Idézet (QueenB @ 2010.05.20. 20:33)
Pláne ezzel a dologgal, remélem, hogy ez valami csúnya vicc, mert ha igaz amit Georgina mutatott Dannek...amúgy nem is éertem, hogy először miért Chuckhoz, meg Natehez ment vele először...lehet, hogy ez valami átverés, és először nekik akarta beadni, hogy az övék...A legvégén annyira megdöbbentem...Chuck
Amikor nem akarta odaadni a dobozt már sírtam, aztán ezt átvette a döbbenet, amikor... Georgina elsőre még tűrhető volt. Másodjára elment, mert biztos kellett valami, ami összehozza a srácokat...de most minek kellett ő ide? Teljesen feleslegesen kelti a feszültséget, de másé nem is lehetne, csak Dan-é, nem? Mármint ha csak a szereplőket nézzük.
DE! Akkor most bespoilerezek ide.
A következő évadban:
Season four will open with a radiant Serena and Blair enjoying their grand and romantic summer in Paris…until Chuck mysteriously arrives in town with a new girlfriend and a new identity. Blair swore off Chuck forever but will this changed man woo Blair into having a change of heart, or will Queen B set her sights on ruling Columbia University? And as for that baby…?
A 4.évad úgy fog nyitni, hogy a ragyogó Serena és Blair élvezik az előkelő és romantikus párizsi nyarukat...egészen Chuck rejtélyes érkezéséig egy új barátnővel és egy új személyiséggel. Blair leírta Chuckot örökre, de ez a megváltozott ember imponál Blairnek hogy megváltozzon a szíve, vagy Queen B beállítja a nézeteit a Columbia egyetem uralásán? És ami a babát illeti...?
Kemény dió volt lefordítani az utolsó előtti mondatot... Értem, ami le van írva, de nehéz átfogalmazni magyarra.