Kérdés
2013. szeptember 16. 13:31
Azt szeretném kérdezni,hogy már hetek óta próbálok új témát(képeket ) feltölteni a fórumra,de valamiért nem engedi. Legelőször azt írta hogy "hiba történt a kép feldolgozása közben",most pedig semmi. Szeretném tudni hogy ilyenkor mit kell tenni,vagy mi a probléma?
2013. szeptember 16. 13:33
A képfeltöltés augusztus óta nem működik. Változások lesznek az oldalon, ezért egy darabig nem működik ez a funkció. És nem is lehet próbálkozni a képfeltöltéssel, amíg a moderátorok azt nem mondják, hogy szabad. De azt lehet még tudni, ez mikor fog bekövetkezni!
Bemásolom neked, amit Bessie írt a Fórum hiba? topicban!
Idézet (Bessie @ 2013.08.31. 12:33)
Sajnálattal közlöm, de még MOST SEM LEHET FELTÖLTENI.
Igen, vannak, akik próbálkoznak, de ők is azokkal a gondokkal szembesülnek, mint mindenki, aki a hónap elején képeket akart feltölteni.
Türelmeteket kérem, mert ez az oldalt szolgálja majd.
Fejlesztés alatt áll az oldal. Lesznek változások, majd meglátjátok, de a képfeltöltés ugyanúgy fog történni, mint eddig. A javítás azonban időbe telik.
Ha változás lesz, szólunk.
Igen, vannak, akik próbálkoznak, de ők is azokkal a gondokkal szembesülnek, mint mindenki, aki a hónap elején képeket akart feltölteni.
Türelmeteket kérem, mert ez az oldalt szolgálja majd.
Fejlesztés alatt áll az oldal. Lesznek változások, majd meglátjátok, de a képfeltöltés ugyanúgy fog történni, mint eddig. A javítás azonban időbe telik.
Ha változás lesz, szólunk.
Idézet (beyaaldama @ 2013.09.16. 13:31)
Azt szeretném kérdezni,hogy már hetek óta próbálok új témát(képeket ) feltölteni a fórumra,de valamiért nem engedi. Legelőször azt írta hogy "hiba történt a kép feldolgozása közben",most pedig semmi. Szeretném tudni hogy ilyenkor mit kell tenni,vagy mi a probléma?
2013. szeptember 16. 15:28
Sellőgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 279 Csatolások: 53 Azonosító: 192991 offline |
Idézet (joe_r @ 2013.09.15. 23:23)
Mivel nem várható el, hogy 90+ oldalt végignézzen mindenki, és ez egyébként is visszatérő kérdés, így ismételten leírom a a Kiemelt tagokra, és Moderátorokra vonatkozó tudnivalókat.
Kiemelt tag úgy lehet valakiből, ha aktív az oldalon, akár képek feltöltésében, akár a tagoknak való segítségnyújtásban. Kb. 20.000 feltöltött kép után van lehetőség arra, hogy az adott tagot Kiemeltnek jelöljük. Viszont ez nem azt jelenti, hogy automatikusan Kiemelt lesz mindenki, aki elérte ezt a számot, ez csak lehetőség. És a képek mennyisége sem mehet a minőség rovására, vagyis a bélyeg méretű, kiguglizott, tag-okkal gazdagon ellátott képek nem számítanak, és egyébként is törlésre kerülnek.
Lényeges a több éves aktív tagság, de az egyénfüggő, hogy ténylegesen mennyi idő után lesz valaki Kiemelt tag. Szerintem ezt a már Kiemelt tagok meg is tudják erősíteni. Kiemeltnek ajánlani valakit a jelenlegi Kiemelt tagok, és a Moderátorok tudnak. Optimális esetben egyszerű többség kell ahhoz, hogy elfogadott legyen.
Moderátor úgy lehet valaki, ha teljesíti a Kiemelt tagoknál olvasható feltételeket, valamint a jelenlegi Moderátorok valakit annak ajánlanak.
