Gossip Girl / A pletykafészek (2007-2012)
2009. október 14. 15:54
meaning_cameronLeighton♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.07. Hozzászólás: 1561 Csatolások: 5072 Azonosító: 25469 offline |
1 felhasználónak tetszik:
boocherhix
2009. december 09. 19:38
nagy a pangás erre felé
sebaj én azért leírom a véleményem a legutóbbi részrõl hátha valakit érdekel
nagyon jó volt ez a rész sok esemény volt benne
chuck annyira cuki volt végre rájött hogy nem kell játszania a "nekem nincsenek érzelmeim fiút" és mikor elment az apja sírjához vajon kit látott ? sztem az anyja lehetett az, tuti kifog derülni hogy meg se halt ._szerintetek?
jaj ez a jenny meg egyre idiótább szegénykém mi értelme van drogdílerekkel spanloni?
oh és nate mi az hogy még szerelmes serena-ba..wáá ugyanmár meg se érdemli az a pösze liba persze most se tudja hogy mit akar ,úgy mint máskor se tudja,de azért nate nagyon cuki volt hogy ott vigyázott rá a kórházba (rám is vigyázhatna)
chuck annyira cuki volt végre rájött hogy nem kell játszania a "nekem nincsenek érzelmeim fiút" és mikor elment az apja sírjához vajon kit látott ? sztem az anyja lehetett az, tuti kifog derülni hogy meg se halt ._szerintetek?
jaj ez a jenny meg egyre idiótább szegénykém mi értelme van drogdílerekkel spanloni?
oh és nate mi az hogy még szerelmes serena-ba..wáá ugyanmár meg se érdemli az a pösze liba persze most se tudja hogy mit akar ,úgy mint máskor se tudja,de azért nate nagyon cuki volt hogy ott vigyázott rá a kórházba (rám is vigyázhatna)
2009. december 09. 20:09
Jessy♥F1♥ addict |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.23. Hozzászólás: 3076 Csatolások: 15340 Azonosító: 37540 offline |
Idézet(Effyfans090 @ 2009. December 9. - 20:38)
nagy a pangás erre felé
Chuck tényleg nagyon édes volt szerintem is az anyja lehet,de ez mégis kicsit lehetetlennek tûnik,elhagyta volna a fiát 19 évre,de az 1 éve halott férje sírjához elmegy?nem tudom,de más nagy fontosságú családtagra,barátra nem tudok én se gondolni Lily meg Rufus nem tudom megint min fog balhézni,de remélem Rufus nem csalja meg Lily-t,mert ha igen,akkor úgyis kiderül,hogy semmi se történt abban a hotelszobában,csak a levél félrevezetõ...no mindegy,remélem együtt maradnak,mert nagyon bírom õket nekem Serena a kedvencem,illetve Chuck,de S. mostanában tényleg nagyon fura,nem értem miért kell részenként új szerelmének lennie...elõször az a Carter,most ez a hülye beszari Tripp,aztán most vissza Nate?azért ez is kicsit fura,hogy Nate eddig milyen jól megvolt nélküle,most meg rájön,hogy 3 éve szereti de Dan is hülye Vanessával kapcsolatban,de mindegy
Jenny meg tényleg nókomment,már látom ahogy lesírja azt a pandamaci sminkjét a dutyiban,mikor elkapják drogdílerkedésért aztán majd jön,hogy apa,úúúúúgy sajnálom,brüühhühhü
2009. december 11. 19:35
Jenny olyan mérhetetlenül unszimpatikus lett, hogy az már fáj Bírtam az elsõ évadban, még a másodikban hellyel-közzel, de amióta rockos stílusa lett, átment lázadóba azóta fejbe tudnám vágni
Chuck és Blair forever Ki a fene volt az a sírnál?! Az anyja meghalt nem?
Serenában az idegesít, hogy folyamatosan váltogatja a pasijait, és egyik sem valami szimpatikus. Cartert utáltam, és Tripp is elég hülye Pláne, hogy úgy otthagyta a kocsiban
Dannek és Vanessának szurkolok
Nate változatlanul iszonyú helyes, tök édes volt ahogy ott aludt
Chuck és Blair forever Ki a fene volt az a sírnál?! Az anyja meghalt nem?
Serenában az idegesít, hogy folyamatosan váltogatja a pasijait, és egyik sem valami szimpatikus. Cartert utáltam, és Tripp is elég hülye Pláne, hogy úgy otthagyta a kocsiban
Dannek és Vanessának szurkolok
Nate változatlanul iszonyú helyes, tök édes volt ahogy ott aludt
2010. február 05. 10:01
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
3x07 "How to Succeed in Bassness
Coco Selly
2010. február 05. 10:02
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline |
3x06 "Enough About Eve"
Coco Selly
2010. március 20. 14:07
heni10400visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.12. Hozzászólás: 296 Csatolások: 453 Azonosító: 73966 offline |
3. évad most megjelent promokép:
Coco Selly
2010. április 04. 13:18
3.18 - The Unblairable Lightness of Being
Coco Selly
2010. május 12. 20:16
böttifangörl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.01. Hozzászólás: 4789 Csatolások: 14166 Azonosító: 70600 offline |
3x21 - 'Ex-Husbands and Wives'
2 felhasználónak tetszik:
Coco Selly,
KataCullen
2010. május 12. 20:55
gossip girl vivian |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 898 Csatolások: 45 Azonosító: 124019 offline |
köszi...
imádom..
főleg Chese miatt nézem (L)
imádom..
főleg Chese miatt nézem (L)
2010. május 20. 02:46
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline |
Idézet (bötti @ 2010.05.12. 20:19)
3x22 - 'Last Tango, Then Paris'
Most néztem meg az évadzárót és lesokkoltam.
Csak azt nem értem, miért kell Georginát állandóan visszahozni...
2010. május 20. 20:33
Idézet (Domcicc @ 2010.05.20. 02:46)
Most néztem meg az évadzárót és lesokkoltam.
Csak azt nem értem, miért kell Georginát állandóan visszahozni...
Pláne ezzel a dologgal, remélem, hogy ez valami csúnya vicc, mert ha igaz amit Georgina mutatott Dannek...amúgy nem is éertem, hogy először miért Chuckhoz, meg Natehez ment vele először...lehet, hogy ez valami átverés, és először nekik akarta beadni, hogy az övék...A legvégén annyira megdöbbentem...Chuck
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.