif
2013. szeptember 15. 20:39 #1812
- törölt felhasználó -    
Jó, h rákérdeztél! Igen, egy pár évig tagnak kell lenni ahhoz, h kiemelt tag lehess smileeee.gif De azt nem tudom, h a hozzászólások száma mennyire befolyásolja a dolgot.

Idézet (Sellőgirl @ 2013.09.15. 20:35)
Értem és köszönöm. És van valami kikötése ilyen dolognak. Pl tagsági idő, hozzászólás vagy ilyenek. Vagy mindegy ki mennyi ideje tag, akkor is lehet kiemelt tag vagy moderátor?
2 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90
2013. szeptember 15. 20:42 #1813
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.09.15. 20:39)
Jó, h rákérdeztél! Igen, egy pár évig tagnak kell lenni ahhoz, h kiemelt tag lehess smileeee.gif De azt nem tudom, h a hozzászólások száma mennyire befolyásolja a dolgot.

pl. 2 évnél tovább?és gondolom az is számít, hogy az összes csillag piros legyen.
2013. szeptember 15. 20:53 #1814
- törölt felhasználó -    
Azt nem tudom, hány év kell pontosan. A csillagok nem befolyásolják a dolgot. Ha megnézed, egyik moderátornak, kiemelt tagnak sincs meg mindenből a piros csillaga wink.gif

Idézet (Sellőgirl @ 2013.09.15. 20:42)
pl. 2 évnél tovább?és gondolom az is számít, hogy az összes csillag piros legyen.
2 felhasználónak tetszik: Sellőgirl, Betti90
2013. szeptember 15. 20:54 #1815
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.09.15. 20:53)
Azt nem tudom, hány év kell pontosan. A csillagok nem befolyásolják a dolgot. Ha megnézed, egyik moderátornak, kiemelt tagnak sincs meg mindenből a piros csillaga wink.gif

szóval akkor azt mondod, hogy ha szorgalmas vagyok és meg lenne a képfeltöltésem akkor lehetek akár kiemelt tag?
2013. szeptember 15. 20:59 #1816
Jolie_77
Jolie_77
♥generation terrorist♥

Státusz♥ the heretic seal beyond divine ♥
Hozzászólás: 9304
Csatolások: 38938
Azonosító: 186395
Idézet (Bettyke94 @ 2013.09.15. 20:38)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nem tudja valaki meddig fog ég szünetelni a képfeltöltés? Kezdetben azért imádtam feljárni az oldalra mert a kedvenceimről mindig voltak friss képek, és most nagyon bánt hogy régóta nincs semmi. sad.gif

Erre a kérdésre még senki sem tudja a választ. Folyamatosan folyik a hibajavítás, amit nehezít, ha valaki képeket töltöget fel.
2013. szeptember 15. 21:04 #1817
- törölt felhasználó -    
Nem mondom, mert ez egyáltalán nem biztos. Mint írtam, függ az itt töltött időtől, a szorgalmadtól, és attól, h kapsz-e ajánlást. De a tagságodat el is vehetik. Egyébként miért érdekel ennyire? Moderátor vagy kiemelt tag szeretnél lenni? tongue.gif

Idézet (Sellőgirl @ 2013.09.15. 20:54)
szóval akkor azt mondod, hogy ha szorgalmas vagyok és meg lenne a képfeltöltésem akkor lehetek akár kiemelt tag?
2013. szeptember 15. 21:06 #1818
Sellőgirl
Sellőgirl
visszatérő vendég

Idézet (Chelsy @ 2013.09.15. 21:04)
Nem mondom, mert ez egyáltalán nem biztos. Mint írtam, függ az itt töltött időtől, a szorgalmadtól, és attól, h kapsz-e ajánlást. De a tagságodat el is vehetik. Egyébként miért érdekel ennyire? Moderátor vagy kiemelt tag szeretnél lenni? tongue.gif

Hát tudom, hogy még semmi esélyem rá, de majd ha lehetne igen, egy egy barátomat is érdekelte a dolog azért kérdeztem meg.
És köszi a választ.
2013. szeptember 15. 21:11 #1819
- törölt felhasználó -    
Értem smileeee.gif
Nincs mit.

Idézet (Sellőgirl @ 2013.09.15. 21:06)
Hát tudom, hogy még semmi esélyem rá, de majd ha lehetne igen, egy egy barátomat is érdekelte a dolog azért kérdeztem meg.
És köszi a választ.
2013. szeptember 15. 23:23 #1820
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15117
Csatolások: 6682
Azonosító: 44
Mivel nem várható el, hogy 90+ oldalt végignézzen mindenki, és ez egyébként is visszatérő kérdés, így ismételten leírom a a Kiemelt tagokra, és Moderátorokra vonatkozó tudnivalókat.

Kiemelt tag úgy lehet valakiből, ha aktív az oldalon, akár képek feltöltésében, akár a tagoknak való segítségnyújtásban. Kb. 20.000 feltöltött kép után van lehetőség arra, hogy az adott tagot Kiemeltnek jelöljük. Viszont ez nem azt jelenti, hogy automatikusan Kiemelt lesz mindenki, aki elérte ezt a számot, ez csak lehetőség. És a képek mennyisége sem mehet a minőség rovására, vagyis a bélyeg méretű, kiguglizott, tag-okkal gazdagon ellátott képek nem számítanak, és egyébként is törlésre kerülnek.
Lényeges a több éves aktív tagság, de az egyénfüggő, hogy ténylegesen mennyi idő után lesz valaki Kiemelt tag. Szerintem ezt a már Kiemelt tagok meg is tudják erősíteni. Kiemeltnek ajánlani valakit a jelenlegi Kiemelt tagok, és a Moderátorok tudnak. Optimális esetben egyszerű többség kell ahhoz, hogy elfogadott legyen.

Moderátor úgy lehet valaki, ha teljesíti a Kiemelt tagoknál olvasható feltételeket, valamint a jelenlegi Moderátorok valakit annak ajánlanak.

Mindkét esetben kiemelném, hogy kizáró ok, ha valaki korábban kitiltást kapott valamiért (még ha csak egy napot is), ha túl sok felesleges témát nyit. És a legfontosabb, hogy akkor lesz valaki ténylegesen Kiemelt tag, vagy Moderátor, ha arra Freeze is rábólint.

Megjegyzés: Megvesztegetni nem ér... tongue.gif rohog.gif
10 felhasználónak tetszik: Shenayla, Betti90, Sellőgirl, Kazuo, Bessie, Pumpkin, FruFruChan, Lindsay019, idone, Filmfan719
116 oldal 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!