Gossip Girl / A pletykafészek (2007-2012)
2012. október 05. 11:24
johnasjadeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.05. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 187150 offline |
Really Girls Are Very Beautiful...
2012. október 05. 20:41
Viktoria9999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.30. Hozzászólás: 173 Csatolások: 343 Azonosító: 185126 offline |
Iiimáááááádoom!!
2012. október 09. 12:45
Megnéztem a hatodik évad első részét. Meg kell mondjam sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Bár a Serenás szál egy kicsit furcsa volt és egy kicsit zavaros is. De végre Dan önmaga volt és a "vicces" Humphreyt láthattuk. Nate pedig szokás szerint aranyos és kíváncsi vagyok mi lesz azzal a lánnyal. De nekem ez a Rufus Ivy történet nagyon furcsa... Nem gondoltam volna, hogy Ivy ekkora... Chuck és Blair pedig imádnivaló! Újra együtt legyőzhetetlenek és a gyűrű!!
2012. október 09. 17:27
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
Idézet (LaGirl9292 @ 2012.10.09. 12:45)
Megnéztem a hatodik évad első részét. Meg kell mondjam sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Bár a Serenás szál egy kicsit furcsa volt és egy kicsit zavaros is. De végre Dan önmaga volt és a "vicces" Humphreyt láthattuk. Nate pedig szokás szerint aranyos és kíváncsi vagyok mi lesz azzal a lánnyal. De nekem ez a Rufus Ivy történet nagyon furcsa... Nem gondoltam volna, hogy Ivy ekkora... Chuck és Blair pedig imádnivaló! Újra együtt legyőzhetetlenek és a gyűrű!!
Enyhe spoiler...
1 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman
2012. október 09. 18:14
Idézet (cintia0023 @ 2012.10.09. 17:27)
Enyhe spoiler...
Igen azért írtam az elejére, hogy "megnéztem a hatodik évad első részét" gondoltam ebből leesik annak, aki nem akarja megtudni mi történt az első részben, amíg meg nem nézte...
6.04 - Portrait of a Lady Alexander
10 felhasználónak tetszik:
rolllllleee,
nicol bellox,
SmileyZ,
Solly,
House Of Wax,
Galexa93,
pink_bunny,
Coco Selly,
AmyVie,
Alison Lerman
2012. október 11. 09:26
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Na most már én is láttam az első részt szerintem is jó volt. Lesznek itt még bonyodalmak ember
2012. október 13. 13:49
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Sikeresen megnéztem az első részt én is Tetszett jó kis rész volt,habár nem ez volt az eddigi legjobb évadnyitó,de azért jó volt Hosszú idő után most először nem irritált Dan.Tényleg olyan volt mint régen és ennek nagyon örülök Az nagyon tetszett mikor Blair is majd Serena is pofon vágta Georgina tiszta bolond volt,imádtam Chair Az egyetlen ami velük kapcsolatban nem tetszett az az,hogy hiába vannak el egymással mégsem járnak igazán Ivy és Lily viszont...most nem bírom őket
2012. október 14. 17:38
Imádom! Bár sajna nincs sok idő rá, de azért örülök a képeknek.
2012. október 16. 20:19
6.05 - Monstrous Ball
2012. október 26. 15:40
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline |
Idézet (LaGirl9292 @ 2012.10.24. 15:12)
6.06 - Where The Vile Things Are
A történelem megismétli önmagát.Köszönöm a képeket.
1 felhasználónak tetszik:
Cintii
2012. október 28. 10:28
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Spoiler
A harmadik rész nekem teljesen átlagos volt...
Nem mondom azt, hogy nem voltak benne jó fordulatok, de ahogy végződött nem nagyon késztet arra, hogy megnézzem a következő részt (persze nem ettől függ)
Úgy összességében nem volt rossz, de nem is annyira jó, hogy azt mondjam ,hogy ez igen. Remélem a következő jobb lesz.
DE ez csak egy vélemény
A harmadik rész nekem teljesen átlagos volt...
Nem mondom azt, hogy nem voltak benne jó fordulatok, de ahogy végződött nem nagyon késztet arra, hogy megnézzem a következő részt (persze nem ettől függ)
Úgy összességében nem volt rossz, de nem is annyira jó, hogy azt mondjam ,hogy ez igen. Remélem a következő jobb lesz.
DE ez csak egy vélemény
2012. november 06. 05:53
6.07 - Save the Last Chance (HQ végre )
2012. december 14. 21:05
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
SPOILER (6x09)
Oké, általában nem szoktam ide írni, de úristen.. MI VOLT EZ A VÉGE?XD Komolyan mondom, még élveztem is ezt a részt, de aztán a végén ez a jelenet a zenével..Már eleve, Bart korláton túlra való átjutása is olyan volt, mint amikor Chair autója lesodródott Senki sem látott semmit, csak úgy gyors megtörtént, de ez a Star Warsos zene a végén..ez nagyon gagyi volt így. Pedig tényleg imádtam ezt a részt egyébként.
A ship-pekkel kapcsolatban meg annyit hogy nagyon remélem, hogy nem Sage lesz Nate endgameje, mert akkor eskü beledőlök a nem-létező kardomba
ennyi
Oké, általában nem szoktam ide írni, de úristen.. MI VOLT EZ A VÉGE?XD Komolyan mondom, még élveztem is ezt a részt, de aztán a végén ez a jelenet a zenével..Már eleve, Bart korláton túlra való átjutása is olyan volt, mint amikor Chair autója lesodródott Senki sem látott semmit, csak úgy gyors megtörtént, de ez a Star Warsos zene a végén..ez nagyon gagyi volt így. Pedig tényleg imádtam ezt a részt egyébként.
A ship-pekkel kapcsolatban meg annyit hogy nagyon remélem, hogy nem Sage lesz Nate endgameje, mert akkor eskü beledőlök a nem-létező kardomba
ennyi
2012. december 15. 08:56
Idézet (tothbianka @ 2012.12.14. 21:05)
SPOILER (6x09)
ennyi
ennyi
Az utolsó pár percben azt hittem valami brazil szappanoperába kerültem
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.