Idézet (tothbianka @ 2012.12.14. 21:05)
SPOILER (6x09)
Oké, általában nem szoktam ide írni, de úristen.. MI VOLT EZ A VÉGE?XD Komolyan mondom, még élveztem is ezt a részt, de aztán a végén ez a jelenet a zenével..Már eleve, Bart korláton túlra való átjutása is olyan volt, mint amikor Chair autója lesodródott Senki sem látott semmit, csak úgy gyors megtörtént, de ez a Star Warsos zene a végén..ez nagyon gagyi volt így. Pedig tényleg imádtam ezt a részt egyébként.
A ship-pekkel kapcsolatban meg annyit hogy nagyon remélem, hogy nem Sage lesz Nate endgameje, mert akkor eskü beledőlök a nem-létező kardomba
ennyi
Oké, általában nem szoktam ide írni, de úristen.. MI VOLT EZ A VÉGE?XD Komolyan mondom, még élveztem is ezt a részt, de aztán a végén ez a jelenet a zenével..Már eleve, Bart korláton túlra való átjutása is olyan volt, mint amikor Chair autója lesodródott Senki sem látott semmit, csak úgy gyors megtörtént, de ez a Star Warsos zene a végén..ez nagyon gagyi volt így. Pedig tényleg imádtam ezt a részt egyébként.
A ship-pekkel kapcsolatban meg annyit hogy nagyon remélem, hogy nem Sage lesz Nate endgameje, mert akkor eskü beledőlök a nem-létező kardomba
ennyi
Elvileg a rész vmennyire kapcsolódott a képregényekhez,vagy legalábbis a szuperhősökhöz (Avengers-Revengers szójáték),de a vége szerintem is elég WTF volt. Nem mintha sajnálnám Bartot,de akkor is érdekesen oldották meg. Nekem a hősök még akkor jutottak eszembe,amikor a lányok bevonultak az Év Embere díjátadóra és megálltak ott sorban,meg sokat sejtetően körülnéztek.
Sajnos szerintem Nate szerelmi életével már nem sok mindent fognak csinálni,de én se bírom Sage-t...Szerintem még Charlotte illett hozzá a legjobban,csak asszem a színésznő más film/sorozat forgatása miatt már nem tudott idén szerepelni a GG-ben...Őt is elég hülyén tüntették el...