Mindkét esetben kiemelném, hogy kizáró ok, ha valaki korábban kitiltást kapott valamiért (még ha csak egy napot is), ha túl sok felesleges témát nyit. És a legfontosabb, hogy akkor lesz valaki ténylegesen Kiemelt tag, vagy Moderátor, ha arra Freeze is rábólint.
Megjegyzés: Megvesztegetni nem ér...
Kiemelt tag úgy lehet valakiből, ha aktív az oldalon, akár képek feltöltésében, akár a tagoknak való segítségnyújtásban. Kb. 20.000 feltöltött kép után van lehetőség arra, hogy az adott tagot Kiemeltnek jelöljük. Viszont ez nem azt jelenti, hogy automatikusan Kiemelt lesz mindenki, aki elérte ezt a számot, ez csak lehetőség. És a képek mennyisége sem mehet a minőség rovására, vagyis a bélyeg méretű, kiguglizott, tag-okkal gazdagon ellátott képek nem számítanak, és egyébként is törlésre kerülnek.
Lényeges a több éves aktív tagság, de az egyénfüggő, hogy ténylegesen mennyi idő után lesz valaki Kiemelt tag. Szerintem ezt a már Kiemelt tagok meg is tudják erősíteni. Kiemeltnek ajánlani valakit a jelenlegi Kiemelt tagok, és a Moderátorok tudnak. Optimális esetben egyszerű többség kell ahhoz, hogy elfogadott legyen.
Moderátor úgy lehet valaki, ha teljesíti a Kiemelt tagoknál olvasható feltételeket, valamint a jelenlegi Moderátorok valakit annak ajánlanak.
Mindkét esetben kiemelném, hogy kizáró ok, ha valaki korábban kitiltást kapott valamiért (még ha csak egy napot is), ha túl sok felesleges témát nyit. És a legfontosabb, hogy akkor lesz valaki ténylegesen Kiemelt tag, vagy Moderátor, ha arra Freeze is rábólint.
Köszönöm a segítséget
1 felhasználónak tetszik:
Betti90
2013. szeptember 16. 18:56
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Idézet (joe_r @ 2013.09.15. 23:23)
Mivel nem várható el, hogy 90+ oldalt végignézzen mindenki, és ez egyébként is visszatérő kérdés, így ismételten leírom a a Kiemelt tagokra, és Moderátorokra vonatkozó tudnivalókat.
Plusz ismerni kell az oldalt és a szabályokat. Mindkettő esetben. De ahogy mondta joe_r még mindezek ellenére sem garantálja, hogy valaki jelölve legyen bármelyikre.
2013. szeptember 17. 17:52
Idézet (Chelsy @ 2013.09.16. 13:33)
A képfeltöltés augusztus óta nem működik. Változások lesznek az oldalon, ezért egy darabig nem működik ez a funkció. És nem is lehet próbálkozni a képfeltöltéssel, amíg a moderátorok azt nem mondják, hogy szabad. De azt lehet még tudni, ez mikor fog bekövetkezni!
Köszönöm szépen válaszod.
2013. október 01. 15:16
Sziasztok!
Nekem a témákkal akadt egy kis probléma.
Azt vettem észre, hogyha nyitok egy témát, nem jelenik meg "Filmfan719" indított témái között". Nem törölték, meg semmi ilyesmi, de nem írja. Miért nem?
Másnál van ilyen probléma?
Azt vettem észre, hogyha nyitok egy témát, nem jelenik meg "Filmfan719" indított témái között". Nem törölték, meg semmi ilyesmi, de nem írja. Miért nem?
2013. október 01. 16:38
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.10.01. 15:16)
Sziasztok!
Milyen témát indítottál?
Mert például filmes/sorozatos témát nem lehet indítani míg szünetel a képfeltöltés.
2013. október 01. 16:53
Idézet (Shenayla @ 2013.10.01. 16:38)
Milyen témát indítottál?
Mert például filmes/sorozatos témát nem lehet indítani míg szünetel a képfeltöltés.
A Sport kategóriába írtam.
2013. október 01. 17:00
ShenaylaSheyka |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 3667 Csatolások: 40063 Azonosító: 158683 offline |
pl: erre gondolsz? Nem szeretnék gonosznak tűnni, de szerintem ezeket törölni fogják, mert nem szabad képeket feltölteni, ilyen kisméretűeket pedig pláne!!
Szerintem töröltesd te magad őket, mielőtt megteszi más.
Szerintem töröltesd te magad őket, mielőtt megteszi más.
Sally Sparrow
2013. október 01. 17:46
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
Idézet (Filmfan719 @ 2013.10.01. 15:16)
Sziasztok!
Nézd meg itt a Milyen fórumtémákat szeretnél látni?-n belül, hogy ahova indítottad a topikot, az a fórumrész be van-e jelölve itt. Mert ha nincs, akkor azért nem látod.
Egyébként szerintem is fölöslegesen töltögetsz fel képeket. Főleg ilyen 200x300-asokat, amiket bárki ki tud kotorni a gugliból. A modiknak is plussz munkát csinálsz vele, meg te is fölöslegesen dolgozol vele.
2013. október 05. 21:25
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Hali. Valaki segítene? Szerkesztem a profilomat, de már meguntam és holnap szeretném folytatni és míg csak félig van kész szeretném eltűntetni. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha elmentem a változtatásokat és még elmentem azt is, hogy ne jelenjen meg a profilom, attól még ugyanúgy elmenti a félig kész profilomat és holnap nem kell újból kezdenem?
2013. október 05. 21:28
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline |
Idézet (Average Girl @ 2013.10.05. 21:25)
Hali. Valaki segítene? Szerkesztem a profilomat, de már meguntam és holnap szeretném folytatni és míg csak félig van kész szeretném eltűntetni. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy ha elmentem a változtatásokat és még elmentem azt is, hogy ne jelenjen meg a profilom, attól még ugyanúgy elmenti a félig kész profilomat és holnap nem kell újból kezdenem?
Szia!
Igen.
Average Girl
2013. október 05. 21:30
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Jody @ 2013.10.05. 21:28)
Szia!
Igen.
Igen.
Köszönöm
Jody
2013. október 11. 19:46
Sziasztok.
A témaindításnál hogy vannak a csillag-emelkedések?
2013. október 11. 20:08
Idézet (Filmfan719 @ 2013.10.11. 19:46)
Sziasztok.
10 után fehér, 100 után sárga, azt hiszem 500 után van a kék és szerintem úgy 1000 téma után piros. Azt hiszem valahogy így van.
2013. október 11. 20:15
Idézet (GomNaNa @ 2013.10.11. 20:08)
10 után fehér, 100 után sárga, azt hiszem 500 után van a kék és szerintem úgy 1000 téma után piros. Azt hiszem valahogy így van.
Köszi szépen, ezt akartam tudni.
2013. október 17. 13:13
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Miért nem tudok az életrajzban szöveget aláhúzni? Hiába húzom alá, mentéskor elveszik és nem látszik, hogy aláhúztam.
2013. október 21. 14:45
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 online |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.10.17. 13:13)
Miért nem tudok az életrajzban szöveget aláhúzni? Hiába húzom alá, mentéskor elveszik és nem látszik, hogy aláhúztam.
Nekem a profilomon is ugyanez a helyzet és nem tudok rájönni miért. Mondjuk ez nem is csoda, nem vagyok egy szakzseni. Úgyhogy a válasz engem is érdekelne.
2013. október 22. 19:43
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy néhány sztárnál sokszor látok olyat, hogy csak egy mondatnyi véleményt írnak róluk, mégis elfogadja őket. Nekem meg csak akkor fogadja el, ha több mondatosat írok. Istenért nem akarok rájönni miért..
2013. október 22. 19:45
Idézet (Filmfan719 @ 2013.10.22. 19:43)
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy néhány sztárnál sokszor látok olyat, hogy csak egy mondatnyi véleményt írnak róluk, mégis elfogadja őket. Nekem meg csak akkor fogadja el, ha több mondatosat írok. Istenért nem akarok rájönni miért..
Biztosan telenyomják szóközzel.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.